La noi în popor, există o prejudecată, și anume, cea referitoare că el sau ea, au cununiile legate, că au farmece făcute, sau blesteme pe neam și alte bazaconii născocite de minți rudimentare, fără prea multă cunoaștere spirituală.

Viața omului în această lume este, de la naștere și până la plecarea către alte dimensiuni, o sumă de aspecte bazate pe alegeri, decizii și voință. Cu alte cuvinte, sunt bazate pe liberul arbitru.

Dar existența fiecăruia este precum un labirint cu foarte multe cotituri, cu numeroase meandre și cu tot felul de provocări care apar la fiecare cotitură de viață ca să zicem așa. Unii reușesc în viață foarte bine, alții se străduiesc mult de tot și tot nu reușesc să atingă succesul, alții își trăiesc viața de azi pe mâine, alții se strecoară în fel și chip printre provocările vieții, încercând să evite dificultățile și așa mai departe. Toți oamenii au de întâmpinat  de-a lungul vieții pământești fel de fel de situații, și aproape toată lumea și fiecare individ în parte se întreabă de ce li se întâmplă lucruri în viața lor care, după mintea lor, n-ar fi trebuit să li se întâmple.

De exemplu, să luăm categoria celor care nu se căsătoresc niciodată, indiferent că sunt bărbați și femei, chiar dacă în viețile anterioare nu au dus o viață ascetică. De ce nu se căsătoresc asemenea oameni?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episodKarma și arborele genealogic (II) >>
Acest articol face parte 1 din 4 seria Karma și arborele genealogic
Articolul precedentSpiritualitatea fără fundație solidă
Articolul următorIluzia civilizației – Butonul…
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
4.7 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile