Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.

Un exemplu cât se poate de elocvent al unui om care a avut aura descentrată, deşi cu toate astea poporul l-a susţinut, a fost Hitler.

Să ne continuăm incursiunea în domeniul aurei umane şi să vedem şi alte dereglări ale sale, în cazul descentrării corpurilor subtile care o alcătuiesc faţă de axa centrală.

Este foarte important de ştiut că starea bună de sănătate, atât fizică, cât şi psihică, se menţine atâta timp cât aura şi corpurile sale subtile sunt centrate toate întocmai ca foile de ceapă.

Atunci când apare o problemă de sănătate, adică o boală care afectează un organ anatomic sau altul, trebuie înţeles că descentrarea acelor corpuri subtile care au dus la aşa ceva s-a produs cu mult înainte, chiar cu ani de zile înainte de a apare semnele bolii în partea fizică.

Atitudinea noastră este foarte importantă în tot ceea ce facem, de la banala discuţie cu cineva din familie pe oricare subiect văzut la televizor de exemplu, şi până la chestiuni de anvergură ce ţin de stabilitatea unei naţiuni şi a economiei ţării respective. Iar asta este o chestiune valabilă oriunde în lume.

Un exemplu cât se poate de elocvent al unui om care a avut aura descentrată, deşi cu toate astea poporul l-a susţinut, a fost Hitler.

Paranoia sa expansionistă a fost întrecută, pentru a nu fi observată, doar de discursul său extremist naţionalist şi xenofob.

Se poate spune, aşa cum indică toate documentele biografice şi istorice despre Hitler, că acesta încă de tânăr manifesta un comportament anarhic, răzbunător şi autoritar cu tente de nebunie.

Acest tip de comportament era determinat de tot mai accentuata descentrare a corpurilor sale subtile, respectiv conştiinţa faţă de axa centrală, dar şi faţă de corpurile astral şi mental.

Conform unui studiu extrem de elaborat realizat de Henry Murray, psiholog şi profesor la Universitatea Harvard, care vine în sprijinul acestei realităţi existente la acea vreme, Hitler era un frustrat datorită unui teribil complex oedipian faţă de tatăl său, care se comporta cam tiranic cu el şi cu mama lui.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episod<< Dereglările corpurilor subtile ale aurei – IIIDereglările corpurilor subtile ale aurei – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?