Fluorurile calcifiază glanda pineală, glandă ce corespunde cu a 6-a chakră, Ajna sau “al treilea ochi”.
La ce ne folosește? “Păi pentru dinți!” ar răspunde majoritatea dintre noi. Căderea dinților se produce datorită lipsei de Fluor și nu a Fluorurilor. Combinația de fluor și calciu este cea care creează o peliculă protectoare foarte puternică la suprafața dinților și a oaselor.
Fluorul este esențial pentru menținerea solidității oaselor, cariilor dentare și de asemenea protejează organismul împotriva invaziilor infecțioase (viruși și germeni).
Am început să găsim tot mai des produse pe rafturile magazinelor ce conțin „Fluor”: în apa pe care o bem, în sarea pe care o consumăm, în pasta de dinți, ațe dentare și apa de gură pentru igiena orală. Aceste produse de fapt NU conțin Fluor ci Fluoruri, substanțe obținute pe cale chimică. Cu toate acestea stomatologul ne recomandă pasta de dinți cu „Fluor” (adică mai precis cu Fluoruri) și ai face bine să te gândești de 2 ori înainte să o folosești.
Din experiență proprie, de câțiva ani buni sunt atentă nu numai la pasta de dinți pe care o consum. Ceea ce am observat este că, de când folosesc pastă de dinți cu ingrediente naturale am devenit foarte sensibilă la cea cu Fluoruri. Din nefericire în una din zile, fiind în vizită, am uitat să iau cu mine pasta de dinți și mi-am periat dinții cu pasta gazdei, care conținea Fluoruri. Când am început să mă spăl, aveam niște dureri de dinți, cum nu am avut niciodată. Mai bine foloseam sarea de bucătărie, bicarbonatul de sodiu sau o clătire sănătoasă cu apă și oțet, decât acea pastă de dinți.
Nepotului meu, i s-a prescris pasta de dinți cu ”Fluor” pentru întărirea smalțului. Ce crezi că s-a întâmplat? După 2 ani de tratament, nimic nu s-a îmbunătățit. Și nici măcar nu este un mare consumator de dulciuri. Culmea este că doar ce am citit într-o carte că unul dintre cei mai cunoscuți producători de pastă de dinți a fost dat în judecată pentru un conținut ridicat de „Fluor” din produsele sale care a dus la moartea unor copii, aceștia înghițind pasta de dinți în timpul periajului.
Ca urmare, evită fluorurile, substanțe obținute pe cale chimică din apa pe care o bei, din pasta de dinți cu care te speli, din sarea și din toate produsele pe care le consumi. Uită-te pe etichetă! Vezi ingredientele! Dacă există conținut de „Fluor”, pune produsul înapoi pe raft. Îți faci ție un bine.
În ce fel dăunează aceste Fluoruri?
Fluorurile aduc diverse complicații organismului, iar dacă Fluorul este absorbit prea frecvent, poate provoca carii dentare, osteoporoză și poate dăuna rinichilor, nervilor și mușchilor.
De asemenea, Fluorurile calcifiază glanda pineală, glandă ce corespunde cu a 6-a chakră (chakra Ajna sau “al treilea ochi”). Glanda pineală este responsabilă cu producerea de melatonină care ajută somnul, întărește sistemul imunitar, reduce stresul, întârzie îmbătrânirea. Calcifierea glandei pineale duce la un blocaj a chakrei Ajna, mai precis la un blocaj al imaginației, al gândirii clare, promovând confuzia în luarea deciziilor.
Calcifiezi glanda pineală => blocaj la chakra Ajna => blocaj al imaginației => blocaj în materializare/concretizare.
O metodă ușoară de a introduce fluorul natural în organism este consumul de pătrunjel, stafide, grapefruit, ceaiul din arborele de ceai. De cercetat dacă pătrunjelul este recomandat de consumat doar proaspăt. Unii spun că ar fi toxic dacă este consumat la interval de 30 de minute după tăiere sau în mâncărurile gătite.
Nu sunt doctor, nu sunt nutriționist, dar m-am informat. Pun în aplicare și vreau să împărtășesc și cu tine.
Sănătate maximă!