Timp estimat de citire: 5 minute

Filtrul prin care vezi realitatea curentă determină modul tău unic prin care navighezi în Existență.

În urma unui webinar online la care am fost invitat să vorbesc despre Harta Conștiinței, am ales să public și în revista COSMOS câteva idei principale care vă vor ajuta în evoluția spirituală. Sper.

Harta Conștiinței este o adevărată lucrare de geniu, un instrument uimitor creat de PhD David R. Hawkins, și care, ne demonstrează, că suntem cu toții născuți cu un anumit nivel de conștiință, iar felul cum vedem lucrurile, este dat de cumulul experiențelor trăite (și înțelese) într-un mod unic și personal prin care navighează fiecare om în viața sa.

Acum, în spiritul cercetării, să vedem cât de treaz sau trează ești din punct de vedere spiritual. Hai să începem să construim o punte de legătură conform celor 17 niveluri/etape energetice/vibraționale la care putem calibra (vezi harta). Aceste nivele sunt asemănătoare unor filtre, la fel cum sunt filtrele pentru editarea fotografiilor. Numai că, aici, cu ajutorul acestor filtre, oferi vieții, evenimentelor și trăirilor tale, o nouă lumină. Cu alte cuvinte, filtrul prin care vezi realitatea curentă determină modul tău unic prin care navighezi în Existență.

Ce vrea să evidențieze, de fapt, Harta Conștiinței?

Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 171 – Noiembrie 2021
Articolul următorNOUTĂȚI (V@X, Flota Neagră, Artemis, Marele Contact)
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile