Cheile Genelor Placebo Nocebo
Neuroplasticitatea este capacitatea creierului de a se remodela, de a se adapta permanent datorită influenței factorilor din mediul ambiental.
Timp estimat de citire: 3 minute

Să vedem cum acționează mentalitatea umană asupra celor 11 codoni din Cheile Genelor, în funcție de gândire.

Cercetările efectuate în domeniul neurologic în ultimele două decenii au pus în evidență un aspect foarte interesant la nivelul structurii cerebrale. Ne referim în cele ce urmează la neuroplasticitatea cerebrală, un concept descoperit de către neurologi în munca lor de descifrare a misterelor acestui organ complex – creierul.

Ce este neuroplasticitatea creierului?

Așa după cum a descoperit știința modernă, neuroplasticitatea este capacitatea creierului de a se remodela, de a se adapta permanent datorită influenței factorilor din mediul ambiental. Până prin anii 90 se credea în mod eronat că structura noastră cerebrală nu se putea remodela, dar realitatea este cu totul alta. Astfel fiecare individ uman care interacționează cu mediul social ambiental are mai mult sau mai puțin o neuroplasticitate.

Desigur că aici mai intervin și tiparele de personalitate, moștenite genetic ereditar, dar și karma cu care individul vine la întrupare. Ca urmare conform celor 11 codoni personali așa cum îi știm din profilul Cheilor Genelor, se poate vorbi de un sens sau altul în privința modului de funcționare a fiecărui codon din cei 11. Bineînțeles că acționează în interiorul nostru și restul de 53 de codoni, dar cei 11 sunt personali. Adică aceștia 11 ne imprimă tot ceea ce suntem noi ca indivizi unici.

Să vedem cum acționează mentalitatea umană asupra celor 11 codoni personali, în funcție de gândire. Luăm ambele situații ale mentalității pozitive și a celei negative. Fiecare dintre cei 11 codoni sau 11 Chei, ca oricare dintre cele 64 de Chei-codoni are trei nivele, așa după cum ați mai citit în revistă: Umbra sau Frica, Darul sau Calitățile și Siddhi-ul sau Virtuțile.

Dintre cele trei Secvențe conținute în profilul personalizat al Cheilor Genelor, doar în Secvența Venus și în Secvența Perlă se regăsește planeta Marte, luată în calcul la momentul nașterii. De ce Marte?

Următorul episodCheile Genelor – Placebo și Nocebo (II) >>
Articolul precedent„Învață frizeria pe capul altuia”
Articolul următorAvatarii și extensiile lor (IV)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile