Rugaciunea si energia Sfantului Duh
© Pixabay

Rugăciunea adevărată este cea în care nu rostim cuvinte, nici cu gura, nici în gând, ci mutăm toată acea dorinţă profundă la nivelul…

Viaţa noastră aşa cum este ea ne aduce de multe ori lucruri neaşteptate şi uneori neplăcute. Fie că este vorba de ceva în plan personal, fie că are legătură cu cineva cunoscut nouă sau cu vreo împrejurare în care ne aflăm datorită altora sau a deciziilor şi alegerilor noastre, trebuie să înfruntăm mereu astfel de situaţii neplăcute.

Chiar dacă existenţa ne aduce în faţă multe provocări, avem la îndemână mai multe instrumente cu care ne putem ajuta. Unul dintre ele este rugăciunea. Dar aici nu mă refer la rugăciunea aceea religioasă, spusă din vârful gurii de majoritatea oamenilor care consideră că au credinţă într-atât de multă încât rugăciunea lor ajunge sau este auzită la Dumnezeu. Vai ce iluzii… Vai ce iluzii! Aşa se amăgesc majoritatea, crezând că dacă se duc la biserică şi se roagă acolo, punând un acatist sau pomelnic, ceea ce spun ei din vârful gurii sau în mintea lor va ajunge undeva sus de tot, cine ştie unde, şi că cineva uitându-se spre ei va vedea că ei se roagă şi va lua asta în calcul. Nimic mai fals!

Dar ce este de fapt adevărata rugăciune? Şi ce legătură are cu Sfântul Duh? Şi mai ales ce este Sfântul Duh?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

        

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?