Profețiile vă oferă elementele necesare pentru ca majoritatea dintre voi să înțeleagă ce semnificație au toate aceste evenimente.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Ceea ce trăiți în prezent la nivel de întreaga omenire, este rezultatul a ceea ce unii profeți din vremuri de demult au văzut pe linia temporală a civilizației voastre. Cu precădere cele făcute după venirea lui Iisus în lumea Pământului, după care au urmat alte câteva profeții importante pe care noi le-am transmis prin câteva persoane care și-au luat la vremea respectivă misiunea de a veni în lumea Pământului, și conform cu nivelul lor evolutiv, aveau să preia informațiile de la noi pentru a le oferi încriptate posterității.

Unii profeți au fost influențați de către apropiații lor, familie sau prieteni, care trăiau doar pe nivelele de 3D-4D de conștiință, și astfel o parte din profețiile lor au avut ca sursă planul astral al lucrurilor efemere. De aceea, unele profeții făcute în vremuri îndepărtate nu s-au concretizat. Altele însă, precum cele lăsate de Iisus, și de alte spirite cu evoluție înaltă, au fost făcute având ca sursă nivelele 5D-7D, și asta este una dintre explicațiile conform cărora multe profeții vechi vorbesc prin simboluri, în timp ce lumea voastră le-a interpretat în sensul lor literal...

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentEditorial – „Evenimentul”
Articolul următorLabirintul conștiinței
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile