Anul care vine!
© CC BY / Flickr

Sunt multe informaţii care se găsesc în cărţi, însă o revistă costă mai puţin şi conţine informaţie diversă pe mai multe teme.

Problema este că trebuie să ajutăm mai multă lume, să cunoască un pic din ce se întâmplă la ora actuală pe Pământ.

Forţe puternice se opun acestui mijloc de informare apreciat de cititorii noştrii din motive uşor de înţeles. E timpul să sprijinim şi lucrurile cu adevărat bune care contează şi care ne umplu sufletul de bucurie.

Ce am trăit până acum a fost interesant, dar ce vom trăi de acum încolo va fi şi mai interesant. O mare pacoste se va abate peste ţară, dar nu ca o pedeapsă, ci ca o trezire a conştiinţei ca oameni şi ca naţie.

Speranţa nu moare niciodată, dar acum omenirea este pusă la zid. Ori face saltul în conştiinţă ori se prăpădeşte… Din păcate lumea este condusă de nebunia materialităţii şi de nebuni, şi asta se vede cu ochiul liber.

Suntem creştini de 2000 de ani, dar iată unde am ajuns! Învăţătura poate fi bună, dar aplicaţia ei este extrem de denaturată ne duce la colaps.

Energiile care vin acum pe 21-22 decembrie vor fi extrem de penetrante şi foarte bine simţite de tot ce-i viu pe acest Pământ. De „acolo de sus” nimic nu vine ca o pedeapsă, ci ca o înnoire, şi-o binecuvântare.

Aceste energii nu vor binecuvânta orgoliile, setea de putere, materialitatea excesivă, limitările religioase rămase în energiile vechi. La vremuri noi – oameni noi! Asta este condiţia esenţială a supravieţuirii.

La ultima întâlnire am anunţat că suntem de acord să publicăm în revistă articole legate de subiecte ezoterice, contra sumei de 50 lei. Repet este o necesitate pe care o are revista în momentul de acum, pentru a întreţine tot ce este legat de acest mijloc de informare.

Sunt multe informaţii care se găsesc în cărţi, însă o revistă costă mai puţin şi conţine informaţie diversă pe mai multe teme. Odată cu dispariţia acestei reviste lumea nu va avea nimic de câştigat, ci doar de pierdut. Nu te costă mult să mergi la bancă şi să donezi puţin din câştigul tău pentru o cauză bună! Dacă nu se va putea face ceva, vom considera că aşa a fost să fie şi lucrurile se vor termina.

Personal am cedat din spaţiul meu de scris unor oameni, de dragul cititorilor care trebuie să primească informaţie actualizată şi din alte surse. De-a lungul celor opt ani de apariţie am promovat oameni valoroşi, cu informaţie de excepţie, produse verificate de noi, metode şi terapii de vindecare, am pus oameni în legătură unii cu alţii, am împrietenit oameni, am dăruit din puţinul nostru, dar cel mai important a fost că am lucrat la trezirea conştiinţei oamenilor, că i-am ajutat să se întoarcă la filonul moşilor şi strămoşilor, că am ţinut aprinsă flacăra iubirii de neam şi ţară!

Avem promisiunea câtorva persoane, că vor contribui lunar timp de un an de zile la susținerea revistei. Le mulţumim din suflet şi sperăm ca exemplul bun să le fie călăuză şi altora.

Mulţumim plini de recunoştinţă prietenilor noştri pensionarii care ne susţin cu tot sufletul din puţinul dumnealor. Mulţumim şi celor care nu ne susţin cu bani, ci numai cu sufletul, chiar dacă într-o lume ca asta acest lucru nu-i suficient!

SURSĂFlickr
Articolul precedentŞahul – inteligenţă sau şiretenie? – IV
Articolul următorBeneficiile meditaţiei asupra psihicului – I
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile