Tipuri de aură (realizate cu Aura 3D Video Station)
Timp estimat de citire: 3 minute

Fiecare dintre voi vine la întrupare cu o anumită culoare, conform faptelor sale din vieţile anterioare.

“Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Mulţi dintre voi, cei care citiţi aceste informaţii, aţi parcurs un drum evolutiv mai mult sau mai puţin încărcat de semnificaţii spirituale. Vă invităm să observaţi încă o dată că folosim termeni din limbajul vostru, pentru a ne putea face înţeleşi.

Fiecare dintre voi, atunci când a venit şi vine pe Pământ pentru a parcurge o nouă existenţă, are un anumit stadiu evolutiv, conform cu ceea ce e realizat în vieţile sale anterioare pe Pământ.

Este important să ştiţi că între vieţile voastre pământeşti, aproape toţi dintre voi mai trăiţi existenţe în alte planuri dimensionale, unde aveţi parte de diferite experienţe care vă ajută în evoluţie. Dar acele existenţe dintre vieţile trăite pe Pământ fac parte din alte cicluri, nu aparţin şirului de vieţi pe Pământ. Ca urmare, fiecare dintre voi acumulează un dublu potenţial evolutiv, şi pe Pământ, şi în alte planuri dimensionale în alte lumi mai rafinate decât cea terestră.

Noi aici ne vom referi doar la ciclul întrupărilor voastre terestre.

Articolul precedentSemne că eşti un suflet evoluat – III
Articolul următorConcepţii şi percepţii
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile