A doua chakră a inimii
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

Această a doua chakră Hriti, este conectată direct la Sursa Sinelui Spiritual din care-şi trage Energia Cristică de tip creativ.

Este posibil aşa ceva? Este posibil să avem dubluri ale chakrelor cunoscute de noi până acum? Se pare că Ştiinţa Spirituală are răspunsurile la aceste întrebări.

Într-un fel, este impropriu spus dubluri ale chakrelor, dar am folosit acest termen ca să puteţi înţelege mai uşor despre ce este vorba. În literatura spirituală curentă, peste tot în lume, aşa cum au fost preluate informaţiile din învăţătura esoterică asiatică, se vorbeşte despre cele 7 chakre pe care le avem în structura energetică. De fapt, fiind cele mai mari dintre toate chakrele corpului, au fost clasificate astfel, pentru a se putea lucra mai uşor în privinţa evoluţiei spirituale personale.

În realitate, structura noastră energetică dispune de un număr de peste 50.000 de chakre, doar la nivelul creierului nostru existând aproximativ 30.000 de asemenea microcentre energetice. Acestea asigură procesul gândirii conştiente şi despre ele vom vorbi într-un alt număr.

Deocamdată să ne axăm pe chakrele principale…

Articolul precedentUn stil de viaţă sănătos, chiar şi pe caniculă
Articolul următorConexiunea Sirius-Orion
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile