A doua chakră a inimii
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

Pentru a fi împliniţi din toate punctele de vedere în existenţa noastră terestră, este necesar să aducem energiile spirituale şi telurice în chakra inimii.

Este posibil aşa ceva? Este posibil să avem dubluri ale chakrelor cunoscute de noi până acum? Se pare că Ştiinţa Spirituală are răspunsurile la aceste întrebări.

Într-un fel este impropriu spus dubluri ale chakrelor dar am folosit acest termen ca să puteţi înţelege mai uşor despre ce este vorba. În literatura spirituală curentă peste tot în lume, aşa cum au fost preluate informaţiile din învăţătura esoterică asiatică, se vorbeşte despre cele 7 chakre pe care le avem în structura energetică.

De fapt fiind cele mai mari dintre toate chakrele corpului au fost clasificate astfel pentru a se putea lucra mai uşor în privinţa evoluţiei spirituale personale.

În realitate structura noastră energetică dispune de un număr de peste 50.000 de chakre, doar la nivelul creierului nostru existând aproximativ 30.000 de asemenea microcentre energetice. Acestea asigură procesul gândirii conştiente şi despre ele vom vorbi într-un alt număr.

Deocamdată să ne axăm pe chakrele principale. Cea mai importantă pentru întregirea elementelor materiale şi spirituale din propria existenţă este chakra inimii. Se ştie că fiecare dintre cele 5 chakre poziţionate pe coloana vertebrală are câte două conuri, unul în faţă şi celălalt în spate, doar chakra rădăcină şi cea a creştetului au câte un singur con.

Articolul precedentUn stil de viaţă sănătos, chiar şi pe caniculă
Articolul următorConexiunea Sirius-Orion
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile