Timp estimat de citire: 3 minute

Scopul medicinii este să elimine nevoia unui doctor, să prevină boala și să prelungească viața.

Conform studiilor, cauza numărul 1 a apariției unei boli cronice este stresul, doar trăim în secolul vitezei. De obicei după vizita la medic, se recomandă medicamente care pe de o parte nu funcționează la toată lumea, pe de altă parte te fac dependent de ele (unii medici recomandă chiar să le iei pe viață), iar pe de altă parte, există o sumedenie de reacții adverse nedorite care încep să afecteze alte organe ale corpului, vizibile pe loc sau în timp.

La fel este valabil și cu un tratament natural care poate funcționa la o persoană, dar nu și la alta în același mod, dar NU apar dezechilibre în alte părți ale corpului. Nu trebuie să crezi neapărat în tratament, trebuie să experimentezi și să vezi dacă funcționează pentru tine. Medicina personalizată sau individualizată este viitorul. Toți oamenii sunt diferiți. Există mai multe soluții de vindecare decât ne putem imagina…

Articolul precedentDevenirea
Articolul următorScleroza în plăci
Un om idealist, sincer și de partea dreptății, încă de mic copil citește ingredientele de pe etichetele produselor. Valurile dese ale schimbării din viață i-au adus înțelegere și compasiune aducând omului lumină și zâmbete.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile