Sahara a fost locuită de atlanţi?
© Oraș al Atlantidei conform textului lui Plato din Timaeus și Critias scris în 360 Î.e.n, comparat cu formațiunea misterioasă din Sahara, Ochiul Albastru al Africii.

De ce Atlantida n-a fost descoperită până acum?

Unul dintre cei mai celebri mediumi din istoria civilizaţiei umane, datorită zecilor de preziceri majore care peste timp s-au adeverit, Edgar Cayce s-a referit în lecturile sale mediumice şi la Atlantida. Într-una din „citirile” sale în Akasha el s-a referit la mărimea continentului atlant, deşi este posibil să fi interpretat el greşit sau transcrierea să fi fost eronată.

Suprafaţa Atlantidei ar fi fost cât Europa şi Asia la un loc, dar aşa ceva nu este posibil, deoarece dacă ar fi fost atât de mare, chiar şi în urma catastrofei ar fi rămas suprafeţe de uscat altele decât continentele pe care le ştim astăzi. Rezultă că ar fi posibilă următoarea interpretare – ca Atlantida să fi fost, ca teritoriu ocupat de atlanţi, cât Europa şi Asia împreună, prin asta înţelegându-se că atât Europa, cât şi Asia, erau populate de atlanţi. Ceea ce poate fi o ipoteză plauzibilă la un moment dat. Dar toate cronicile din epocile anterioare consemnează despre Atlantida alte informaţii.

Dacă am da crezare faptului că acest vast imperiu s-ar fi întins până în zona Asiei Centrale şi de Sud, o asemenea realitate existentă atunci ar confirma ceea ce cercetătorul Giorgio Tsoukalos, unul dintre principalii protagonişti ai serialului „Extratereştrii antici”, a descoperit cu ocazia sezonului 13 al acestui îndrăgit serial documentar. Şi anume că în zona Filipinelor unde s-a deplasat pentru investigaţii, a fost martorul descoperirii unor hieroglife egiptene, a căror vechime a fost estimată cam la 5000 de ani.

Ce căutau egiptenii în cealaltă parte a lumii? Veniseră din Egipt cale de mii şi mii de kilometri? Şi pentru ce anume? Sau acei egipteni fuseseră o ramură plecată în lume şi ajunsă în Asia, şi de acolo doar au explorat zona Filipinelor în urmă cu mii de ani? Să fi fost răspândiţi atlanţii într-atât de mult pe Pământ?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episod<< Sahara a fost locuită de atlanţi? – IVSahara a fost locuită de atlanţi? – VII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?