© Pixabay

Nu depindeţi de lucrurile din viaţa voastră. Le puteţi folosi, dar nu depindeţi de ele. Aceasta este Calea către Eliberare.

„Salutări! Noi suntem Fondatorii! Vă redăm în această transmisiune o informaţie cu care să puteţi lucra, înţelegând natura şi funcţionalitatea ei.

Fiecare fiinţă umană atunci când vine la întrupare pe Pământ, îşi stabileşte un contract de suflet, în care sunt trecute toate aspectele pe care le va trăi: care sunt părinţii care-i va avea, ce fraţi/surori va avea, ce fel de relaţii şi câte va avea de-a lungul existenţei terestre, la ce vârste va întâlni pe fiecare persoană din anturajele amicale şi aşa mai departe.

Din toate observaţiile noastre asupra modului în care voi oamenii vă derulaţi existenţa, putem spune că nici chiar cei spirituali nu au înţeles cum trebuie chestiunea legată de evoluţie. Şi pentru ca să puteţi înţelege mai uşor, vom explica în termeni mai simpli, considerând că veţi asimila fără probleme asemenea informaţii. Este evident că fiecare dintre voi are un început al venirii sale ca spirit pe această planetă numită Pământ. Această venire este diferită în cazul fiecăruia dintre voi şi asta deoarece aţi mai fost şi prin alte lumi, şi în plus fiecare are vârsta sa ca proces evolutiv în univers. Fiecare dintre voi, conform cu ce a decis să stabilească la incursiunea într-o lume sau alta, a ales experienţele pe care le-a trăit în diferite lumi. Astfel sufletul este corpul subtil la care este ataşată conştiinţa sau corpul cauzal. V-aţi întrebat vreodată de ce îi spune corp cauzal? În acest corp se depun toate informaţiile sub formă de cauză, pe care le-aţi trăit şi la nivel de cauză, şi la nivel de efect, conform Legii Karmei, în oricare lume şi planetă şi epocă aţi fost.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?