OPTI LIDOLIN – un produs inovator pentru sănătatea ochilor
© Pharma Dacica
Timp estimat de citire: 7 minute

OptiLidolin este un produs inovator al companiei Pharma Dacica cu o formulă care se adresează atât pentru prevenţie cât şi pentru susţinerea persoanelor cu afecţiuni oculare.

Ochiul uman este fascinant şi totodată parte integrantă a organismului, considerat al doilea organ după creier din prisma complexităţii sale. Studii ştiinţifice susţin faptul că organul vizual utilizează aproximativ 50% din energia creierului şi contribuie la acumularea a 80% din informaţiile primite de-a lungul vieţii.

Dintre toţi muşchii corpului, muşchii oculari sunt cei mai activi deoarece ochii nu se odihnesc niciodată, globii oculari se mişcă inclusiv în timpul somnului. Aşadar, vederea este cel mai de preţ dar de la viaţă, este simţul prin care corpul şi mintea funcţionează ca un tot unitar gândit în cel mai mic detaliu. Iată de ce trebuie să acordăm o atenţie deosebită sănătăţii şi integrităţii ochilor.

Potrivit studiilor, peste 99% din populaţia cu vârste cuprinse între 43 şi 50 de ani se confruntă cu pierderea treptată a acuităţii vizuale, a capacităţii de focalizare a lentilei naturale a ochiului – cristalinul – care este mai rapidă decât orice obiectiv foto profesionist.

Cauzele care determină pierderea acuităţii vizuale şi instalarea afecţiunilor oculare care pot duce până la orbire sunt  stresul oxidativ, toxinele, poluarea, deficitul de nutrienţi specifici.

Conform studiilor, pentru sănătatea organismului uman şi implicit pentru sănătatea ochilor, ideal ar fi să avem o dietă sănătoasă care să ofere o bună nutriţie şi care să includă 5-9 porţii de fructe şi legume proaspete în fiecare zi, cel puţin 3 porţii de cereale integrale naturale zilnic şi două porţii de peşte în fiecare săptămână.

S-a constatat că aportul de fructe închise la culoare şi legumele verzi sunt surse mari de antioxidanţi pentru sănătatea ochilor şi reduc riscul bolilor oculare degenerscente. Stilul de viaţă modern, dieta deficitară, stresul, a îndepărtat şi îndepărtează omul din ce în ce mai mult de acest ideal.

Majoritatea oamenilor au o dietă deficitară din care lipsesc substanţe nutritive cheie, prin urmare este înţelept să se ia în considerare aportul de suplimente nutritive pentru a asigura toate substanţele necesare pentru sănătatea optimă, inclusiv a ochilor.

Totodată sunt importante recomandările specialiştilor conform cărora reducerea consumului de sodiu scade riscul de cataractă (studiu efectuat la  Universitatea din Sydney Austalia).

De asemenea, renunţarea la grăsimi, mâncăruri fast-food, dulciuri, chips-uri şi băuturi carbogazoase poate aduce beneficii majore organismului.

Atunci când alegem un supliment nutritiv pentru sănătatea ochilor trebuie să ştim care sunt ingredientele specifice. Studiile ultimelor două decenii au evidenţiat că aportul de luteină, zeaxantină, flavonoide, vitamine A, C, si E, minerale precum calciu, seleniu, zinc, îmbunătăţesc acuitatea vizuală, reduc evoluţia degenerescenţei maculare, scad riscul de pierdere a vederii, precum şi progresia unor afecţiuni oculare (cataracta sau glaucomul) la persoanele cu diferite stadii de boală.

OptiLidolin este un produs inovator al companiei Pharma Dacica cu o formulă unică, complexă, care se adresează atât pentru prevenţie cât şi pentru susţinerea persoanelor cu afecţiuni oculare. Ingredientele naturale aflate într-o sinergie perfectă aduc beneficii majore întregului organism.

Ingrediente: Afin, fruct (Vaccinium myrtillus) extract – 4:1 – 75 mg; Acerola, fruct (Malpighia punicifolia) – extract vitamina C 17% – 75 mg; Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) – 75 mg; Spirulină (Spirulina platensis) – 75 mg; Gălbenele, pețiol (Calendula officinalis) – extract luteină 5% – 50 mg; Ginkgo (Ginkgo biloba) extract 50:1; 24% Flavonoglycoside – 50 mg; Porumb (Zea mays) amidon – extract zeaxantină 5% – 50 mg; capsulă de gelatină.

Afinele sunt recomandate pentru infecţii urinare, indigestie, gută, infecţii gastrointestinale, diabet, diaree, bronşită, tuse convulsivă, enterite (inflamaţii ale mucoasei intestinale), probleme oculare, colibaciloza (boală infecţioasă provocată de tipuri patogene de colibacili şi care se manifestă prin diaree, febră, lipsa poftei de mâncare), dizenterie (boală infecţioasă contagioasă care se manifestă prin dureri abdominale, ulceraţii intestinale violente şi diaree cu sânge), febră tifoidă, psoriazis (boală a pielii caracterizată de cojirea epidermei în diverse regiuni ale pielii), faringite, stomatite, hepatite, obezitate, ateroscleroză, tonifierea organismului în cazul persoanelor de vârsta a – III – a, copiilor sau adolescenţilor.

Acerola poate oferi protecție împotriva cancerului la plămâni, după cum sugerează o cercetare din 2002. Testele făcute pe șoareci au scos la iveală că extractul de acerola a încetinit înmulțirea anormală a celulelor canceroase la plămâni.

Într-un studiu de laborator efectuat în 2011, cercetătorii au descoperit că extractul de acerola are capacitatea de a lupta cu stresul oxidativ și cu o serie de boli asociate procesului de îmbătrânire, inclusiv în cazul problemelor oculare.

Acerola are un efect benefic și asupra pielii, fiind folosită în fabricarea multor produse de îngrijire.

Acerola conține și săruri minerale, bune pentru zonele afectate ale pielii, dar și proteine, care oferă pielii hidratarea necesară.

Extractul din frunzele, scoarța și fructele plantei de acerola acționează ca un agent antifungic, având totodată și trăsături antibacteriene.

Acerola are, pe de altă parte, și proprietăți anti infecțioase, cu ajutorul cărora previne bolile hepatice.

AcerolaChlorella este o plantă marină cu o acţiune puternică asupra sistemului imunitar şi a bolilor, datorită nucleului de vitamine şi minerale 100% naturale.

Efectele terapeutice miraculoase se regăsesc în acțiunile de detoxifierea organismului de rezidurile alimentare.

Totodată este de ajutor în bolile auto-imune, stimulează tractul digestiv, previne apariția bolilor precum Parkinson şi Alzheimer, stopează evoluţia cancerului şi distruge tumorile maligne. Beneficiile pentru femei sunt uimitoare.

Chlorella reglează nivelul hormonal, echilibrează stările mentale şi emoţionale, redă strălucire tenului și combate obezitatea.

ChlorellaSpirulina este o algă unicelulară care există de când e viaţă pe pământ. Ea formează colonii, în formă de spirală, şi e albastră-verzuie.

Nuanţa verde este dată de conţinutul mare de clorofilă, iar culoarea albastră, de un pigment numit phycocyanin. Una dintre cele mai simple forme de viaţă, spirulina este bază a lanţului alimentar.

Prin fotosinteză, algele convertesc lumina soarelui în proteină pură, acizi graşi, carbohidraţi şi aproape toate celelalte elemente nutritive esenţiale vieţii.

Spirulina ajută la formarea muşchilor, menţinerea rezistenţei fizice, reglează glicemia, susţine sănătatea neurologică, menţine oasele puternice şi ajută la sănătatea ochilor.

Vindecă anemia, îmbunătăţeşte calitatea sângelui şi stimulează formarea celulelor roşii.

Conţine la fel de mult fier precum carnea roşie.

Este un puternic antioxidant şi conţine triptofan, un aminoacid care ajută secreţia de serotonină, hormonul bunei dispoziții.

Acidul gamalinoleic face părul şi pielea mătăsoase, iar sulful conţinut întăreşte imunitatea, însănătoşeşte ficatul şi pancreasul.

SpirulinaGălbenelele au acţiune anti inflamatorie, decongestivă, antiseptică, antimicrobiană, imunostimulentă, cicatrizantă, grăbesc vindecarea şi regenerarea ţesuturilor, reglează ciclurile menstruale, carminativ, reglează funcţia biliară prin principiile amare.

Gălbenelele sunt indicate în ulceraţii, eczeme, gastrite, ulcer gastric, ulcer duodenal, inflamaţii ale colonului, colecistită, boli hepato-biliare, hemoroizi, dereglări menstruale, dismenoree, micoze, vaginite, infecţii urinare, cistite, cancer.

GalbeneleFrunza de Ginkgo biloba este un adevărat rezervor de substanţe active, predominant flavonoizi, acizi organici şi substanţe fenolice. Cura cu comprimate ce conţin şi Ginkgo Biloba are un efect nemaipomenit asupra memoriei, dacă aceste comprimate sunt administrate timp de 4-18 săptămâni, cu pauze.

Ginkgo Biloba acționează asupra memoriei, dar și asupra capacității de concentrare și de combatere a stresului zilnic.

Așadar, extractul de Ginkgo Biloba îmbunătățește circulația sângelui la nivel cerebral şi la nivelul ochilor și ne ajută să ne oxigenăm celulele nervoase.

Senzația de somnolență dispare, iar atenția se îmbunătățește foarte mult odată cu administrarea capsulelor pe bază de Ginkgo Biloba.

Depresia cronică poate fi combătută şi ea în mod natural, prin curele cu Ginkgo Biloba, deoarece această plantă are capacitatea de a ne face mai optimiști, mai tonici, de a ne spori atenția și de a ne menține atenția trează și ne energizează.

Problemele cardiace pot fi rezolvate cu ajutorul acestei plante deoarece Ginkgo Biloba are efecte minunate vasodilatatoare și reduce presiunea arterial și riscul de infarct.

Nivelul colesterolului rău va scădea semnificativ, iar nivelul trigliceridelor din sânge va fi reglat astfel că nu se va mai depune grăsime pe vasele de sânge.

Ginkgo Biloba conține numeroase substanțe flavonoide bune pentru creier, inimă, și pentru o mai bună circulație a sângelui în organism, așadar o cură cu Ginkgo Biloba ajută la combaterea atacului cerebral, dar și a tulburărilor de circulație periferică, inclusiv a celor de degenerescenţă maculară.

GinkgoFormula OptiLidolin are deci la bază ingredientele specifice din surse naturale dedicate sănătăţii ochilor – luteină, zeaxantină, vitamine, minerale, fitonutrienţi antioxidanţi care contribuie la îmbunătăţirea acuităţii vizuale, protejează împotriva orbirii de noapte şi împotriva uscăciunii ochilor, previne degenerescenţa maculară, cataracta, glaucomul.

De asemenea, conform studiilor, la adulţii cu ochi sănătoşi, administrarea de luteină, mezo-zeaxantină si zeaxantină timp de 12 luni au arătat o sensibilitate de contrast imbunătăţită în comparaţie cu persoanele care au luat un tratament placebo. Îmbunătăţirea sensibilităţii de contrast poate ajuta persoanele care desfaşoară activităţi în lumină scăzută (conducători auto, piloţi, militari, sportivi etc.).

Alte beneficii ale produsului OptiLidolin

Produsul contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, la îmbunătăţirea proceselor cognitive, a memoriei și la stimularea atenţiei; ajută la menținerea capacității de adaptare și de regenerare a organismului, la îmbunătăţirea tonusului general și la menţinerea sănătăţii, tinereţii și longevităţii.

Mod de administrare: Câte 1 – 3 capsule pe zi, înainte sau după masă cu minim 30 minute.

Cum alungăm frigul din oase?

Cum alungăm frigul din oase?


[ulp id=’TPRfmLA9VQD6OIHC’]

Articolul precedentCuantele şi limbajul luminii
Articolul următorCOBRA 2012 Portal – Interviu în Rusia – Martie 2017
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile