© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Mintea ne demonstrează că ne aruncă înapoi în unele vechi tipare de reacție, față de o persoană sau o problemă, și ne trezim că procedăm exact ca înainte! De ce nu putem rămâne pe noul nivel pe care-l vrem?

Dacă în numărul trecut am asemuit mintea cu un DVD rescriptibil, adică poate fi scris pe el și apoi ceea ce am pus pe el poate fi șters, Windows-ul fiind informația care circulă în minte, acum să vedem de ce există atâtea dificultăți atunci când vrem să ne resetăm mintea cu ajutorul unor tehnici spirituale învățate…

Și veți vedea pe baza explicațiilor de aici că vom desluși cauzele. De cele mai multe ori, atunci când vrem să facem o schimbare în viața noastră, ne însușim un nou set de valori, mai bune sau mai performante decât cele anterioare. Einstein spunea că nicio problemă nu poate fi rezolvată la nivelul la care a fost creată. De aici rezultă că este necesar să fie căutată soluția problemei la un nivel superior acesteia. Ca urmare se caută modalitatea, procedeul sau principiul prin care se poate rezolva.

În cazul nostru ca ființe raționale și inteligente, procesul de fixare al informațiilor este identic cu instalarea programului Windows. I se spune Windows adică Ferestre deoarece special este conceput să aibă breșe de securitate, drept pentru care au fost inventate programele antivirus. Spre deosebire de programul Windows, programul iOS folosit de către cei de la compania rivală Apple nu are breșe de securitate. Dacă Windows-ul îl putem echivala cu omul obișnuit, Apple-ul îl putem echivala omului evoluat. Dar dacă cineva vrea să facă rău, vreun hacker, chiar și Apple poate fi deteriorat ca program de computer, mai greu dar se poate asta.

Articolul precedentCheile Genelor – între soartă și destin
Articolul următorCum facem bani?
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile