© Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Toate substanţele au la bază aceeaşi energie a Creatorului, este de ajuns doar energia de voinţă venită de la nivelul Sinelui spiritual pentru a preschimba configuraţia atomică.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Pornim în derularea informaţiilor de la chimia voastră de bază, care se referă la conexiunea dintre atomii de carbon şi hidrogen. Din tot ceea ce aţi descoperit voi până acum, ca specie inteligentă, despre siliciu, este că vă ajută la creşterea sistemului osos şi la accelerarea vindecării.

Capacitatea de vindecare a corpului vostru fizic este încetinită datorită conexiunilor dintre carbon şi hidrogen, de aceea o asemenea legătură are nevoie de ceea ce voi numiţi carbo-hidraţi, substanţe nutritive de altfel care vă întreţin corpul. Totuşi ştiinţa voastră a început să descopere că în realitate carbohidraţii, dacă sunt consumaţi în exces, determină o parte din bolile cu care vă confruntaţi pe Pământ.

Rolul mutării metabolismului vostru de la nivelul atomului de carbon la cel de siliciu este mediat de către atomul de hidrogen, pe care-l găsiţi în apă. Dar o să vă întrebaţi cum poate ajuta apa la trecerea de la carbon la siliciu.

Articolul precedentLiberul Arbitru – I
Articolul următorProtocoalele extraterestre – XVII
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile