Timp estimat de citire: 2 minute

Asupra întregului sistem solar se acționează în stilul unei „acupuncturi” cosmice.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Energiile care traversează la ora actuală lumea și planeta voastră fac parte dintr-un conglomerat de energii dimensionale, care circulă periodic în cuprinsul galaxiei.

Este foarte important să vă apropiați în conștiința voastră o nouă viziune asupra realității. Și anume că așa cum corpul vostru fizic, dar și aura voastră, are trasee energetice, la fel întreaga galaxie, ca orice altă galaxie, are și ea trasee sau meridiane energetice. Asemenea punctelor de pe aceste meridiane ale corpului vostru fizic, pe care puteți apăsa pentru a regla la loc energiile dezechilibrate, la fel există și în cuprinsul fiecărei galaxii astfel de puncte. Acestea sunt stelele, precum este și Soarele vostru, iar fiecare planetă joacă rolul de „microchakre” ca să folosim termeni de-ai voștri.

Având o asemenea nouă viziune în conștiința voastră, despre cum este în realitate Realitatea, este timpul să priviți ceea ce trăiți dintr-un punct de vedere diferit, dintr-o perspectivă cu totul nouă. Energiile care vin acum pe Pământ sunt ca și energia dintr-un dispozitiv electric sau electromagnetic, care prin vârful său acționează asupra punctului respectiv de pe meridianul în cauză. Puteți înțelege acum, că asupra întregului sistem solar se acționează în stilul unei „acupuncturi cosmice”, pentru a reechilibra cel puțin la nivelul Pământului energiile din acest punct de vedere.

Dacă Soarele vostru este reactivat printr-o asemenea procedură de „acupunctură cosmică”, asta înseamnă că și fiecare planetă din sistemul vostru solar primește efectele unei asemenea operațiuni care este coordonată din spații dimensionale înalte.

Este destul de ușor de înțeles că o asemenea operațiune de „acupunctură cosmică” are efecte inclusiv asupra tuturor viețuitoarelor de pe Pământ, inclusiv asupra voastră ca ființe raționale și înzestrate cu conștiință. De aceea este foarte important să înțelegeți că gradul de inteligență al animalelor voastre de companie a crescut, iar consecința acestui fapt a determinat și necesitatea ca voi, ca ființe superioare, să conștientizați că este timpul să urcați și pe o treaptă nouă și superioară.

Fiind conștienți de aceste aspecte, este timpul să vizualizați o asemenea Nouă Lume în care să trăiți după coordonate cu totul noi și să reușiți astfel să transcendeți către o altă realitate, eliberată de aceste actuale aspecte negative ce se vor impuse complet de către cei care-și închipuie că pot controla și conduce încă lumea voastră actuală.

De voi, de fiecare dintre voi, depinde nașterea Noii Lumi, în care să trăiți armonios, cu adevărat liberi, eliberați de actualele condiționări, fericiți și cu adevărat prosperi.

Noi suntem Fondatorii!

Articolul precedentAstrologie – Gradul 29, fatalitate sau destin?
Articolul următorAmprentele – secretul destinului
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile