Pentru ce sunt construite piramidele?
E binecunoscută fotografie realizată cu ajutorul tehnicii Kirilian de către Dr. Dee J. Nelson şi soţia sa Geo îm 1979 folosind în interior o bobină Tesla.

Rostul construirii piramidelor este acela de a fi transformatori de energii cosmice preluate din spaţiul galactic, trecându-le apoi prin propria structură energo-informaţională.

Descoperite datorită dezvoltării ştiinţei şi tehnologiei, care a permis extinderea civilizaţiei umane şi călătoriile în diferite zone ale lumii, piramidele existente aproape pe fiecare continent reprezintă nişte edificii care şi la ora actuală îşi menţin încifrate multe dintre tainele lor.

Fie că sunt vizibile şi descoperite, precum cele din America de Nord – Mexic, cele din Egipt sau Australia, fie că sunt acoperite încă de vegetaţie dar li se ghiceşte forma – cum sunt cele din Brazilia, Peru şi Bolivia, ori cele din China, piramidele din întreaga lume au fost ridicate evident în diferite perioade de timp.

Întrebarea este de ce sau pentru ce au fost ele ridicate?

Cu certitudine ele nu au fost construite doar pentru a fi temple uriaşe pentru conducători aroganţi sau plini de patimi ale grandorii, căci ceea ce s-a descoperit şi studiat aproape în fiecare cultură antică demonstrează că cei din vechime nu erau deloc primitivi şi chiar înţelegeau rolul şi conexiunea cu universul mai bine decât o facem noi în prezent.

Cu toate că azi le considerăm doar temple sau construcţii cu rol religios sau de cult cu anumite semnificaţii, aproape toate piramidele existente în lume, atunci când au fost asamblate, au respectat regulile matematice, astronomice şi proiectarea lor pe bolta cerească, prin raportare la o constelaţie anume.

De exemplu, contrar acelor voci care susţineau că cele trei piramide de la Gizeh sunt orientate strict după constelaţia Orion, deşi chiar există această corelare, ele sunt orientate şi după Pleiade, dar şi după steaua Thuban din constelaţia Draco şi după Ursa Mare şi de asemenea după steaua Sirius.

Deci nu este doar o singură orientare şi chiar dacă luăm în consideraţie faptul că de-a lungul unui ciclu de 100.000 de ani stelele constelaţiilor îşi modifică într-o anumită măsură poziţiile, formele lor deformându-se relativ puţin, atunci ne-am putea întreba dacă într-adevăr alinierea cu aceste constelaţii a piramidelor avea sau nu o reală semnificaţie. Căci dacă nu ar avea vreuna, rezultă că ele n-ar fi fost construite doar pentru că s-ar fi aflat într-o relaţie cu anumite zeităţi-fiinţe venite din alte lumi pe Pământ, pentru care s-ar fi ridicat asemenea impresionante edificii, şi de aici problema se poate complica.

Dacă nu acesta ar fi fost rolul piramidelor ridicate în aceste zone ale lumii, atunci ce rost a avut construirea lor?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentMona Lisa extraterestră – II
Articolul următorTehnologiile zeilor – Arienii și Dravidieni (III)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile