N-ar fi de mirare ca primăvara următoare să ne aducă surpriza unui viitor candidat la președinție care să fie… femeie! Dacă nu va fi o femeie, va fi în orice caz un bărbat cu foarte mult farmec personal.

În contextul actualei situații mondiale, să analizăm harta țării noastre în raport cu tranzitele actuale ale planetelor. Și veți vedea că în urma unor calcule simple, vom desluși anumite aspecte care au existat în viața națiunii române, și înainte de 1989, și după.

La momentul României Mari de la 1 decembrie 1918 în harta astrologică a țării era retrograde 3 planete – Jupiter, Neptun și Pluton. Astrul jupiterian se afla la 14 grade în semnul Racului, pe casa a 6-a a muncii în echipă, a sănătății, dar și a crizei existențiale care ne face să ne întrebăm: „bun, și acum încotro…?” Deci după momentul de la 1 decembrie 1918, nația română prin conducătorii ei de atunci și-au pus cu certitudine întrebarea ce era de făcut de la acel moment încolo. O asemenea chestiune nu era ușor de rezolvat, pentru că pe semnul Racului – casa și semnul națiunii – atât Jupiter, cât și Pluton din casa 5 – creativitatea – erau retrograde. Atunci când au loc încheieri de tratate sau de contracte, ori de orice alte documente importante de anvergură, este bine să nu fie vreo planetă retrogradă. Mai ales în cazul planetelor mari dacă e vorba despre o țară și o națiune. Și din calcule veți vedea de ce.

Conform procedurii de calcul astrologic, atunci când se analizează poziția retrogradă a unei teme astrologice, fie și pentru o țară, se ia în calcul după cât timp planeta respectivă revine în mers direct. Astfel pentru planetele mari, mai ales, care guvernează colectivitatea umană, se calculează 1 grad = 1 an. În cazul lui Jupiter retrograd de la 1918, el și-a reluat mersul direct în data de 3 martie 1919. Iar Pluton și-a reluat mersul direct în 20 martie 1919. Pentru Jupiter avem 93 de ani, iar în privința lui Pluton avem 110 ani. Pentru că atunci în 1918 Jupiter și-a reluat mersul direct, calculând de la 1 decembrie 1918, după 93 de zile, iar Pluton după 110 zile. Astfel adăugând la 1918, 93 de ani și respectiv 110 ani, obținem anii 2011 și 2028.

Jupiter este responsabil de finanțele țării, în timp ce Pluton de relația cu finanțele mondiale. Jupiter se afla atunci în casa 6, iar Pluton în casa 5. Mai mult de atât, astrul jupiterian se afla în opoziție cu Marte din Capricorn din casa 12, acest Marte fiind un inamic ascuns al României, un alt stat, căruia nu i-a convenit reîntregirea țării noastre (Austria, care în ultimul deceniu a defrișat pădurile românești fără milă!). Dacă luăm în calcul cei 93 de ani, până în 2011, se poate spune că am tot fost într-un fel de conflict cu acest stat. Dar există un alt aspect care marchează acțiunea lui Marte în casa a 12-a, și anume serviciile secrete ale României de la acea vreme. Chiar acestea au manevrat din umbră multe situații de atunci încoace. Și nu în favoarea națiunii…

În 1965 venea la putere Ceaușescu (născut culmea în 1918!), după patru cicluri jupiteriene de la momentul 1918. Vreme de 15 ani națiunea a dus-o chiar foarte bine, se găseau de toate, alimentele chiar aveau calitate, la orice cofetărie puteai să bei Pepsi original, asta în ciuda faptului că România făcea parte din blocul țărilor comuniste. Și bulgarii, și sârbii, și ungurii, adică vecinii noștri, aveau Pepsi în magazine. Dar după al 5-lea ciclu jupiterian, în 1979-1980, lucrurile au început să se strice în România. Își făcea efectul cuadratura dintre Pluton de la 1 decembrie 1918 – 20 martie 1919 și Pluton din Balanță din anii 1979-1980. Un conflict de putere internă în interiorul structurilor statului.

În vara anului 1978 Jupiter trecea peste Jupiter retrograd de la 1 decembrie 1918, reactivând situațiile problematice, în timp ce Pluton făcea cuadratură cu Pluton și cu Marte de la 1 decembrie 1918. Deci dincolo de relația lui Ceaușescu cu Occidentul, erau energiile astrelor care urmau să imprime asupra națiunii acel deceniu de tristă amintire a raționalizării tuturor resurselor. Culmea e că la momentul decembrie 1989, când s-a declanșat revoluția, peste Marte al României de la 1918 treceau planetele mari Saturn și Neptun. Adică restricțiile și iluziile. În același timp, Jupiter în decembrie 1989 se afla din nou în Rac și retrograd, dar conjunct peste Pluton de la 1 decembrie 1918. Deci în intervalul de 93-110 ani, menționați mai sus, s-a mai produs în decembrie 1989 o schimbare de soartă a națiunii, pe fondul lui Saturn și Jupiter retrograde. Deci încă nu se finalizaseră cei 93 de ani ai efectului retrogradării lui Jupiter din 1918, că acest efect al retrogradării s-a amplificat în decembrie 1989. Așa se explică într-o primă fază de ce în 30 de ani de la Revoluție până acum nimic cu adevărat bun nu s-a întâmplat în România.

Țara parcă e un poligon de vânătoare unde se vânează niște animale numiți „români”. Ce să mai zicem de cei 110 ani de efect plutonian care urmau să se finalizeze în 2028… Suntem într-o perioadă în care în ultimul an trei planete mari au trecut peste Marte din decembrie 1918, făcând situația națiunii și mai apăsătoare. Casa 12 mai semnifică și izolare, prizonierat în interiorul propriei granițe, ceea ce a și fost, cel puțin din martie până acum într-o bună măsură. Este foarte interesant că în 1965, când a venit Ceaușescu la putere, Axa Nodurilor Lunare se afla tot pe semnele Gemeni-Săgetător ca la 1918. Dar era o axă suprapusă parțial, adică Nodurile Nord se aflau peste Nodurile Sud. Acum în viitorul apropiat Axa Nodurilor Lunare, după 30 de ani de „democrație” hoață, se va suprapune din nou în primăvara anului viitor cu următoarea aspectare de la 1 decembrie 1918 – conjuncția dintre Soare, Venus și Nodul Lunar Nord care indică menirea. Așa cum în 1965 se suprapuneau la fel, Nodul Sud atunci în tranzit peste Nodul Nord de la 1 decembrie 1918, și a venit la putere Ceaușescu, care a făcut bine dar a sfârșit-o prost, la fel acum Nodul Sud trece iarăși peste Nodul Nord de la 1 decembrie 1918. Iar asta ne duce la ideea unei noi schimbări, poate cu caracter neașteptat, mai ales datorită lui Uranus aflat în Taur. Și cum la momentul 1 decembrie 1918 se afla și Venus în conjuncție cu Soarele (semnificatorul președintelui de țară), n-ar fi de mirare ca primăvara următoare să ne aducă surpriza unui viitor candidat la președinție care să fie… femeie! Dacă nu va fi o femeie, va fi în orice caz un bărbat cu foarte mult farmec personal, cu multă priză la masele de oameni, astfel încât să vină și să se implice în preluarea conducerii României pe o cale cu adevărat bună, căci sunt foarte multe lucruri stricate care trebuie îndreptate.

În primăvara următoare avem șansa unui nou început, după atâtea decenii de iluzii, dezamăgiri și posibilități irosite datorită imoralității și lipsei de bun simț.

Să ne pregătim să ne luăm Puterea Decizională înapoi!

Articolul precedentTiparele personalității
Articolul următorInterpretarea viselor: Scările – Reflexie a conștiinței (IV)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mina
Mina
2 ani în urmă

Diana Ivanovici Sosoaca.