© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Prin prisma Cheilor Genelor putem desluși care pot fi acei factori care ne influențează direct soarta și destinul.

Cei care studiază astrologia, dar și mulți dintre cei care sunt doar fani ai astrologiei, au auzit despre faptul că Nodul Lunar Nord indică menirea pe care o avem. Sau altfel spus destinul.

În astrologie se folosesc multe puncte intermediare, numite arabice, dintre care unul este Punctul Destinului, iar un altul este Punctul Norocului (Punctul Sorții) a cărui denumire vine de la Fortuna, care înseamnă noroc dar și soartă. Vorba românului, „cum ți-e soarta”. Ei bine, prin prisma Cheilor Genelor putem desluși de exemplu care pot fi acei factori care ne influențează direct soarta și destinul.

Să luăm o dată aleatorie pentru a exemplifica prin intermediul Cheilor Genelor. Luăm data de 20.06.1987, cu ora de naștere 15,30. Vom avea astfel Punctul Destinului și Punctul Sorții. Primul se află la 4 grade în Balanță în casa 12, iar cel de-al doilea la 19 grade în Leu în casa 10. Să vedem acum ce Chei ale Genelor corespund acestor două puncte arabice. Punctului de Destin îi corespunde Cheia Genelor 18, iar celui al Sorții îi este echivalent Cheia Genelor 4.

Acum să investigăm informațiile oferite de aceste două Chei.

Destinul acestei persoane este conectat fără îndoială la energia și informația Cheii Genelor cu numărul 18 – care are ca denumire „A lucra asupra a ceea ce a fost stricat”. Fiind plasată pe casa 12, care este și domeniul căutării propriei căi spirituale, rezultă că dincolo de toate cele lumești persoana respectivă își va căuta perseverent calea proprie. Probabil în viața anterioară a fost la un pas de a se realiza spiritual și a greșit cu ceva. Pe de altă parte Cheia Genelor 18 mai are și o altă caracteristică numită „Puterea vindecătoare a minții”, care plasată pe casa 12 a căii spirituale spune totul într-o asemenea privință. La nivelul Umbrei este indicată greșeala făcută în viața anterioară, cel mai probabil persoana a căzut victimă Judecății propriei minți, în diferite împrejurări. Este necesar să urce pe nivelul Darului/Calității – care este Integritatea – pentru a putea să înceapă să-și împlinească destinul. Și dacă reușește să urce pe al treilea nivel, cel al Siddhi-ului, care este Perfecțiunea, poate să-și realizeze Sinele Spiritual devenind un Bodhisattva.

Acum să vedem Punctul Sorții aflat la 19 grade în Leu în casa 10, corespunzător Cheii Genelor numărul 4.

Aceasta este caracterizată de denumirea „Panaceul universal”. La nivelul Umbrei găsim Intoleranța, la cel al Darului – Înțelegerea, iar la cel al Siddhi-ului – Iertarea. De asemenea se mai numește și „Nebunia tinereții”, ceea ce arată că în prima parte a vieții sale, această persoană a făcut multe prostii, dat fiind faptul că fiind plasată pe semnul Leului, chiar dacă este casa 10 a carierei profesionale, informația de bază se referă la speculații și la latura amoroasă a vieții. Cu alte cuvinte, persoana a avut ce învăța, ca sens al sorții sale, al norocului său, din tot felul de relații trăite efervescent în prima parte a vieții sale. O asemenea experiență a „Nebuniei tinereții” îi va fi de folos mai târziu în viață, când se va confrunta cu diferite e una ce vizează viața sa intimă, ori latura profesională. Cum s-ar spune va fi o persoană pe care n-ai cum s-o dai la întors cu ea sub nici o formă. Și ca tipologii umane în relațiile sale. Astfel având deja tiparele comportamentale umane însușite, datorită aventurilor din adolescență, această persoană va ști foarte bine cum să abordeze corect și concret fiecare relație umană pe care o va avea, indiferent că urmare soarta sa este de a reuși clar în carieră. Acestea sunt doar 1% din noianul de informații ce pot fi obținute analizând o hartă natală prin intermediul Cheilor Genelor.

Vom continua cu asemenea analize pentru a dezvolta conceptul acesta revoluționar, prin care ne deslușim existența.

Articolul precedent„Nu e bună coada care a mai slujit la un topor”
Articolul următorCum ne resetăm mintea? (III)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile