Concept Medbed (Capsulă Medicală Holografică)

Apariția în societatea planetară a acestor Med-Bed-uri va putea fi posibilă doar după ce actualul Sistem capitulează.

Viața omului modern devine tot mai mult o chestiune ce ține de propria percepție în raport cu ecosistemul, decât o chestiune filozofică așa cum era până de curând în ultimele două secole.

Și totuși omul este o ființă foarte curioasă și vrea să știe cât mai multe. Asta este un lucru foarte bun, atâta timp cât cunoașterea este folosită în sens benefic pentru toată lumea. Unul dintre aspectele cu care fiecare ființă umană se confruntă, de când lumea și Pământul, este cel al momentului morții. Ați văzut că nimeni, atâta timp cât trăiește, nu se gândește la acest moment? Toată lumea își trăiește viața ca și când nu murim niciodată. Să fie această atitudine venită de undeva din adâncurile ADN-ului nostru, ca o intuiție nedeslușită care ne spune că într-adevăr suntem nemuritori chiar trăind în corpul fizic? Tot ce se poate!

Pe de altă parte, există informații încă din mileniile anterioare referitoare la cât poate trăi omul, maeștrii spirituali ai vremurilor trecute având grijă să depoziteze o astfel de cunoaștere în locuri unde doar cei ce se dovedesc merituoși pot ajunge. Dacă aceștia au spus în epocile anterioare că omul poate trăi cel puțin 200 de ani, înseamnă că este adevărat! Ce se întâmplă însă în prezent dacă miliarde de oameni nu reușesc să depășească în marea lor majoritate vârsta de 80 de ani? Se datorează asta și stilului nostru de viață, cu toate cele incluse în acest concept modern? În mare parte da, căci atâta timp cât noi consumăm deja cel puțin 75% de alimente de tot felul procesate, înseamnă că organismul nostru nu poate beneficia de suficientă forță de viață extrasă din nutrienți.

Sunt cunoscute cazurile acelor oameni care se hrănesc doar cu lumină, denumiți autotrofi, dar în cele din urmă, așa cum se constată, chiar și aceștia mor. De asemenea mor și maeștri spirituali din Asia, care dețin tainele lucrului cu energiile vieții – numite Prana, Qi, Chi sau în alt fel – și ne putem pune fireasca întrebare: există ceva dincolo de cunoașterea spirituală care să ne ofere accesul le nemurire?

Știința modernă a descoperit și inventariat harta genomului uman, și se lucrează intens la descifrarea funcțiilor fiecărei gene, deoarece se pare că acest mecanism al nemuririi în trup este direct legat de anumite combinații și interacțiuni dintre anumite gene. Este posibil ca maeștrii spirituali din vremuri de demult să fi văzut prin clarviziune aceste combinații, doar că nu dispuneau de mijloacele necesare pentru a determina direct asemenea efecte. Însă înainte de a beneficia de o astfel de tehnologie, este important să înțelegem să nu mai introducem în corpul nostru hrană procesată cu tot felul de E-uri, care alterează structura noastră genetică. Detoxifierea și purificarea corpului și a structurii noastre bio-energo-informaționale sunt categoric necesare pentru a face un salt important către dobândirea posibilității de a trăi mai mult decât acum.

În altă ordine de idei, readucem în prim plan existența acelor Med-Bed-uri, acele dispozitive construite pe baza tehnologiei pleiadene-arcturiene, despre care se vorbește în ultimul timp, și care reconstruiesc și regenerează întregul organism. Apariția în societatea planetară a acestor Med-Bed-uri va putea fi posibilă doar după ce actualul Sistem capitulează. Și după ce se va întâmpla asta, putem să mâncăm ce vrem, chiar și mâncare clasică gătită, procesată prin foc, dar fără E-uri, și în cazul în care vom avea ceva probleme de sănătate, ne vom programa la un Med-Bed și ne regenerăm.

După calculele și analizele noastre, Med-Bed-urile vor începe să apară din vara anului 2025, când Uranus – semnificatorul tehnologiei moderne – va intra în semnul Gemenilor, iar Saturn va face o conjuncție cu Neptun în semnul Berbecului. Și până atunci să ne asigurăm un stil de viață cât mai aproape de natural și de natură.

Articolul precedentMeditația și beneficiile ei pentru sănătate (I)
Articolul următor„L-a albit și pe dracu’!”
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
5 5 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Czifrak Iosif

Eu am descoperit rețeta nemuririi cu tot cu trup chiar din această viață , aceasta fiind prima 8nviere biblică , și este la îndemâna oricui .

Teea

Care este rețeta?

Maresch Mario

Interesant. Putem vorbi?