Hipnagogia
Coșmarul lui Henry Fuseli (1781) este considerat a fi o descriere a paraliziei somnului percepută ca o viziune demonică. Wikipedia.
Timp estimat de citire: 3 minute

Există în istoria omenirii multe exemple de opere – în artă, în muzică, în fizică – realizate în urma repetatelor stări de hipnagogie, de acees pe nivelul supraconştientului.

Dincolo de aspectul material al acestei lumi, fiecare dintre noi suntem conectaţi cu mai multe dimensiuni ale existenţei, prin fire energetice nevăzute ochiului fizic. Datorită acestui aspect uneori avem tot felul de impresii determinate de diferte circumstanţe cotidiene pe care le traversăm.

De cele mai multe ori oamenii nu conştientizează că dincolo de aspectul material există şi alte realităţi, mai rafinate, cuantice şi care determină chiar cursul unor evenimente care se petrec în lumea noastră. De exemplu profeţiile reprezintă rezultatul unor asemenea stări de supraconştienţă şi ne putem imagina cum Nostradamus, în liniştea casei sale, a perceput multe dintre cele ce avea să le aştearnă pe hârtie pentru posteritate.

Accesarea nivelului supraconştient este una dintre tehnicile de influenţare şi schimbare a propriului viitor, aşa cum am mai explicat pe parcursul serialului.

Următorul episod<< Hipnagogia – Îndeplinirea dorinţelor (X)Hipnagogia – Legile Vieţii (XII) >>
Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – XIV
Articolul următorRugăciunea şi energia Sfântului Duh
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile