© Pixabay

Cei care studiază astrologia, dar și mulți dintre cei care sunt doar fani ai astrologiei, au auzit despre faptul că Nodul Lunar Nord indică menirea pe care o avem. Sau altfel spus destinul.

Însă în astrologie se folosesc multe puncte intermediare, numite arabice, dintre care unul este Punctul Destinului, iar un altul este Punctul Norocului (Punctul Sorții) a cărui denumire vine de la Fortuna, care înseamnă noroc dar și soartă. Vorba românului, „cum ți-e soarta”. Ei bine, prin prisma Cheilor Genelor putem desluși de exemplu care pot fi acei factori care ne influențează direct soarta și destinul.

Să luăm o dată aleatorie pentru a exemplifica prin intermediul Cheilor Genelor. Luăm data de 20.06.1987, cu ora de naștere 15,30. Vom avea astfel Punctul Destinului și Punctul Sorții. Primul se află la 4 grade în Balanță în casa 12, iar cel de-al doilea la 19 grade în Leu în casa 10. Să vedem acum ce Chei ale Genelor corespund acestor două puncte arabice. Punctului de Destin îi corespunde Cheia Genelor 18, iar celui al Sorții îi este echivalent Cheia Genelor 4.

Acum să investigăm informațiile oferite de aceste două Chei.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?