© Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Dacă aveți cel puțin 4 persoane care să vă iubească la modul real, nu numai că treceți anul cu bine, dar o să evoluați cât în toți anii vieții voastre.

Dacă vrei să vezi cum e să împarți Dreptatea judecă-te pe tine. Începe cu propria ta persoană. Stai așa, în fața oglinzii, și uite-te în ochii tăi, apoi lasă-i să se scurgă în mod natural peste propriul corp. Am uitat să specific, e de preferat să fii la curul gol. Așa cum te-ai născut. Ca o ființă vulnerabilă și totuși puternică, mai ales când ai tras prima ta gură de aer. Nu e de mirare că nu-ți plac spitalele. În momentele de agonie și calvar, când nu știi dacă ăia sunt demoni sau propriile tale gânduri, parcă ai prefera mai degrabă biserica. Acum, trage aer în piept adânc, ca la naștere, apoi imaginează-ți că e ultima ta răsuflare.

Ești pregătit să pleci? Ești pregătită să pleci? Cine te-ar striga să mai rămâi? Indiferent că ai atacuri de panică, sau ai căzut în “depresiune”, sau nu știi pe ce Cale s-o apuci, nu poți ascunde adevărul de tine însuți. Și nu vă bazați nici pe copiii voștri, actuali sau viitori. Dacă le sunteți părinți spirituali se vor întoarce, altfel, nu știu ce să zic. Oricum, se spune că te naști singur și mori singur. Să fie oare chiar așa?

Se observă cu ochiul liber că anul 2020 are mulți de doi. E un an tantric. Dacă minunile se înfăptuiesc în doi, să vedeți ce se întâmplă în patru. 2 + 2 fac 4, dar mai fac și 22. Sper ca n-am greșit, am fost corigent la mate. Abia mă zbăteam să trec clasa. Am încercat să-i explic profesoarei că 2 cu 2 nu fac 4 decât dacă vrei tu. În sfârșit, o altă poveste. 4 în Numerologie este un număr de construcție. Până dau ăștia drumul la antigravitație, o masă are nevoie de 4 picioare pentru stabilitate. Este un număr în care se toarnă fundația, deci aveți mare grijă ce clădiți și mai ales, cu cine clădiți. Dacă aveți cel puțin 4 persoane care să vă iubească la modul real, nu numai că treceți anul cu bine, dar o să evoluați cât în toți anii vieții voastre. Dar să vă iubească necondiționat, așa smardoi și zeițe cum sunteți, cu toate cicatricile și imperfecțiunile din capul vostru, sau stratul de grăsime mult prea mare, acumulat din lipsa de iubire de Sine. Doar 4 persoane… o fi mult, o fi puțin? Bine, ca să vedeți că sunt îngăduitor, se pun la socoteală și animalele de companie și iubirea lui Dumnezeu. Hai că deja devine prea ușor!

În concluzie, tema voastră pentru la Anu’ e să găsiți câteva persoane care să vă iubească la curul gol, dar fără să v-o tragă. Mă refer în ambele sensuri, perverși mici. Vedeți, numai iubirea îți dă posibilitatea să scrii niște aberații și totuși să fii citit de o grozăvie de oameni. Am exagerat, cu toate că unii dintre voi sunteți chiar mai “rău” decât mine. Da, da! Hai! De ce te ascunzi că-ți place tarotul? Știu că vrei și tu un pachet, dar încă nu te-ai hotărât ce culoare să fie…

Articolul precedent„Omul după grai, ca clopotul după sunet, îndată se cunoaşte”
Articolul următorPreviziuni (2020)
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile