Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Informaţiile gestionate de grupul Majestic 12 în privinţa Proiectului Serpo, au fost poate printre cele mai secretizate din domeniul OZN.

O altă faţetă a contactului unor fiinţe extraterestre cu civilizaţia noastră transpare din ceea ce a fost denumit Proiectul Serpo.

Pe măsură ce înaintăm în dezvoltarea ştiinţifică şi tehnologică, descoperim că în deceniile trecute au fost puse la secret sute de proiecte supersecretizate, din care 80% dintre ele au legătură cu extratereştrii şi cu prezenţa lor pe Pământ.

Vă vine să credeţi că în anii 60, deci de abia când începea avântul tehnico-ştiinţific, a existat o călătorie către sistemul stelar Zeta Reticuli?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentOriginea genetică a omenirii – ADN non-uman (I)
Articolul următorSahara a fost locuită de atlanţi? – VI
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile