Cheile Genelor
© Cheile Genelor

Astfel avem posibilitatea, pe lângă profilul hologenetic propriu din Cheile Genelor, să identificăm rădăcinile traumelor noastre care au dus la acumularea de karmă şi studiindu-le, să le putem rezolva.

Unele dintre chestiunile majore în viaţa oricărui om sunt traumele cu care vine la întrupare. Astrologic vorbind, acestea sunt indicate în tema natală de Luna Neagră – trauma lumească adică o lecţie karmică dură şi trauma spirituală – adică greşeala spirituală evolutivă – indicată de poziţia lui Chiron în tema natală – comisă în existenţa precedentă pe Pământ.

Din analizele mele aceste două poziţii nu sunt luate în calcul în profilul hologenetic al Cheilor Genelor, dar cu ajutorul celor 72 de cărţi de divinaţie numite The Synthesis Deck, un fel de oracol Y Ching, ce cuprinde cele 8 Chei principale şi cele 64 de Chei Hexagrame, se pot analiza aceste două puncte din tema natală. 

Astrologia şi Cheile Genelor – I

Luna Neagră reprezintă chiar tenebrele inconştientului şi gradul la care ea se află în tema astrală natală arată tipul de Umbră care în mod insidios şi mai puţin cunoscut influenţează viaţa individului uman. 

Chiron – care este nivelul spiritual al existenţei, poate fi identificat cu acel tip de Siddhi la nivelul căruia s-a greşit în existenţa anterioară, dacă asteroidul Chiron face vreun aspect negativ – cuadratură sau opoziţie cu altă planetă din tema natală. De asemenea dacă asteroidul Chiron este retrograd în tema natală Siddhi-ul indicat de Cheia Genelor respectivă arată care a fost greşeala spirituală comisă. La poziţia lui Chiron trebuie studiat nu doar Siddhi-ul respectiv al Cheii Genelor aferentă, ci şi Umbra Cheii respective, pentru a vedea care a fost influenţa negativă care a perturbat latura spirituală personală.

Astfel avem posibilitatea, pe lângă profilul hologenetic propriu, să identificăm rădăcinile traumelor noastre care au dus la acumularea de karmă şi studiindu-le, să le putem rezolva.

Cheile Genelor
© Cheile Genelor

Pentru a putea identifica mai uşor care sunt Cheile Genelor echivalente Lunii Negre şi lui Chiron în tema natală, analizaţi care sunt gradele din tema astrală natală unde se află acestea două şi apoi identificaţi Cheile Genelor ce corespund gradelor respective din zodiac conform schemei de mai sus.

➡ Pentru consultații personalizate nu ezitați să apelați la Cabinetul COSMOS.

Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 133 – August 2018
Articolul următorPoveste de suflet
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mihaela Antoni
Mihaela Antoni
4 ani în urmă

Foarte utile informatiile, multumim.

Alina
Alina
4 ani în urmă

Multumim!

Vali
Vali
4 ani în urmă

super