Cauzele Spirituale ale Bolilor
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

De cele mai multe ori, problemele de blocaje şi tensiuni la nivelul umerilor, apar în familie şi în domeniul profesional unde există interacţiune zilnică între colegi.

În articolul de faţă vom trece la zona braţelor, pentru că mâinile, umerii, coatele şi încheieturile reprezintă şi ele zone şi puncte importante în raport cu sănătatea corpului. Şi pentru că mâinile implică inclusiv umerii, vom porni într-un nou periplu în descifrarea semnificaţiilor legate de durerile braţelor, începând de la umeri şi terminând cu degetele mâinilor.

Dincolo de chestiunile de abilităţi practice de care dispun mâinile, fiecare parte a lor este corelată cu anumite semnificaţii esoterice-spirituale. Ca urmare orice durere sau disfuncţie care apar la nivelul lor, altele decât cele provenite de exemplu din lovituri sau impactul cu corpuri sau suprafeţe dure, au semnificaţii anume de care ne vom ocupa în următoarele câteva episoade.

Şi începem cu umerii…

Articolul precedentHipnagogia – Îndeplinirea dorinţelor (X)
Articolul următor„Găina bătrână face zeama bună”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile