Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.
Timp estimat de citire: 3 minute

Un exemplu cât se poate de elocvent al unui om care a avut aura descentrată, deşi cu toate astea poporul l-a susţinut, a fost Hitler.

Să ne continuăm incursiunea în domeniul aurei umane şi să vedem şi alte dereglări ale sale, în cazul descentrării corpurilor subtile care o alcătuiesc faţă de axa centrală.

Este foarte important de ştiut că starea bună de sănătate, atât fizică, cât şi psihică, se menţine atâta timp cât aura şi corpurile sale subtile sunt centrate toate întocmai ca foile de ceapă.

Atunci când apare o problemă de sănătate, adică o boală care afectează un organ anatomic sau altul, trebuie înţeles că descentrarea acelor corpuri subtile care au dus la aşa ceva s-a produs cu mult înainte, chiar cu ani de zile înainte de a apare semnele bolii în partea fizică.

Articolul precedentCancerul şi vindecarea lui – III
Articolul următorRafael, arhanghelul energiei de vindecare – III
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile