Se apropie Marele Contact?
© 123rf

De ce nu s-a realizat până acum Marele Contact cu civilizațiile extraterestre?

Dezvoltarea tehnico-ştiinţifică din ultimul deceniu a adus mari beneficii întregii civilizaţii. Telesocapele spaţiale de exemplu au fost dotate cu instrumente mult mai performante, care le-au permis să pătrundă în adâncimile incomensurabile ale universului până la aproximativ 20 de miliarde de ani lumină distanţă.

Vă daţi seama ce înseamnă 20 de miliarde de ani lumină?

Galaxia noastră Calea Lactee are 100.000 de ani lumină diametru, e ceva imens, dar 20 de miliarde de ani lumină? Şi luaţi aminte că limita celor 20 de miliarde de ani lumină e temporară, universul e mult mai mare de atât.

În întinderea practic nesfârşită a acestui univers există cu certitudine o sumedenie de civilizaţii, de toate felurile, de toate nivelele, unele mult mai avansate decât noi, altele probabil fiind actualmente într-un stadiu evolutiv cum eram noi cândva în Evul Mediu sau înaintea acestuia.

Dacă există astfel de civilizaţii, exact ca şi în privinţa civilizaţiei noastre, ne putem pune întrebarea cum au reuşit să depăşească la un moment dat această barieră a imenselor distanţe în univers?

Pentru că e logic, dacă o luăm prin deducţie, că orice civilizaţie foarte evoluată va călători la un moment dat şi în afara galaxiei de proveninenţă. Şi atunci cum se poate aşa ceva?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – I
Articolul următorErorile de evoluţie – Bolile și Energia Viului (VIII)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Dogaru Constantin

COMUNICATORUL SUPREM AL DIVINITĂȚII

LECȚIILE DOMNULUI DUMNEZEU SAVAOT
ROMÂNIA 2016.
COMUNICATORUL SUPREM AL DIVINITĂȚII
LA NIVEL TERESTRU

LECȚIILE DOMNULUI DUMNEZEU SAVAOT

ROMÂNIA 2016.
COMUNICATORUL SUPREM AL DIVINITĂȚII LA NIVEL TERESTRU

LECȚIILE DOMNULUI DUMNEZEU SAVAOT

BINECUVÂNTARE
PENTRU ACEST VOLUM DE ORDIN DIVIN.
Fiule Constantin !
Așa cum ai scris și celelalte volume de până acum, îl vei scrie și pe acesta în limba română.
Pe lângă lecțiile pe care ți le-am transmis până acum, îți voi mai transmite și altele de acum înainte.
Fiecare lecție transmisă de Mine are un titlu, însă fiecare lecție își are scopul ei.
Chiar dacă îți transmit Eu, Domnul Dumnezeu Savaot aceste lecții, totuși vor fi destui nemulțumiți în România, dar poate chiar și la nivel mondial.
Nemulțumiților le-aș mai recomanda ca să mai reflecteze, atât cât vor mai avea timp de trăit pe această planetă, care se v-a transforma imediat.
Nimeni nu poate împiedeca transformarea totală a planetei numită Terra sau Pământ. Nici chiar Personalitățile cerești nu pot face aceasta, deoarece faza transformărilor totale este pregătită și intră în faza de început real.
Binecuvântez ca să rămână pe Pământ, numai acei care vor putea transforma ideile divine în fapte mărețe, la nivel global.
Binecuvântez formarea altei civilizații în locul acesteia, care se sfârșește acum!
Binecuvântez intrarea planetei Pământ într-o nouă fază de evoluție cosmică!
Binecuvântez realizarea acestui volum, care se scrie în România!
Acest volum, ca de fapt și celelalte, v-a avea și o formă cerească, care se v-a reda în așa fel, încât să poată fi citit oricând de către Sfintele Personalități cerești.
Înregistrarea volumului se face pe modalitate cerească în trei zone și anume: în Cerul Suprem, adică la Sfântul Tron Divin, în Cerul Instrucțional și în Secretariatul Sfântului Consiliu Divin de Administrare a Universului întreg.
Evenimentele pământești nu vor afecta Sfânta Împărăție a Cerurilor, ci numai în parte Cerul Fiului Iisus, deoarece a integrat planeta sub ascultarea și supravegherea lui.
Să fiți binecuvântați toți cei care respectați Dumnezeirea și Sfânta Împărăție a Cerurilor.
Supremul Domn Dumnezeu Savaot la 25 martie, anul 2016.
COMUNICATORUL SUPREM AL DIVINITĂȚII LA NIVEL TERESTRU
LECȚIILE DOMNULUI DUMNEZEU SAVAOT
1. LECȚIA INTRODUCTIVĂ
Dragi creștini și dragi pământeni!
Astăzi este ziua sărbătorii Bunei Vestiri, pe care o sărbătoriți în contextul ortodox al stilului nou, dar și în contextul Bisericii Ortodoxe Secrete și comunionale. Vă transmit această lecție din partea Mea, adică din partea celei mai înalte Personalități Divine.
Unii mă confundă cu preamăritul Tată Divin, iar alții spun că numai Eu am calitatea dumnezeiască, dar aș vrea să vă spun că toate calitățile dumnezeești nu se obțin numai prin existența unui simplu nume de ordin înalt, ori superior.
Existența divină implică multă responsabilitate, multă atenție, multă conlucrare, mult studiu ceresc și de ordin universal, precum și o foarte mare grijă și o atenție deosebită avem pentru întreaga noastră creație cerească, pământească, cât și de ordin universal.
Dumnezeirea nu este statică, adică nu stă într-un loc și privește în toate părție Sfintei Împărății sau în toate părțile Univesului.
Dumnezeirea este activă și cercetează orice fel de ființă sau orice lucru, precum și orice element.
Studiile Dumnezeirii nu sunt simple, ci sunt foarte ample și din multe situații ori din multe motivații pe care voi nu le știți, pentru că nu ați ajuns la un astfel de nivel de cunoștințe.
Nu am numai Eu, Dumnezeire, ci are și Tatăl vostru cel Divin și Preasfântul Duh, dar și Prealuminații, însă fiecare are nivelul lui de îndumnezeire.
Există la timpul actual un număr de o sută de nivele de îndumnezeire, deci nu numai unul sau două. Aceasta o spun ca să vedeți că Dumnezeirea este evolutivă și nu este statică, așa cum înțeleg foarte multi dintre cei care citesc scripturile sau scrierile Sfinților din vechime ori din zilele acestea.
Lepădarea de păcate și îmbrățișarea binelui cel superior, este calea de accepțiune și de începere a comuniunii cu Dumnezeirea.
Nu este numai o cale sau două de comuniune cu Dumnezeirea, ci sunt mai multe căi posibile pentru voi, cât și pentru toți cei care sunt doritori de a se apropia de lucrarea presfântă a Dumnezeirii.
Lucrarea de apropiere în raport cu Dumnezeirea nu depinde de funcțiile pământești, ci depinde în totalitate de calitățile pe care le aveți, pe care le mai puteți dobândi și de multa voastră bunăvoință.
Dacă nu aveți bunăvoință de acceptiune către Divinitate și către multele Personalități cerești, vă rog să nu împiedicați pe cei care au bunăvoință și dragoste către toate cele cerești.
Lasați pe cei care vor să facă ascensiune cerească, în lucrarea lor și în voința lor de ordin înalt!
Cei care nu pricepeți Dumnezeirea, dar aveți funcții pământești, fie ele și de ordin clerical, reflectați la cele ce vedeți, la cele ce auziți, la cele ce vi se aduc la cunoștință prin scris ori prin viu grai pământesc.
Nu împiedicați ascensiunea semenilor voștri, pentru motivele voastre personale! Fiți inteligenți și intrasigenți cu voi înși-vă!
Nu doriți răul altora, pentru că Dumnezeirea nu dorește răul vostru, dar nu dorește ca să facă nimănui nici un rău.
Dumnezeirea este superpozitivă și stie sau percepe absolut totul. Oricât de secretoși vor fi unii dintre voi înaintea Dumnezeirii, totul se descifrează extrem de bine.
Dacă vreți să vă fie bine, faceți și voi numai binele și refuzați răul, chiar dacă uneori (răul) apare într-o formă atractivă sau binevoitoare(pentru voi pământenii, zilelor acestea).
Analizați tot ce se petrece în jurul vostru și nu vorbiți pe nimeni de rău. Este cel mai bun început pe care îl puteți face în viața voastră.
Nu jigniți, nu supărați pe nimeni și nu emiteți pretenții asupra altora!
Este o idee de început bun, pentru fiecare dintre voi, fie creștin sau necreștin. Fiți excelenți în gândire și în comportament, pentru a avea rezultate superioare în orice fază a vieții voastre!
Acestea le respectă și Dumnezeirea la nivel ceresc, dar și la nivel universal. Respectând Dumnezeirea și pe semenii voștri, respectați întreg Universul creat și necreat de Noi.
Noi, marile Personalități Divine, adică Eu, Supremul Domn Savaot, Preasfântul Tată Divin, cât și Preasfântul Duh, suntem Personalități Divine autocreate în condițiile Universului primar, atunci când planetele nu existau, pentru că nu erau create.
Veți întreba poate: Din ce fel de elemente s-au autocreat Sfintele și marile Personalități Divine?
În acest sens vă răspund foarte clar: Din elementele care au viață și există în Univers. De aceea respectăm Universul primar cât și cel creat! Pentru că au elemente cu viață, dar aceste elemente sunt și în fiecare dintre voi toți.
Dacă nu descopeream aceste elemente cu viață veșnică din Univers, nu v-aș fi creat! Dar le-am descoperit și le-am studiat, apoi le-am comformat Sfintei Mele voințe de ordin divin. Dar toate acestea nu le-am făcut așa de ușor, cum vi le spun, ci au necesitat îndelungate studii și observații. În universalitatea atemporală de ordin infinitezimal, am putut face și pot face aceasta oricând.
Voi sunteți pe planeta Pământ și aveți viața limitată, dar Eu nu am viață limitată și nimeni nu v-a putea limita viața Dumnezeiască pe care o avem. Înainte de noi nu au fost alte Personalități, dar au existat și există și acum elementele cu viață ale Universului primar. Aceste elemente le-am studiat îndelung și le-am supus nu uneia sau numai câtorva observații, ci am făcut multe miliarde de cercetări și de observații ample. Dar asemenea observații mai fac și acum. Și pe voi vă am sub observație, pentru că Eu v-am concepționat, însă la creație a participat Tatăl Divin și Presfântul Duh.
Procesul creației evolutive nu l-am oprit nici acum și nu îl voi opri niciodată, pentru că Eu lucrez pe modalitate superpozitivă și bineînțeles, dumnezeiască.
Unde scrie că Dumnezeirea și-a oprit lucrarea sau procesul activ de creație? Vă rog să nu Mă înțelegeți greșit! Eu fac creație pozitivă, dar nu stau după fiecare în parte ca să vă lovesc, atunci când greșiți!
Dacă greșiți, atunci pe socoteala voastră, geșiți! Eu sunt Creatorul și nu Mântuitorul! Mântuitorul vostru este Fiul Iisus, dar asta o știți de multă vreme în urmă și nu de acum. Eu, creez, dar dacă creația Mea mă respectă, atunci mă bucur, însă dacă nu mă respectă, v-a trage consecințele neascultării, precum și ale nerespectării Mele!
Poate veți întreba: de ce l-am ales pe Constantin, ca să îmi fie un fiu adoptiv? Constantin a fost Înger al generației întâi și a fost în Sfânta Împărăție a Cerurilor, miliarde de ani, până când a trebuit ca să vină pe Pământ, spre a împlini mai multe misiuni și nu una singură.
Poate spuneți că nu este cleric ca mulți alții, dintre voi, dar Constantin a slujit și a scris în Sfânta Împărăție a Cerurilor. Este unul dintre marii slujitori ai Dumnezeirii, pe care voi îl disprețuiți în loc să îl ascultați și să colaborați cu el.
Poate spuneți că cel mai mare slujitor este Fiul Iisus Christos?
Dacă este, de ce nu îl respectați? Pentru ce îl înjurați și îl disprețuiți?
Dar Fiul Iisus este întâiul creat al nostru, adică al Dumnezeirii. Dumnezeirea este în fiecare dintre noi, dar este și în El. Primii 33, după Fiul Iisus, tot Fii noștri sunt. De ce nu îi acceptați? Dacă sunteți slujitorii Dumnezeirii, pentru ce nu acceptați pe cei 33 de Fii ai noștri? Toți au calitățile pe care le are și Fiul Iisus, dar numai Iisus face parte din Preasfânta Treime, pentru că așa am vrut Eu.
Și cine îmi poate sta Mie, împotrivă? Eu sunt Cel care v-am concepționat, după marea Mea inteligență dumnezeiască și nu după a altora! Și primii o sută creați în calitate de Îngeri, după Prealuminații Sfintei Rame Divine au ajuns la îndumnezeire, pentru strădania lor cea cerească și bine plăcută întregii Dumnezeiri.
Dacă Fiul Iisus este primul creat și a venit pe Pământ, ce rău v-a făcut atunci? Și cu ce vă deranjează acum, în aceste vremuri grele pentru voi toți? Răspundeți vă rog la aceste întrebări ale Mele pe care Fiul Meu adoptiv până ieri, pe nume Constantin le scrie pentru lămurirea voastră. Poate că de azi, Fiul Constantin nu v-a mai fi un adoptiv, ci unul transformat și real. Și ce vă pasă vouă de aceasta?
Pe el l-ați declarat eretic, deși este cel mai mare slujitor de pe Pământ, acum la timpul acesta. Cu el pot sta de vorbă și pot discuta cele cerești și cele pământești, însă cu voi ceilalți nu pot să stau de vorbă acum. Pentru ca să vorbiți cu Mine, trebue să vă pregătiți!
Eliminați ura, mânia, îndârjirea și acceptați cu adevărat smerenia!
Aceasta este tot ce vă cer acum, dacă vreți să stați de vorbă cu Mine!
Dacă vă veți pregăti, așa cum v-am spus, atunci voi discuta și cu voi!
Credeți că dacă ucideți pe potrivnicii voștrii, veți fi mai buni?
Colaborați cu toții și lăsați-vă de toate răutățile voastre!
Dacă această primă lecție introductivă nu vă ajunge, vă voi mai transmite și altele.
Să fiți binecuvântați, toți cei care iubiți Dumnezeirea cu adevărat!

COMUNICATORUL SUPREM AL DIVINITĂȚII LA NIVEL TERESTRU
LECȚIILE DOMNULUI DUMNEZEU SAVAOT
2. LECȚIA DIVINĂ A PREASFÂNTULUI DOMN SAVAOT DESPRE SUPERIORITATE ȘI DESPRE CREAȚIE.
Fiule Constantin!
Așa cum am vorbit, îți traduc lecția pe care am făcut-o Fiului Iisus, în limbajul românesc pentru timpul actual.
Îți spun de la început că această lecție este grea, sau chiar foarte grea în forma originală tradusă, dar Eu am adaptat-o la timpul în care trăești. Dacă vrei, am să ți-o traduc în forma grea, pe care am predat-o Fiului Iisus, dar aceiași lecție o pot preda în peste douăzeci de feluri sau în peste douăzeci de exprimări.
Iată deci lecția adaptată pentru tine!
Dumnezeirea înseamnă ceva mai presus de orice există pozitiv în Sfânta Împărăție a Cerurilor, cât și în Univers.
Dumnezeirea își respectă întotdeauna creația și o ajută, indiferent de starea în care se află creația, adică cerească, pământească sau universală.
Dumnezeirea are superioritatea supremă care este mai presus decât superioritatea absolută sau universală.
Dumnezeirea are un comportament net superior oricărei ființe evoluate din întreg Universul creat sau primar.
Superioritatea divină implică răbdare foarte multă, accepțiunea reală a celor întâmplate, însă se implică în perfecționarea continuă a creației Sale.
Creația Dumnezeirii este activitatea cea mai de seamă și demnă de luat în considerație, oricând.
Creația Dumnezeirii nu este de desconsiderat, oricum ar fi ea.
Creația Dumnezeirii se îndreaptă dacă are abateri se instruiește și se perfecționează.
Cei perfecționați, să lucreze continuu pentru cei care încă mai au nevoe de perfecționare.
Dar oricine are nevoe de perfecționare ( în acest stadiu).
Chiar și Dumnezeirea se autoperfecționează (continuu).
Evoluția înseamnă acțiune, perfecționare, accepțiune și dragoste superioară pentru orice ființă, oricât de mică și de neînsemnată ar fi.
Dragostea este în contradicție cu ura și chiar cu neaccepțiunea.
De aici trebue să învățăm a evita blocajele de orice natură.
Blocajele psihologice, cât și cele lucrative sunt pretutindeni în Univers, fie chiar și în cel creat de Noi ( adică de Dumnezeire).
Am studiat formele de blocaj ale aluetelor primare, care au fost realizate de către primul program inadecvat sau neperfecționat al Universului viu, de la începutul existenței Mele ( de ordin divin autocreat). Dar acele prime blocaje există și acum, deci sunt aluete universale ( și nu divine) blocate și acum.
Încă nu am găsit formula unui program de deblocare, dar cu siguranță că v-a fi găsită ( de acum, înainte).
Cred și sunt comvins ( spune Supremul Domn Dumnezeu Savaot) de lucrarea creației Mele și a întregii Divinități. Ori în calitate de creat, trebue să cunoști bine Creatorul.
Dacă Creatorul nu este accesibil, atunci nu ai decât să te apuci de studiul existențial al creației și îți vei da seama de calitățile Creatorului ( adică de calitățile Divinității).
Sunt Creatorul ( spune Domnul Dumnezeu Savaot), dar și cel ce a concepționat Prealuminații și apoi Îngerii.
Comvingerea noastră unitară ( de ordin divin) a dat roade și le v-a da în continuare ( adică în infinitul existențial).
Ne pare bine de creația, care se apropie de Creator, până la fuziunea transformării totale. Asta înseamnă că efectul creativ a ajuns la un nivel înalt ( de fuziune totală cu Creatorul).
Dacă creația își întreabă Creatorul, înseamnă că are interes de evoluție ( reală, de ordin foarte înalt).
Acest interes trebue stimulat întotdeauna ( deci la infinit).
Să nu oprim niciodată, stimulii creației noastre!
Ar fi cea mai mare greșeală de ordin irecuperabil pentru Noi, Divinitatea (adică pentru întreaga Dumnezeire).
A fi Divin, înseamnă a fi acceptional, înseamnă a fi superior, a dori ca să împlinești numai binele propus, chiar dacă rezultatele se vor vedea prea târziu.
Efectul divinizării nu se poate răspândi, decât prin fapte bune, prin fapte mărețe sau de ordin suprem. Nu ajungi la îndumnezeire, dacă nu te accepți și dacă nu ești în acord cu Creatorul. Dar Creatorul este un modelator și poate să te modeleze ( și să modeleze), ori să te perfecționeze, oricând. ( dacă ești în acord total cu Dumnezeirea).
Nu-i așa că tâmplarul poate modifica oricând, scaunul pe care și l-a făcut? Nu-i așa că orice mașină, poate fi perfecționată, sau orice aparat poate fi perfectionat?
Mai aveți mașinile de la începutul veacului al douăzecelea? Nu!
Dar au rămas în istoria tehnicii pământene. Așa este și cu voi toți, chiar și cu Prealuminații Sfintei Rame Divine! Nu-i așa că toți Prealuminații au evoluat? Nu-i așa că dintre Îngerii primei generații, au ajuns Prealuminații Sfintei Pertuții ( sau ai Sfântului Consiliu Divin de Administrare a Universului)?
Poftim! Dacă evoluția se vede și se studiază în ascensiunea ei continuă, atunci vom găsi formula de dezvoltare infinitezimală.
Dacă Dumnezeirea este infinită în concept, creație și dezvoltare, atunci creația Dumnezeirii trebue să înțeleagă toate acestea, cât se poate de bine.
Și cine sunt promotorii existențialismului? Nu altcineva, bineînțeles, decât creații cei mai evoluați ai Creatorului!
Dar Creatorul este mult mai presus decât creația și aceasta trebue să o înțelegeți cu toții.
Cerința supremă a Creatorului este, ca toată creația să îl asculte și să îl înțeleagă.
Nu am impus această lege a ascultării forțate, ci a ascultării de bunăvoe.
Să fiți binecuvântați cu toții și binecuvântată să fie creația Mea, întru toți vecii și întotdeauna!

COMUNICATORUL SUPREM AL DIVINITĂȚII LA NIVEL TERESTRU
LECȚIILE DOMNULUI DUMNEZEU SAVAOT
3. LECȚIA DIVINĂ A PREASFÂNTULUI DOMN DUMNEZEU SAVAOT DESPRE SUPERIORITATE ȘI OBSERVAȚII.
Fiule Constantin!
Dacă vrei, îți transmit aceiași lecție în formă grea, de ordin divin.
Divinitatea este mai presus de orice înțelegere a ființelor vii de pe Pământ, din Ceruri și din întreg Universul.
Divinitatea este de luat în considerație în forma ei (supremă), extrem de evoluată.
Evoluția Dumnezeirii nu a impus-o altcineva, ci Sfintele Personalități Divine și-au impus singure evoluția lor, după ce au studiat întreg Universul primar și numai odată ( ci de mai multe ori).
Au fost făcute un număr de șaptesprezece studii ale întregului Univers și ale elementelor lui.
Cel mai greu a fost pentru Dumnezeire, studiul programelor de creație ale Universului, pentru că nu stăteau la vederea Dumnezeirii.
De câte ori mă apucam să studiez programele în acțiune ale Universului, acelea se ascundeau vederii noastre (divine).
Aceste programe de creație ale Universului există și acum.
Uneori le mai și observăm ( spune Domnul Savaot), dar procesul creației noastre este unul de ordin superior.
Programele noastre de creație ne ascultă și se conformează voinței noastre, pe când cele din Univers, nu se comformează, dar nu sunt agresive ( la persoană), ci doar capacitive în forma lor.
Dumnezeirea și-a creat programe de viață, programe de concepție, programe de execuție ale altor programe, inclusiv programe de studiu (divin). Studiul Divinității (interacțiunea divină) este de peste un miliard de ani în urmă, dar se face și acum.
Unele studii nu s-au definitivat, iar altele s-au perfecționat, dar avem programe de perfecționare continuă, care sunt extrem de secrete, dar toate aceste programe divine, lucrează( deci nu sunt lăsate deoparte sau puse la păstrare).
Există programe și de studiu al creației noastre. Aceste programe superioare, examinează chiar Prealuminații ( în totalitatea acțiunilor lor de ordin divin).
Divinitatea își respectă creația întotdeauna, dar creația nu își respectă Creatorul, adică Dumnezeirea ( întreagă). Dar aceasta am spus-o de mai multe ori, chiar și Prealuminaților Sfintei Rame Divine.
Ei care au gradul unu de îndumnezeire, încă mai au multe de învățat și de priceput ( la nivelul lor dumnezeesc).
Nu pot spune că sunt nepricepuți, dar evoluția lor, trebue să și-o impună ei, de acum înainte. ( la nivelul lor se poate așa ceva).
Nu poți să treci la gradul zero de îndumnezeire ( care este superior gradului unu de îndumnezeire), dacă nu ți-ai impus respectul și autoritatea în raport cu persoana ta (autodisciplina dumnezeiască).
Oricine trebue să facă așa ceva și nu numai Prealuminații.
Mai apar uneori și cazuri spontane, adică de evoluții fulgerătoare, pe care ar trebui să le stimulăm și să le educăm în spiritul educației perfecte de ordin Divin. Ori la acest capitol, creația Mea este rămasă în urmă și trebue să o ajut.
Voi ajuta pe oricine care face evoluție spontană, fulgerătoare și de ordin pozitiv.
De unde să știm, dacă nu studiem aceste cazuri? Este o particularitate, de care trebue să ținem cont.
Dacă avem un grad mai evoluat, trebue să avem și răbdare mai multă cu cei care nu înțeleg, cu cei care sunt în contradicție și cu cei care vor evoluție de ordin general.
Am vorbit cu Fiul Iisus, timp de șase ore despre posibilitățile evolutive de până acum, care sunt pe Pământ. Nu am găsit o formulă perfectă de a aduce la ascultare, întreaga creație a noastră de pe Pământ, deoarece sunt prea multe idei contradictorii și prea puține șanse de redresare imediată.
Cea mai grea situație și pentru noi, este faptul căci creația nu ne respectă și nu i-a aminte la noi. Acesta este cel mai greu fenomen de pe Pământ. Din cauza acestui fenomen, civilizația voastră se distruge. Dacă Universul intervine cu echilibrarea, Noi (Divinitatea), nu îl oprim. Este legea echilibrării universale, care funcționează perfect ( și oriunde în Univers). Și legile cerești funcționează perfect, dar în condițiile pământene, nu sunt toate de așezat pe o modalitate aplicabilă. Dacă impunem legile cerești la nivel pământesc în mod forțat, întreaga creație v-a putea să dispară. Este ceva de nedorit pentru Noi (Dumnezeirea).
Creatorul nu are plăcerea de a vedea creația Lui, suferind. Dar suferințe, produceți voi toți. Nu avem posibilitatea de a opri acele suferințe, decât instruindu-vă.
Așa cum am instruit Prealuminații și Îngerii, veți putea fi instruiți și voi! Dar aceasta necesită un timp mai lung sau lucrarea în mai multe generații, de acum înainte. Însă păcatele și fărădelegile multora duc la prăbușirea civilizației voastre. Sperăm să creăm o altă civilizație cu cacactere deosebite și cu Personalități în comuniune cu Dumnezeirea. Dar la nivel terestru, nici cei care comunică cu Dumnezeirea, nu se înțeleg între ei.
Există idei și puncte de vedere deosebite și între Prealuminați, dar și le rezolvă singuri în consiliile lor.
La voi este altceva, adică este neaccepțiunea.
Dumnezeirea nu este acceptată pe întreg globul, chiar dacă Pământul nu este o planetă prea mare. Ori Fiul Iisus, trebue să țină cont de așa ceva!
Și voi, trebue să fiți cu toții în acord, însă discordanța ideilor personale vă împiedică de a realiza o comuniune totală.
Nici în Univers nu este o comuniune totală, dar cei mai evoluați au luat legătura cu tine. Nu este nevoe ca să te duci tu la ei, căci vin ei la tine pentru avantaje, desigur!
Nimeni nu vine la tine, fără a vrea un mic avantaj.
Nimeni nu se închină Dumnezeirii, fără a vrea ceva!
Toți închinătorii și toți rugătorii au vrut ceva, care li s-a dat mai devreme sau mai târziu.
Nici rugăciunea Tatăl nostru, care v-a spus-o Fiul Iisus, nu este lipsită de cerințe. Dar sunt și rugăciuni de slavă, în care nu sunt cerințe. Însă slava noastră (dumnezeiască), nu se vede de către voi. O vede Iisus și Prealuminații, dar voi de pe Pământ, nu o vedeți, datorită condițiilor în care existați.
Fiecare dintre cei care merg spre Dumnezeire își formează o slavă personală, însă oricât de mică ar fi aceasta, ea există.
Slava Divină este extrem de mare, însă Noi (Dumnezeirea) ne bucurăm de toți care vor să se apropie de Noi.
Aici este o dilemă. Dacă te apropii prea mult de Dumnezeire, nu trebue să mai privești pe cei din urmă. Aceasta s-a întâmplat oricând pe Pământ, însă Dumnezeirea vrea colaborare și accepțiune pe toate planurile însă voi, oamenii, nu vreți.
Împăcarea voastră trebue să fie de ordin superior. Lipsurile duc la neîmpăcare și uneori la respingere ( totală).
În acest caz se impune redresarea imediată. Dumnezeirea poate redresa orice și pe oricine care acceptă (redresarea).
Cei care nu acceptă Dumnezeirea, nu îi redresăm.
Să fiți binecuvântați cu toții!
Al vostru Creator.

COMUNICATORUL SUPREM AL DIVINITĂȚII LA NIVEL TERESTRU
LECȚIILE DOMNULUI DUMNEZEU SAVAOT
4.LECȚIA DIVINĂ A PREASFÂNTULUI DOMN SAVAOT DESPRE CHESTIONARUL FOLOSIT LA CONVORBIRI CU CEI DIN UNIVERS ȘI PROGRAMELE DE CREAȚIE ALE UNIVERSULUI.
Domnul Dumnezeu Savaot a prevăzut cu ceva vreme mai înainte, de faptul că vom avea discuții cu civilizațiile din Univers și de aceea ne-a transmis un chestionar special, care să îl folosim în astfel de cazuri. În acest sens el ne-a spus: atunci când te întâlnești cu asemenea creații neconformate, adică fără trup ori fără forme, numai în stare energetică, poți ca să le întrebi, după următorul chestionar:
1. Cum te numești?
2.Din care civilizație faci parte?
3. Ce fel de civilizație este aceea din care faci parte?
4.La ce distanță de Pământ este civilizația voastră și în care parte a Universului este?
5.Câte aluete universale ai și de care?
6.Explică coformația aluetelor tale.
7.Cu ce program universal ai fost creat?
8.Cei care sunt cu tine, au fost creați după același program ca al tău?
9.Câți sunteți în civilizația voastră?
10.Care este scopul contactării voastre și ce doriți?
Ținându-i de vorbă, îi pot examina și Eu. În momentul în care ei discută cu voi, indivizii universului sunt într-o anumită stare și au o anumită poziție.
Oriunde ar fi ei, dacă discută cu tine, îi găsesc imediat.
Lasă-i să spună că ești fiul Universului, pentru că asta se pare că îi încântă strașnic de bine, însă pot fi examinați destul de bine.
Punele cât mai multe întrebări și condiționeză-i, deoarece atunci când nu le comvine ceva, ei pleacă ori se ascund, folosind metodele lor. Întreabă-i numele comunicatorilor lor, a observatorilor a cercetătorilor și ale tuturor specialiștilor lor.
Propunele colaborări de mari dimensiuni, la nivel de Univers dar și între civilizațiile lor. Vorbește politicos și fii foarte amabil. Caută metode de apropiere și de comuniune directă. Întreabă-i de elementele universului de starea lor, de fericire, de vecini și de relațiile pe care le au ei cu alte civilizații.
Nu le promite mai nimic în schimb și lasă-i să explice ei cât mai multe despre tot ce fac. Acesta este ceva interesant și chiar dacă sunt pozitiviști, ei tot ascunși stau.
Ei sunt creați de anumite programe de ale Universului. Există trei mari programe de creație universală, care se numesc: E.D.N (Extrem, Dinamic, Neconformativ), A. P. N (Agresiv, Program, Neconformativ) și E.P.N sau E.P.R care înseamnă Extrem Program, Neconformativ.
E.D. N este un program primar al Universului pentru reunificarea aluetelor, fără a avea o comformație anume de triunghi sau de patrat.
E.D.N este primul program de creație, destul de reușit al Universului. Se pare că înaintea lui au mai fost alte două programe, care au creat multe aluete blocate și de aceea forța nevăzută a Universului le-a scos totalmente din funcție. Domnul Dumnezeu Savaot a găsit aluetele blocate și le-a studiat, dar nu a văzut acel program sau acele programe, care au existat înaintea lui E.D.N.
Acest program este brut și nu are stare de fericire, dar poate reuni între trei și zece aluete la un loc, realizînd o personalitate energetică activă cu inteligență de tip universal. Este de tip autocreat și lucrează lent, dar are o mare putere de asociere a aluetelor. Nu se poate interveni asupra lui sub nici o formă ( spune Domnul Savaot). Acest program al Universului mai lucrează și acum, la începutul veacului al 21-lea al creștinismului.
Programul EDN are o formă cubică, dar neperfectă, dar nici paralelipiped nu este, iar ca dimensiuni

Dogaru Constantin

RĂZBOIUL DIN IAD
SCRIS DE CONSTANTIN DOGARU DIN TECUCI
CU BINECUVÂNTAREA DIVINITĂŢII ŞI A SFINTELOR PERSONALITĂŢI PARTICIPANTE ÎN MOD DIRECT LA ACEST EVENIMENT DE MARI DIMENSIUNI.

CAPITOLUL ÎNTÂI

REÎMPĂRŢIREA UNIVERSULUI.
LOCOTENENŢA ÎNGEREASCĂ DE CONTROL A TUTUROR DUHURILOR RELE. ÎNCEPEREA EDIFICIULUI
Anul 2013 a început cu evenimente furtunoase şi cu mari contradicţii între noi, cei din biserica secretă a Divinităţii de la nivel terestru şi preaîntunecatul duh al adâncurilor. El îşi permitea orice fel de ieşire din iad, orice fel de intervenţie pe planeta noastră, orice fel de ispitiri josnice, orice fel de inspiraţii şi în final făcea tot felul de rapoarte convenabile lui, la adresa noastră şi a Sfintelor Personalităţi cereşti care ne ajutau pe noi, ca să supraveţuim.
Am propus Divinităţii, ca odată cu mărirea numărului de membri ai Sfântului Consiliu de Administrare a Universului, să se lărgească şi sfera de activitate a acestui minunat consiliu, iar zona iadului, precum şi cea de la iad mai în jos să fie denumită univers inferior şi să fie administrată de Sfânta Pertuţie Divină.
În acest scop, trebuia să existe o grupă de control a tuturor duhurilor rele care ieşeu din iad, care se reîntorceau înapoi, sau care erau trimise în diferite misiuni de către şefii iadului.
Propunerea a fost aprobată de către Divinitate, iar cei care au început realizarea Edificiului de conntrol au fost: Sfântul Înger al măsurărilor Sfinte, Prealuminatul Apfimans, Prealuminatul Nekystyisss şi Sfântul Voievod al Oştirii Secrete Divine.
Lucrarea de realizare a acestui Edificiu de control a început cu executarea şi amplasarea primului stâlp făcut din elemente cereşti, în faţa porţii iadului, de către Sfântul Voievod al Oştirii Secrete, apoi al doilea stâlp a fost amplasat mai pe stânga, cum te uiţi dinspre treptele vămilor văzduhului, aşezat de Prealuminatul Nekystyss, al treilea a fost aşezat mai spre stânga, faţă de al doilea, de către Prealuminatul Apfimans, iar al patrulea a închis dreptunghiul, ce constituia baza perimetrică a Oficiului de cercetare a tuturor duhurilor rele, ce urmau să iasă ori să intre din nou în iad.
Aparent din partea iadului nu era nici o reacţie violentă. Dar era o simplă presupunere. Dinspre Sfânta Împărăţie a Cerurilor au venit un grup de 12 Îngeri specializaţi în control de mare eficacitate cerească. Această locotenenţă îngerească a fost imediat încadrată sub comanda Prealuminatului Apfimans.
Dacă ar fi fost suflete care să nu fi avut fapte rele, dar nici bune, atunci ar fi fost reţinute de către onorata locotenenţă, spre a li se face un mic program special de iniţiere cerească. În felul acesta, nu ar fi mai intrat în iad, suflete nevinovate, care nu au făcut nici un fel de fapte rele. Era un act de justețe cerească, pe care Dumnezeirea urma să îl aplice riguros, la toate sufletele ce ajungeau la poarta iadului.
Multe Sfinte Personalități cerești au fost impresionate de această măsură extremă și justă, de aceea Sfântul Arhanghel Uriil zicea: Mulțumesc Domnului Dumnezeu, că în acest moment s-a făcut lumină și în situația aceasta, aprobându-se constituirea unei structuri cerești, pentru examinarea tuturor sufletelor care vor fi duse către iad!
Sfântul Voievod al Oștirii Secrete Divine spunea: Voi da și eu ajutor, când va fi nevoie, pentru astfel de situații grele!
Prealuminatul Apfimans zicea: Nu voi accepta nici o inadvertență! Voi examina cu severitate, fiecare caz în parte!
Au fost propuse anumite spații de pocăință, pentru sufletele cu păcate puține în acest Oficiu de cercetare și de reținere.
Acest Oficiu cu spațiile lui, intrau sub incidența directă a Sfântului Consiliu Divin, pentru că Prealuminatul Apfimans era Prealuminatul justițiar, denumit cu autoritate cerească din partea Sfântului Consiliu.
În calitate de Prealuminat justiţiar, minunatul Apfimans a primit trei drepturi cereşti şi anume:
I. Drept de control sever asupra duhurilor şi a sufletelor care ajungeau în zona Oficiului de control.
II. Drept autoritar de decizie, asupra sufletelor şi a duhurilor, impunând reţinere sau chiar pedepsirea vinovaţilor.
III. Drept de repartiţie specială, dacă ar fi fost cazul.
Ne gândeam la o unitate specială, pe lângă locotenența examinatoare și am făcut apel către Sfinții Arhangheli, ca să repartizeze câți Îngeri luptători poate fiecare, pentru a constitui unitatea de apărare a Oficiului de examinare și control.
Sfinții Arhangheli au răspuns imediat la solicitarea aceasta și primul care a spus că pune la dispoziție un număr de zece Îngeri a fost Sfântul Voievod al Oștirii Secrete Divine, apoi Sfantul Arhanghel Mihail a spus că pune la dispozitie un număr de sapte Ingeri. Sfântul Arhanghel Gavriil a pus la dispoziție un număr de cinci Îngeri, Sfântul Arhanghel Rafael a pus doi Îngeri la dispoziție, apoi Sfântul Voievod al Oștirii Stăpâniilor a dat un număr de doisprezece Îngeri, ia Sfântul Voievod al Oștirii Începătoriilor a pus la dispoziție șapte Îngeri.
S-a făcut apel către Șefii cerești, începând cu Sfântul Heruvim Savatie, care este și membru de onoare al Sfintei Pertuții Divine. El a trimis un număr de 17 Îngeri din Cerul Întâi, drept pentru care i s-a mulțumit.
Șeful Cerului al Doilea, Sfântul Heruvim Arvintes, care este șef adjunct al Sfântului Consiliu Heruvimic, a pus la dispoziția Oficiului un număr de cinci personalități.
Șeful Cerului al Treilea, care este Sfântul Serafim Andoreas, fiind șef al Consiliului Serafimic, membru de onoare în Consiliu Divin de Administrație și raportor special al Duhului Sfânt, a pus la dispoziție un număr de 19 personalități.
Șeful Cerului al Patrulea, Sfântul Serafim Stivins a oferit pentru Oficiu, un număr de 21 de personalități specializate în examinarea sufletelor (care urmau a fi introduse în iad). Pentru bunăvoință și promptitudine i s-a mulțumit.
Șeful Cerului al Cincilea, Sfântul Serafim Stimat a oferit un număr de cinci personalități, pentru integrare în garda Oficiului.
Șeful Cerului al Șaselea a oferit trei personalități, dar și pentru atâtea am fost cu toții mulțumiți. Aceste Sfinte personalități urmau a se integra într-o structură definitivă, deci nu se mai întorceau înapoi, în Cerurile din care au fost trimise.
Sfântul Heruvim Stivimans în calitate de Șef al Cerului al Șaptelea și membru de onoare a Sfintei Pertuții Divine a trimis pentru necesarul întregului Oficiu, un număr de 81 de personalități cu diverse specializări. De data aceasta era o trimitere mai substanțială și rândurile controlorilor și a conlucrătorilor se măreau categoric. Ce puteam să mai facem, decât să-i mulțumim cu smerenie acestui mare Șef ceresc.
Seful Cerului al Optulea a trimis un număr de 102 personalități. I-am mulțumit cu dragoste Sfântă și i-am dorit mult succes în activitatea lui cerească.
Făcând apel către Cerul al Nouălea s-a comunicat că se vor trimite un număr de 118 personalități, de aceea am transmis mulțumiri tuturor conducătorilor din acest minunat comandament ceresc.
Din partea Opalului ne-a răspuns Domnul Iisus Christos, care ne-a comunicat că va trimite un număr de 29 de Îngeri de la Sfântul Tron Divin. Mulțumim Domnului Iisus pentru amabilitate și pentru rapiditatea răspunsului.
Am făcut apel mai departe la Sfântul Heruvim Heraces, care este Șeful Consiliului Heruvimic și ne-a pus la dispoziție pentru Oficiu, un număr de 28 de Heruvimi.
S-a făcut apel și către Sfântul Consiliu Serafimic și ni s-a răspuns că pentru activitatea Oficiului se vor trimite un număr de 13 Serafimi. Nu puteam decât să mulțumim Sfântului Consiliu Serafimic, respectiv Sfintelor Personalități din cadrul secretariatului serafimic.
Am făcut mai departe apel către Sfântul Serafim Serafymyoss, care este șeful Oștirii speciale și secrete de apărare a Opalului și ne-a trimis 100 de personalități instruite în acest scop special.
Sfântul Serafim Sentimentalos în calitate de șef al oștirilor din Cerul al Șaselea a comunicat că pe lângă cele trei personalități trimise de Șeful Cerului, mai adaugă și el un număr de 118 personalități, pentru Oficiul de examinare al sufletelor.
Sfântul Heruvim Hanerus în calitate de șef al spectrografului României, ne-a dat trei Sfinți Îngeri din subordinea lui.
Sfântul Heruvim Constantin, în calitate de șef al Oștirii de la baza Cerului Întâi, a comunicat că ne poate pune la dispoziție un număr de 108 personalități
Pentru realizarea Oficiului de examinare au venit le executare un număr de trei constructori cerești, iar în calitate de proiectant pentru Oficiul de examinare a venit Sfântul Heruvim Edys Frumosul din Opal, desigur trimis de către Divinitate.
Sfântul Voievod al Oștirii Secrete Divine a venit cu 12 Îngeri luptători și examinatori, precum și cu 28 de constructori cerești.
Sfântul Heruvim Antim a trimis un număr de cinci heruvimi luptători și un heruvim constructor.
Din Sfânta Entorie Solară au venit doi specialişti în construcţii energetice, iar din Entoria Venusiană a venit un Heruvim specialist în lupta de apărare energetică. Ne aşteptam la un atac al duhurilor rele din iad, dar fiind de faţă Sfântul Voievod al Oştirii Secrete, poate că s-au temut şi nu au intentat nici o acţiune represivă. Dacă atacau în forţă, nu ar fi avut sorţi de izbândă sub nici o formă.
Dar în poarta iadului era Prealuminatul Nekystyss, care examina toată zona, începând de acolo şi până la vama întâi. De fapt zona era sub incidenţa Sfintei Pertuţii şi nimeni nu făcea nici un comentariu negativ. Dar şi aceasta era o aparenţă, căci spionii iadului priveau în ascuns, toate operaţiunile Sfintelor Personalităţi şi raportau şefilor lor.
După părerea Sfântului Voivod al Oştirii Secrete Divine, care era la faţa locului, toate Sfintele Personalităţi care erau repartizate ca să ajungă în acea poziţie, trebuiau să aibă un Edificiu al lor, din care să îşi exercite funcţiunile de controlori, de observatori şi de decizionari asupra fiecărui suflet care ajungea la poarta iadului. Era un mare avantaj pentru Sfânta Împărăţie a Cerurilor în acel moment, dar un mare dezavantaj pentru toţi lucrătorii iadului de atunci. Dar avantajul acesta organizatoric şi observaţional nu convenea sub nici o formă întunecaţilor din adâncuri.
În acest stadiu situaţional şi aplicabil, Sfântul Prealuminat Merydyanuss din Secretariatul Sfântului Consiliu Divin şi-a dat acordul de începere a Edificiului. Specialiştii cereşti au şi început execuţia lucrării pe spaţiul dintre poarta iadului şi vama întîi.
Sfântul Heruvim Edys Frumosul a venit din Opal în calitate de proiectant ceresc, împreună cu patru Sfinţi Îngeri din Oştirea Sfântului Arhanghel Mihail. A discutat cu Prealuminatul Apfimans, cu Sfântul Voievod al Oştirii Secrete Divine şi cu Prealuminatul Nekystyss, despre proiectul Edificiului, precum şi despre faptul că toată această realizare trebuie să aibă 12 spaţii, deci 12 nivele deosebite între ele, stabilind cu toţii dimensiunile interioare şi starea luminii graduale.
Sfântul Voievod al Oştirii Domniilor a trimis şi el un număr de 17 Îngeri din subordinea lui, pentru a ajuta la lucrarea Edificiului, dar şi pentru apărare, în cazul special al vreunei invazii din partea iadului. Toţi cei care mai veneau din Opal se alăturau imediat constructorilor Edificiului.
Acest Edificiu se realiza în mod rapid, pentru că toţi lucrau, transformând elementele universale în elemente cereşti de primă necesitate constructivă.
A fost nevoie de 21 de elemente universale, pentru a fi transformate în elemente cereşti de necesitate imediată.
Lucrarea aceasta rapidă, nu convenea iadului sub nici o formă, dar deşi este cerească, nu era acceptată de către clerici, de către satanişti, de masoni, de unii recalcitranţi, care se numesc cristofili, sau alţii, care zic că au descoperiri, dar neagă cu vehemenţă, ce au realizat aceste mari personalităţi cereşti. Ei nu pot lua legătura sub nici o formă cu aceste Sfinte Personalităţi şi nici nu văd de pe poziţia lor, această mare realizare cerească. Şi totuşi neagă acest adevăr, fără să aibă nici un argument real. Cel puţin clericii B. O. R. de stil nou, spun că lucrarea aceasta este erezie. Dacă lucrarea cerească este erezie, atunci cearta şi scandalurile lor, ce sunt?

RĂZBOIUL DIN IAD
CAPITOLUL AL DOILEA
NEMULŢUMIREA LUI SATAN ŞI RAPORTUL LUI.
Supărat peste măsură de tot ce se întâmpla în faţa porţii iadului, satan s-a înfuriat rău de tot pe situaţie, nu a stat de vorbă cu nici unul dintre cei ce lucrau în la Oficiul de examinare şi s-a dus val-vârtej la Tatăl ceresc, făcând raport, că i s-au pus stâlpi înaintea porţii iadului (poartă ruptă de 2000 de ani în urmă de către Domnul Iisus, iar el, ocupatul şi îngrijoratul nu a avut timp nici măcar să o repare).
A reclamat pe lucrătorii cerului, ca fiind stâlpari neaveniţi, care fac ce nu se cuvine înaintea porţii iadului, apoi şi pe mine, Constantin, aşa cum face unul în zilele anului 2014, cu cartea lui de batjocură făcută la cea mai joasă speţă a minciunilor lui.
Preaîntunecatul îi reproşează Tatălui ceresc, că tot spaţiul dinaintea porţii iadului este al lui, iar stâlparii cerului îi strică tot aranjamentul, făcut de atâta amar de vreme.
Preasfântul Tată ceresc cu calmitatea lui imensă îi spune cu demnitatate: Adu-ţi aminte că spaţiul (dintre poarta iadului şi vămile văzduhului) a fost creat (din elemente universale) de către Heruvimul Constantin (actualmente şeful Oştirii de la baza Cerului Întâi), de Heruvimul Apfimans (actualmente Prealuminat în Consiliul Divin de Administare a Universului) şi de Heruvimul Petru-Pascale (şeful Sistemului pentru Întrajutorare). Tot acest spaţiu a fost realizat înainte de fi fost creat iadul. Deci tu (lucifer) nu ai nici măcar dreptul de creator al acestui spaţiu (universal, căci nu era ceresc în momentul creaţiei) şi într-un cuvânt, nu poţi emite nici o pretenţie.
Dar întunecatul a întrebat furios: Doamne, unde mai este libertatea mea? ( deci la discuţie era Domn, iar în raport cu mine îl hulea straşnic).
Dar Tatăl ceresc i-a spus pe un model replicat: Ai libertatea de a te pocăi!
Furiosul a exclamat atunci: Vai! Cine m-a pus pe mine, ca să fac raport? După care a privit spre Pământ şi s-a adresat mie (Constantin Dogaru din Tecuci): Numai tu eşti vinovat de toate acestea?
Unda cerească era deschisă,( fiind 28 ianuarie, anul 2013, dar unii spun că nu am har, vai! Dar de ce se întâmplă toate acestea? Un om care nu are har, nu mai are nimic cu Cerurile.)
Eu, Constantin am răspuns clar: Lucrările (din faţa porţii iadului) le comandă Prealuminatul Apfimans. Du-te şi vorbeşte cu el! (dacă ai curaj)
Unda cerească de convorbire s-a închis cu Opalul, dar Sfântul Heruvim Petru-Pascale a spus: Am găsit o sută de constructori cereşti (în Opal) şi i-am trimis la lucrare. Cei trimişi din partea Şefului Întrajutorărilor au venit imediat şi s-au integrat sub comanda Prealuminatului Apfimans.
Unda de comuniune era deschisă către Sfintele Personalităţi din zona lucrativă, dar Sfântul Arhanghel Uriil ne spune: Iată că vine prima victimă!
În următoarea clipă, un duh rău aducea un suflet de satanist amărât, care trăise în Noua Zeelandă. Fără să îl mai treacă prin treptele vămilor, duhul întunecat, încerca să îl bage pe poarta iadului, fără să ia aminte de toţi cei care realizau Edificiul.
Sfântul Voievod al Oştirii Secrete Divine l-a oprit imediat pe aducător şi i-a cerut ca să lase sufletul pentru examinare. Dar duhul cel rău a sărit la bătaie, de faţă fiind o mulţime de Sfinte Personalităţi venite din Împărăţia Cerurilor.
Sfântul Voievod a tras sabia de foc strălucitor şi urma să-l despice dintr-o singură lovitură. Duhul întunericului văzând sabia de foc şi hotărârea marelui Voievod ceresc, a dat înapoi şi a lăsat sufletul în mâinile minunatului cercetător ceresc.
Aceasta a fost prima acţiune de război, contra unuia din iad .
Sfântul Voievod al Oştirii Secrete a întrebat sufletul cel oropsit: Ce ai făcut, de ai ajuns în mâinile diavolului?
Duhul cel întunecat a răspuns el, fără a fi întrebat: A fost satanist.
Sfântul Arhanghel a întrebat din nou: De ce te-ai făcut satanist?
Dar oropsitul a răspuns: M-au amăgit şi m-au plătit, de aceea am trecut în legea lor.
Sfântul Voievod a continuat cu o altă întrebare, zicând: De ce nu te-ai pocăit? Dar oropsitul a spus: Când am vrut să mă pocesc, dându-mi seama de amăgire, mi-au luat sufletul.
Dar Sfântul Voievod i s-a adresat, întrebându-l: Vrei să te duci acum în iad?
Oropsitul a strigat cu glas tare: Nuuu! Nu vreau să fiu dus în iad!
Duhul rău, care a adus sufletul, a sărit din nou la bătaie, contra Sfântului Voievod al Oştirii Secrete. Era mai mult decât nebun. Nu îşi dădea seama că nu se putea măsura cu un conducător al unei Oştiri cereşti de talie supremă.
De data aceasta, Sfântul Voievod l-a înlănţuit şi l-a trântit jos, înaintea lucrătorilor cereşti, care au văzut absolut totul. Dar marele Voievod a dat porunca unui Sfânt Înger din Oştirea lui, zicându-i: Sfinte Îngere, ia sufletul acesta şi fă-i pocăinţă timp de o sută de ani pământeşti!
A fost prima lovitură dată unui duh rău şi războinic, crud şi neobrăzat, de către un ilustru luptător ceresc. S-a văzut superioritatea Sfântului Voievod, faţă de cea a îndărătnicului duh al întunericului. A fost bine pentru acel duh, căci a scăpat de mânia lui satan. Dar observatorii întunericului au văzut scena de luptă, însă nu au ieşit din iad sub nici o formă.

RĂZBOIUL DIN IAD
CAPITOLUL AL TREILEA
SATAN SE ÎNTOARCE FURIOS ÎN IAD ŞI SE IA LA CEARTĂ CU SLUJITORII BISERICII ORTODOXE SECRETE.
PORUNCA TATĂLUI CERESC DATĂ SFÂNTULUI ARHANGHEL URIIL, DE A INTERVENI CU OŞTIREA LUI, PENTRU A FACE GOLIREA COMPLETĂ A IADULUI.
După discuţia pe care a avut-o cu Preasfântul nostru Tată ceresc, preîntunecatul adâncurilor s-a întors furios în iadul lui de atunci, fără să discute o vorbă cu toţi cei care lucrau de zor şi realizau Edificiul de pocăinţă al sufletelor oropsite şi ale duhurilor ce urmau a fi înlănţuite.
Din adâncurile iadului, el răcnea către noi, ca să oprim lucrarea din faţa porţii iadului, dar i-am spus ca să discute cu Prealuminatul Apfimans, căci el conduce lucrările de acolo.
Nici vorbă ca să facă el vre-o discuţie cu cineva din zona cu pricina. A început să ne hulească, din poziţia în care era el, atunci. A hulit, a vorbit de rău pe oricine voia, respectiv pe cei din Sfânta Împărăţie a Cerurilor.
Mitropolita Miron Maria a luat o poziţie extremă şi i-a spus că Domnul Iisus i-a golit iadul, după ce a înviat. Iar argumentul acesta este şi în scriptura noului testament.
Aspectul acesta l-a înfuriat rău de tot. A răcnit că nu este adevărat, sub nici o formă, după care a început să vorbească de rău pe Domnul Iisus. Dar unda noastră era deschisă. Divinitatea auzea toată discuţia noastră cu el, care era ascuns în adâncurile întunecate de atunci.
Auzind toate comentariile lui atât de recalcitrante şi de mincinoase, m-am pus în genunchi (eu, Constantin) şi am zis cu glas tare, ca să se audă şi în Ceruri, dar şi în iad:
Doamne Dumnezeule, dacă satan zice că Domnul Iisus Christos nu i-a golit iadul, după în vierea Lui, te rugăm acum, ca să i-l goleşti de tot!
După ce am rostit rugăciunea aceasta, am auzit glasul Preasfântului nostru Tată ceresc, care a zis: Sfinte Arhanghel Uriil, te rog să iei toată oştirea ta, să intri în iad şi să cercetezi iadul timp de o lună de zile şi să scoţi de acolo pe toţi cei care îi găseşti! (deci toate sufletele şi toate duhurile rele)
Era o poruncă extrem de clară pentru marele Arhanghel Uriil: Să scoată din iad pe toţi cei care îi găseşte, adică pe toate sufletele, pe toţi chinuitorii, pe toţi observatorii, pe toţi şefii iadului, respectiv pe toate duhurile rele şi inclusiv pe satan. Nu era nici o glumă, nu era de şagă şi nici o cale de întoarcere a situaţiei acestea, create din ordinul extrem al Tatălui ceresc.
Sfântul Arhanghel Uriil s-a pogorât cu toată oştirea lui la iad, a intrat pe poarta iadului, fără ca vre-o oştire demonică să opună rezistenţă. Vedeam cum intră Sfinţii Îngeri, în rânduri compacte pe poarta iadului şi mă aşteptam la o mare bătălie înaintea porţii întunecate. Dar nimic, nu a fost după cum credeam eu. Îngerii Sfântului Arhanghel Uriil intrau înarmaţi de război pe poarta întunecată, iar acolo vre-o şase portari se uitau miraţi şi nu spuneau nimic, de parcă erau cu gurile legate.
Stăteau cu toţii înlemniţi, în poziţie de drepţi pe partea stângă a porţii şi altceva nimic din partea lor. Erau proşti sau muţi?
Dar iată ce spune, marele Arhistrateg Uriil: Ca participant la războiul din iad şi în calitate de Arhistrateg principal, am să vă spun ce am făcut eu, cu toată oştirea mea de ordin intervenţionist.
După contactul zguduitor al lui Constantin cu fostul împărat al adâncurilor, Tatăl ceresc mi-a dat porunca de a interveni cu toată oştirea mea în iad şi de a scoate de acolo tot ce era viu. Nu am mai pus nici o întrebare către Tatăl ceresc. Verdictul lui era clar! (cine poate contrazice aceasta, fie din Ceruri sau de pe Pământ? Au cumva duşmanii, vre-un cuvânt împotrivitor?)
Dar Sfântul Arhanghel Uriil, ne spune cele ce au fost atunci( la 28 ianuarie, anul 2013, după timpul calendaristic al României):
Am poruncit tuturor Şefilor de compartimente ale oştirii mele, ca să fie gata de intervenţie totală în iad. În Sfântul comandament al oştirii mele a rămas doar Sfântul Înger Uraganus, iar ceilalţi Îngeri ai oştirii mele, au mers cu mine.
Înaintea porţii iadului (de atunci), adică în faţa Edificiului de pocăinţă ne aştepta Prealuminatul Apfimans cu garda lui de ordin special. Ne-am salutat reciproc şi ne-am înţeles perfect. Toţi cei care urmau a fi scoşi din iad, îi prelua el, împreună cu garda lui, pentru ca să îi aşeze unde trebuia(în Edificiu de pocăinţă). Dacă era nevoie ca să ridice pe cineva la Ceruri, tot el făcea şi misiunea aceasta, căci avea cu cine să o facă.
Sfântul Heruvim Hexis în calitate de Heruvim-şef al gărzii de la Sfânta poartă a Raiului ceresc, era pregătit ca să primească pe oricare era adus cu înştiinţare şi cu binecuvântare cerească.
La poarta iadului (pe dinlăuntru) era o gardă formată din câteva sute de înrăiţi( pe care eu nu-i vedeam, datorită întunericului din interior şi am văzut doar pe cei dinafară ). Când am dat semnalul de intrare, Sfinţilor Îngeri din oştirea mea,(spune Sfântul Arhanghel Uriil) toţi comandanţii duhurilor rele s-au retras cu grupările lor în interiorul iadului (deci nu au luptat). Mulţi dintre portarii iadului (din poziţia interioară) au fugit. Au rămas doar vre-o cinci duhuri rele, care priveau la noi, cum intram în iad, dar nu au luptat cu noi.
La intrarea în categoria întâi de chinuri, tot spaţiul era gol. Nu se vedea nici un chinuit, nici un chinuitor, nici vre-un observator de al lor, nu erau nici un fel de duhuri spion. Se vedeau doar nişte spânzurători, fără spânzuraţi. Era cam curioasă situaţia creată în modul cel mai amăgitor, de către înrăiţii de atunci.
Şeful fostei categorii întâi de chinuri (Nesfârtakys de atunci) a spus că nu este nevoie de o asemenea intervenţie, pentru că cea mai mare parte a iadului este goală-goluţă( săracu! Dar ce mincinos era, de nevoie, sau de frică!).
Nu l-am crezut sub nici o formă și am pătruns cu toată oștirea mea în categoria întâi de chinuri a iadului. Se părea că așa este, după a spus, deocheatul șef al fostei categorii întâia de chinuri.
Priveam atent în jur îi îmi ziceam: aici este o nouă şărlătănie drăcească! Cum să fie locuri de chin, fără chinuiţi?
Parcă auzeam nişte gemete îndepărtate, dar nu vedeam pe nimeni. În acel moment, privind sub poarta iadului, am văzut un fel de uşiţă secretă şi am spus Îngerilor mei ca să o strice, pentru ca să văd ce este înlăuntru. Îngerii mei au dezintegrat imediat uşiţa aceea, care abia se văzuse din interiorul categoriei întâi de chinuri a fostului iad şi au intrat într-o incintă foarte întunecoasă, de unde au scos vre-o 35 dintre cei ce căzuse odată cu satan.(deci preîntunecatul îşi pedepsise cu asprime pe proprii lui adepţi de altădată).
Aceia care au fost scoşi, parcă amuţiseră, când m-au văzut.
I-am întrebat eu, Uriil, pe toţi aceia, dar ei au răspuns că nici nu mai ştiu de când sunt închişi acolo.( se vede că întunericul şi inactivitatea îi prostise rău de tot, pe cei care au fost închişi)
Un subaltern de al meu i-a luat şi i-a predat Sfântului Prealuminat Apfimans. Era primul succes al salvării unor duhuri din iad, dar cei scoşi de acolo, abia îşi mai aminteau cum îi mai cheamă. Prealuminatul Apfimans a făcut pentru aceia o rugăciune de iertare înaintea Domnului Dumnezeu şi apoi a creat un program de pocăinţă. Toţi aceia priveau către Prealuminatul Apfimans cu ochii în lacrimi, după care au spus că vor să se pocăiască şi să nu mai aibă de a face cu iadul. Eu, Uriil, eram bucuros de o asemenea situaţie, căci primii scoşi din pedepsele iadului, acceptau pocăinţa, fără de nici o împotrivire.

Dogaru Constantin

CAPITOLUL ÎNTÂI

REÎMPĂRŢIREA UNIVERSULUI.
LOCOTENENŢA ÎNGEREASCĂ DE CONTROL A TUTUROR DUHURILOR RELE. ÎNCEPEREA EDIFICIULUI
Anul 2013 a început cu evenimente furtunoase şi cu mari contradicţii între noi, cei din biserica secretă a Divinităţii de la nivel terestru şi preaîntunecatul duh al adâncurilor. El îşi permitea orice fel de ieşire din iad, orice fel de intervenţie pe planeta noastră, orice fel de ispitiri josnice, orice fel de inspiraţii şi în final făcea tot felul de rapoarte convenabile lui, la adresa noastră şi a Sfintelor Personalităţi cereşti care ne ajutau pe noi, ca să supraveţuim.
Am propus Divinităţii, ca odată cu mărirea numărului de membri ai Sfântului Consiliu de Administrare a Universului, să se lărgească şi sfera de activitate a acestui minunat consiliu, iar zona iadului, precum şi cea de la iad mai în jos să fie denumită univers inferior şi să fie administrată de Sfânta Pertuţie Divină.
În acest scop, trebuia să existe o grupă de control a tuturor duhurilor rele care ieşeu din iad, care se reîntorceau înapoi, sau care erau trimise în diferite misiuni de către şefii iadului.
Propunerea a fost aprobată de către Divinitate, iar cei care au început realizarea Edificiului de conntrol au fost: Sfântul Înger al măsurărilor Sfinte, Prealuminatul Apfimans, Prealuminatul Nekystyisss şi Sfântul Voievod al Oştirii Secrete Divine.
Lucrarea de realizare a acestui Edificiu de control a început cu executarea şi amplasarea primului stâlp făcut din elemente cereşti, în faţa porţii iadului, de către Sfântul Voievod al Oştirii Secrete, apoi al doilea stâlp a fost amplasat mai pe stânga, cum te uiţi dinspre treptele vămilor văzduhului, aşezat de Prealuminatul Nekystyss, al treilea a fost aşezat mai spre stânga, faţă de al doilea, de către Prealuminatul Apfimans, iar al patrulea a închis dreptunghiul, ce constituia baza perimetrică a Oficiului de cercetare a tuturor duhurilor rele, ce urmau să iasă ori să intre din nou în iad.
Aparent din partea iadului nu era nici o reacţie violentă. Dar era o simplă presupunere. Dinspre Sfânta Împărăţie a Cerurilor au venit un grup de 12 Îngeri specializaţi în control de mare eficacitate cerească. Această locotenenţă îngerească a fost imediat încadrată sub comanda Prealuminatului Apfimans.
Dacă ar fi fost suflete care să nu fi avut fapte rele, dar nici bune, atunci ar fi fost reţinute de către onorata locotenenţă, spre a li se face un mic program special de iniţiere cerească. În felul acesta, nu ar fi mai intrat în iad, suflete nevinovate, care nu au făcut nici un fel de fapte rele. Era un act de justețe cerească, pe care Dumnezeirea urma să îl aplice riguros, la toate sufletele ce ajungeau la poarta iadului.
Multe Sfinte Personalități cerești au fost impresionate de această măsură extremă și justă, de aceea Sfântul Arhanghel Uriil zicea: Mulțumesc Domnului Dumnezeu, că în acest moment s-a făcut lumină și în situația aceasta, aprobându-se constituirea unei structuri cerești, pentru examinarea tuturor sufletelor care vor fi duse către iad!
Sfântul Voievod al Oștirii Secrete Divine spunea: Voi da și eu ajutor, când va fi nevoie, pentru astfel de situații grele!
Prealuminatul Apfimans zicea: Nu voi accepta nici o inadvertență! Voi examina cu severitate, fiecare caz în parte!
Au fost propuse anumite spații de pocăință, pentru sufletele cu păcate puține în acest Oficiu de cercetare și de reținere.
Acest Oficiu cu spațiile lui, intrau sub incidența directă a Sfântului Consiliu Divin, pentru că Prealuminatul Apfimans era Prealuminatul justițiar, denumit cu autoritate cerească din partea Sfântului Consiliu.
În calitate de Prealuminat justiţiar, minunatul Apfimans a primit trei drepturi cereşti şi anume:
I. Drept de control sever asupra duhurilor şi a sufletelor care ajungeau în zona Oficiului de control.
II. Drept autoritar de decizie, asupra sufletelor şi a duhurilor, impunând reţinere sau chiar pedepsirea vinovaţilor.
III. Drept de repartiţie specială, dacă ar fi fost cazul.
Ne gândeam la o unitate specială, pe lângă locotenența examinatoare și am făcut apel către Sfinții Arhangheli, ca să repartizeze câți Îngeri luptători poate fiecare, pentru a constitui unitatea de apărare a Oficiului de examinare și control.
Sfinții Arhangheli au răspuns imediat la solicitarea aceasta și primul care a spus că pune la dispoziție un număr de zece Îngeri a fost Sfântul Voievod al Oștirii Secrete Divine, apoi Sfantul Arhanghel Mihail a spus că pune la dispozitie un număr de sapte Ingeri. Sfântul Arhanghel Gavriil a pus la dispoziție un număr de cinci Îngeri, Sfântul Arhanghel Rafael a pus doi Îngeri la dispoziție, apoi Sfântul Voievod al Oștirii Stăpâniilor a dat un număr de doisprezece Îngeri, ia Sfântul Voievod al Oștirii Începătoriilor a pus la dispoziție șapte Îngeri.
S-a făcut apel către Șefii cerești, începând cu Sfântul Heruvim Savatie, care este și membru de onoare al Sfintei Pertuții Divine. El a trimis un număr de 17 Îngeri din Cerul Întâi, drept pentru care i s-a mulțumit.
Șeful Cerului al Doilea, Sfântul Heruvim Arvintes, care este șef adjunct al Sfântului Consiliu Heruvimic, a pus la dispoziția Oficiului un număr de cinci personalități.
Șeful Cerului al Treilea, care este Sfântul Serafim Andoreas, fiind șef al Consiliului Serafimic, membru de onoare în Consiliu Divin de Administrație și raportor special al Duhului Sfânt, a pus la dispoziție un număr de 19 personalități.
Șeful Cerului al Patrulea, Sfântul Serafim Stivins a oferit pentru Oficiu, un număr de 21 de personalități specializate în examinarea sufletelor (care urmau a fi introduse în iad). Pentru bunăvoință și promptitudine i s-a mulțumit.
Șeful Cerului al Cincilea, Sfântul Serafim Stimat a oferit un număr de cinci personalități, pentru integrare în garda Oficiului.
Șeful Cerului al Șaselea a oferit trei personalități, dar și pentru atâtea am fost cu toții mulțumiți. Aceste Sfinte personalități urmau a se integra într-o structură definitivă, deci nu se mai întorceau înapoi, în Cerurile din care au fost trimise.
Sfântul Heruvim Stivimans în calitate de Șef al Cerului al Șaptelea și membru de onoare a Sfintei Pertuții Divine a trimis pentru necesarul întregului Oficiu, un număr de 81 de personalități cu diverse specializări. De data aceasta era o trimitere mai substanțială și rândurile controlorilor și a conlucrătorilor se măreau categoric. Ce puteam să mai facem, decât să-i mulțumim cu smerenie acestui mare Șef ceresc.
Seful Cerului al Optulea a trimis un număr de 102 personalități. I-am mulțumit cu dragoste Sfântă și i-am dorit mult succes în activitatea lui cerească.
Făcând apel către Cerul al Nouălea s-a comunicat că se vor trimite un număr de 118 personalități, de aceea am transmis mulțumiri tuturor conducătorilor din acest minunat comandament ceresc.
Din partea Opalului ne-a răspuns Domnul Iisus Christos, care ne-a comunicat că va trimite un număr de 29 de Îngeri de la Sfântul Tron Divin. Mulțumim Domnului Iisus pentru amabilitate și pentru rapiditatea răspunsului.
Am făcut apel mai departe la Sfântul Heruvim Heraces, care este Șeful Consiliului Heruvimic și ne-a pus la dispoziție pentru Oficiu, un număr de 28 de Heruvimi.
S-a făcut apel și către Sfântul Consiliu Serafimic și ni s-a răspuns că pentru activitatea Oficiului se vor trimite un număr de 13 Serafimi. Nu puteam decât să mulțumim Sfântului Consiliu Serafimic, respectiv Sfintelor Personalități din cadrul secretariatului serafimic.
Am făcut mai departe apel către Sfântul Serafim Serafymyoss, care este șeful Oștirii speciale și secrete de apărare a Opalului și ne-a trimis 100 de personalități instruite în acest scop special.
Sfântul Serafim Sentimentalos în calitate de șef al oștirilor din Cerul al Șaselea a comunicat că pe lângă cele trei personalități trimise de Șeful Cerului, mai adaugă și el un număr de 118 personalități, pentru Oficiul de examinare al sufletelor.
Sfântul Heruvim Hanerus în calitate de șef al spectrografului României, ne-a dat trei Sfinți Îngeri din subordinea lui.
Sfântul Heruvim Constantin, în calitate de șef al Oștirii de la baza Cerului Întâi, a comunicat că ne poate pune la dispoziție un număr de 108 personalități
Pentru realizarea Oficiului de examinare au venit le executare un număr de trei constructori cerești, iar în calitate de proiectant pentru Oficiul de examinare a venit Sfântul Heruvim Edys Frumosul din Opal, desigur trimis de către Divinitate.
Sfântul Voievod al Oștirii Secrete Divine a venit cu 12 Îngeri luptători și examinatori, precum și cu 28 de constructori cerești.
Sfântul Heruvim Antim a trimis un număr de cinci heruvimi luptători și un heruvim constructor.
Din Sfânta Entorie Solară au venit doi specialişti în construcţii energetice, iar din Entoria Venusiană a venit un Heruvim specialist în lupta de apărare energetică. Ne aşteptam la un atac al duhurilor rele din iad, dar fiind de faţă Sfântul Voievod al Oştirii Secrete, poate că s-au temut şi nu au intentat nici o acţiune represivă. Dacă atacau în forţă, nu ar fi avut sorţi de izbândă sub nici o formă.
Dar în poarta iadului era Prealuminatul Nekystyss, care examina toată zona, începând de acolo şi până la vama întâi. De fapt zona era sub incidenţa Sfintei Pertuţii şi nimeni nu făcea nici un comentariu negativ. Dar şi aceasta era o aparenţă, căci spionii iadului priveau în ascuns, toate operaţiunile Sfintelor Personalităţi şi raportau şefilor lor.
După părerea Sfântului Voivod al Oştirii Secrete Divine, care era la faţa locului, toate Sfintele Personalităţi care erau repartizate ca să ajungă în acea poziţie, trebuiau să aibă un Edificiu al lor, din care să îşi exercite funcţiunile de controlori, de observatori şi de decizionari asupra fiecărui suflet care ajungea la poarta iadului. Era un mare avantaj pentru Sfânta Împărăţie a Cerurilor în acel moment, dar un mare dezavantaj pentru toţi lucrătorii iadului de atunci. Dar avantajul acesta organizatoric şi observaţional nu convenea sub nici o formă întunecaţilor din adâncuri.
În acest stadiu situaţional şi aplicabil, Sfântul Prealuminat Merydyanuss din Secretariatul Sfântului Consiliu Divin şi-a dat acordul de începere a Edificiului. Specialiştii cereşti au şi început execuţia lucrării pe spaţiul dintre poarta iadului şi vama întîi.
Sfântul Heruvim Edys Frumosul a venit din Opal în calitate de proiectant ceresc, împreună cu patru Sfinţi Îngeri din Oştirea Sfântului Arhanghel Mihail. A discutat cu Prealuminatul Apfimans, cu Sfântul Voievod al Oştirii Secrete Divine şi cu Prealuminatul Nekystyss, despre proiectul Edificiului, precum şi despre faptul că toată această realizare trebuie să aibă 12 spaţii, deci 12 nivele deosebite între ele, stabilind cu toţii dimensiunile interioare şi starea luminii graduale.
Sfântul Voievod al Oştirii Domniilor a trimis şi el un număr de 17 Îngeri din subordinea lui, pentru a ajuta la lucrarea Edificiului, dar şi pentru apărare, în cazul special al vreunei invazii din partea iadului. Toţi cei care mai veneau din Opal se alăturau imediat constructorilor Edificiului.
Acest Edificiu se realiza în mod rapid, pentru că toţi lucrau, transformând elementele universale în elemente cereşti de primă necesitate constructivă.
A fost nevoie de 21 de elemente universale, pentru a fi transformate în elemente cereşti de necesitate imediată.
Lucrarea aceasta rapidă, nu convenea iadului sub nici o formă, dar deşi este cerească, nu era acceptată de către clerici, de către satanişti, de masoni, de unii recalcitranţi, care se numesc cristofili, sau alţii, care zic că au descoperiri, dar neagă cu vehemenţă, ce au realizat aceste mari personalităţi cereşti. Ei nu pot lua legătura sub nici o formă cu aceste Sfinte Personalităţi şi nici nu văd de pe poziţia lor, această mare realizare cerească. Şi totuşi neagă acest adevăr, fără să aibă nici un argument real. Cel puţin clericii B. O. R. de stil nou, spun că lucrarea aceasta este erezie. Dacă lucrarea cerească este erezie, atunci cearta şi scandalurile lor, ce sunt?

RĂZBOIUL DIN IAD
CAPITOLUL AL DOILEA
NEMULŢUMIREA LUI SATAN ŞI RAPORTUL LUI.
Supărat peste măsură de tot ce se întâmpla în faţa porţii iadului, satan s-a înfuriat rău de tot pe situaţie, nu a stat de vorbă cu nici unul dintre cei ce lucrau în la Oficiul de examinare şi s-a dus val-vârtej la Tatăl ceresc, făcând raport, că i s-au pus stâlpi înaintea porţii iadului (poartă ruptă de 2000 de ani în urmă de către Domnul Iisus, iar el, ocupatul şi îngrijoratul nu a avut timp nici măcar să o repare).
A reclamat pe lucrătorii cerului, ca fiind stâlpari neaveniţi, care fac ce nu se cuvine înaintea porţii iadului, apoi şi pe mine, Constantin, aşa cum face unul în zilele anului 2014, cu cartea lui de batjocură făcută la cea mai joasă speţă a minciunilor lui.
Preaîntunecatul îi reproşează Tatălui ceresc, că tot spaţiul dinaintea porţii iadului este al lui, iar stâlparii cerului îi strică tot aranjamentul, făcut de atâta amar de vreme.
Preasfântul Tată ceresc cu calmitatea lui imensă îi spune cu demnitatate: Adu-ţi aminte că spaţiul (dintre poarta iadului şi vămile văzduhului) a fost creat (din elemente universale) de către Heruvimul Constantin (actualmente şeful Oştirii de la baza Cerului Întâi), de Heruvimul Apfimans (actualmente Prealuminat în Consiliul Divin de Administare a Universului) şi de Heruvimul Petru-Pascale (şeful Sistemului pentru Întrajutorare). Tot acest spaţiu a fost realizat înainte de fi fost creat iadul. Deci tu (lucifer) nu ai nici măcar dreptul de creator al acestui spaţiu (universal, căci nu era ceresc în momentul creaţiei) şi într-un cuvânt, nu poţi emite nici o pretenţie.
Dar întunecatul a întrebat furios: Doamne, unde mai este libertatea mea? ( deci la discuţie era Domn, iar în raport cu mine îl hulea straşnic).
Dar Tatăl ceresc i-a spus pe un model replicat: Ai libertatea de a te pocăi!
Furiosul a exclamat atunci: Vai! Cine m-a pus pe mine, ca să fac raport? După care a privit spre Pământ şi s-a adresat mie (Constantin Dogaru din Tecuci): Numai tu eşti vinovat de toate acestea?
Unda cerească era deschisă,( fiind 28 ianuarie, anul 2013, dar unii spun că nu am har, vai! Dar de ce se întâmplă toate acestea? Un om care nu are har, nu mai are nimic cu Cerurile.)
Eu, Constantin am răspuns clar: Lucrările (din faţa porţii iadului) le comandă Prealuminatul Apfimans. Du-te şi vorbeşte cu el! (dacă ai curaj)
Unda cerească de convorbire s-a închis cu Opalul, dar Sfântul Heruvim Petru-Pascale a spus: Am găsit o sută de constructori cereşti (în Opal) şi i-am trimis la lucrare. Cei trimişi din partea Şefului Întrajutorărilor au venit imediat şi s-au integrat sub comanda Prealuminatului Apfimans.
Unda de comuniune era deschisă către Sfintele Personalităţi din zona lucrativă, dar Sfântul Arhanghel Uriil ne spune: Iată că vine prima victimă!
În următoarea clipă, un duh rău aducea un suflet de satanist amărât, care trăise în Noua Zeelandă. Fără să îl mai treacă prin treptele vămilor, duhul întunecat, încerca să îl bage pe poarta iadului, fără să ia aminte de toţi cei care realizau Edificiul.
Sfântul Voievod al Oştirii Secrete Divine l-a oprit imediat pe aducător şi i-a cerut ca să lase sufletul pentru examinare. Dar duhul cel rău a sărit la bătaie, de faţă fiind o mulţime de Sfinte Personalităţi venite din Împărăţia Cerurilor.
Sfântul Voievod a tras sabia de foc strălucitor şi urma să-l despice dintr-o singură lovitură. Duhul întunericului văzând sabia de foc şi hotărârea marelui Voievod ceresc, a dat înapoi şi a lăsat sufletul în mâinile minunatului cercetător ceresc.
Aceasta a fost prima acţiune de război, contra unuia din iad .
Sfântul Voievod al Oştirii Secrete a întrebat sufletul cel oropsit: Ce ai făcut, de ai ajuns în mâinile diavolului?
Duhul cel întunecat a răspuns el, fără a fi întrebat: A fost satanist.
Sfântul Arhanghel a întrebat din nou: De ce te-ai făcut satanist?
Dar oropsitul a răspuns: M-au amăgit şi m-au plătit, de aceea am trecut în legea lor.
Sfântul Voievod a continuat cu o altă întrebare, zicând: De ce nu te-ai pocăit? Dar oropsitul a spus: Când am vrut să mă pocesc, dându-mi seama de amăgire, mi-au luat sufletul.
Dar Sfântul Voievod i s-a adresat, întrebându-l: Vrei să te duci acum în iad?
Oropsitul a strigat cu glas tare: Nuuu! Nu vreau să fiu dus în iad!
Duhul rău, care a adus sufletul, a sărit din nou la bătaie, contra Sfântului Voievod al Oştirii Secrete. Era mai mult decât nebun. Nu îşi dădea seama că nu se putea măsura cu un conducător al unei Oştiri cereşti de talie supremă.
De data aceasta, Sfântul Voievod l-a înlănţuit şi l-a trântit jos, înaintea lucrătorilor cereşti, care au văzut absolut totul. Dar marele Voievod a dat porunca unui Sfânt Înger din Oştirea lui, zicându-i: Sfinte Îngere, ia sufletul acesta şi fă-i pocăinţă timp de o sută de ani pământeşti!
A fost prima lovitură dată unui duh rău şi războinic, crud şi neobrăzat, de către un ilustru luptător ceresc. S-a văzut superioritatea Sfântului Voievod, faţă de cea a îndărătnicului duh al întunericului. A fost bine pentru acel duh, căci a scăpat de mânia lui satan. Dar observatorii întunericului au văzut scena de luptă, însă nu au ieşit din iad sub nici o formă.

Dogaru Constantin

CONSTANTIN DOGARU DIN TECUCI – ROMÂNIA
FACEREA ÎNGERILOR
CAPITOLUL ÎNTÂI
DISCUȚIA SFINTELOR PERSONALITĂȚI DIVINE

Universul era în forma primară, iar cerurile încă nu erau făcute.
Pe platoul de ordin divin din Univers, care era de o frumusețe splendidă existau Sfintele Personalități Divine(Domnul Dumnezeu Savaot, Tatăl Ceresc și Preasfântul Duh) care discutau calm, după ce studiaseră toate elementele universului primar.
Timpul nu exista nici în exprimarea Divinității de atunci. Despre noțiunile de viteză și de accelerație nu se spunea nimic.
Din cele mai pure elemente inteligibile se realizaseră aluete, după care Tatăl ceresc a creat prin puterea Dumezeirii Sale, primii Prealuminați.
Primul Prealuminat a fost denumit Izmor, adică Fiul din care izvorăște fericirea cea veșnică. Al doilea creat a fost Prealuminatul HORIUS. Al treilea creat a fost Prealuminatul NORIUS, iar al patrulea creat a fost Prealuminatul MARCIUS.
După ce l-a creat pe Izmor, preaminunatul Tată Divin a început să îl învețe noțiunile primare ale Universului. Puritatea ( elementelor) de atunci genera fericire și inteligență primară de ordin superior.
Nu exista contradicție sau ideea de vinovăție și dincolo de acestea era gândirea pură și imensă a Sfintelor Personalități Divine.
Sfintele Personalități Divine vorbeau între ele, iar Preasfântul Tată a spus că vorbirea trebuie să rămână imprimată sau exprimată, dar noțiunile Universului vor trebui explicate nu numai lui Izmor, ci și celorlalți Prealuminați( creați cu aceleași capacități de ordin înalt).
Domnul Dumnezeu Savaot a zis: Va trebui ca să trecem la unitatea divină de grup Sfânt, pe măsură ce Prealuminații vor evolua în cunoaștere și aptitudini ( de ordin divin).
Tatăl ceresc a încuviințat, iar Preasfântul Duh a pronunțat în mod solemn și respectuos: Unitatea puterii Sfinte de ordin suprem ne aparține, dar trebuie să o împărtășim cu demnitate și cu multă delicatețe. ( Se înțelege că trebue să o împărtășească Prealuminaților, cu care s-a început marea creație).
Domnul Dumnezeu Savaot a intervenit spunând (în limbajul divin, deorece altul nu exista în momentul acela al consfătuirii supreme):
Prioritatea supremă constă în respectarea Sfintelor legi ale Universului și apoi respectarea solidarității Divine. Ce știe Unul dintre noi, trebue să știe și ceilalți, iar ceea ce face unul, va trebui acceptat pentru întotdeauna.( Este aspectul comunional Divin)
– Așa este și așa va fi pentru întotdeauna, a confirmat cu demnitate Preasfântul Tată ceresc. (realizând unitatea comuniunii veșnice)
– Unitatea în conceptul nostru v-a rămâne pentru întotdeauna, a conchis Preasfântul Duh.( pecetluirea unității comunionale veșnice)
– Atunci gândirea noastră trebue să fie unitară, de ordin multilateral și pe modalitate extinsă, de aceea voința noastră o impunem pe modelul necesităților evolutive, a explicat Supremul Domn Savaot.
(aici este vorba de evoluția continuă a Dumnezeirii și a celor ce sunt în acord total cu Sfintele planuri și cu ideile Divinității)
– Gândirea supremă și unitatea noastră cea Sfântă vor fi elementele solidarității supreme, dar pentru aceasta este nevoe de o primă creație constructivă, a zis Preasfântul Tată ceresc.( aici este vorba de baza concepțională, creativă, aplicativă și de stabilitate)
– Da. Este momentul realizării palatului liniștii și al concepțiilor supreme, a spus Domnul Dumnezeu Savaot.(prima realizare constructivă de ordin divin, care există și este perfectă)
– Vom încerca realizarea din cele mai fine și mai delicate elemente constructive primare, a explicat Preasfântul Duh.(elementele universului să fie extrase și comprimate, apoi modelate de către Sfintele Personalități Divine, în raport cu planul propus)
– Încercarea noastră trebue să fie o reușită sigură, a remarcat Preasfântul Tată. ( este vorba de siguranța maximă a obiectivului creat pe motivul necesității divine absolute)
– Aceasta este o condiție pe care ne-o impunem, dar va trebui ca să rămână scrisă pe foi sau în desfășurător, de aceea vom comprima elementul Gorbatym, deoarece se poate folosi cu succes la așa ceva, a spus Domnul Dumnezeu Savaot, după care a fost făcută prima extracție a acestui element de ordin universal. (Dacă a făcut prima extracție în vederea realizării elementului pentru scris, înseamnă că este prima carte adunată ori sub formă de sul, care se desfășoară. Desigur că Sfintele Personalități Divine știau ca să scrie, să citească, deoarece au inventat vorbirea, scrierea, desenul, socotitul, proiectarea, extracția, comprimarea, modelarea, respectiv aranjarea în planul de atunci, pe platoul frumos de ordin primar.
Am întrebat pe Supremul Domn Savaot despre acest platou de ordin primar, dacă l-au găsit, ori dacă l-au creat. Mi s-a răspuns că l-au găsit, apoi l-au studiat, găsindu-l bun pentru așezarea bazei comunionale, care mai tîrziu a devenit Cerul Suprem Divin)
Elementul Gorbatim este alb mat, foarte rezistent, se poate comprima ușor și este foarte stabil( dar nu îl putem denumi hârtie superioară în nici într-un caz. Hârtia se obține din celuloză, iar celuloza este un copus chimic, dar Gorbatimul este un element universal pur). Se poate scrie pe el cu energia gândirii sau folosind energia mâinilor divine. Deci absoarbe scrisul energetico-mental, dar suportă și scrisul energetico-manual( la nivel ceresc și dumnezeesc).
Planul de concepție al palatului liniștii a fost realizat în forma spectrală pe model unic, deci nu se poate copia și nici repeta.
Pentru realizare au fost analizate un număr de 14 elemente pure, care au fost extrase, apoi comprimate și așezate, conform planului spectral, conceput anterior.
Evenimentul acesta a fost scris de către Preasfântul Duh (pe desfășurătorul de ordin divin), dar în traducere se pronunță astfel: Noi, Sfintele Personalități Divine, pe propria răspundere a noastră și fără a deranja spectrul energetic al Universului, am procedat la extracția și comprimarea elementelor necesare Sfântului palat al liniștii și al concepției absolute. Extracția a fost făcută fără a deranja celelalte elemente primare și nici starea lor energetică.
Acest înscris există în Cartea Sfintelor începuturi ale Sfintelor activități Divine. Dar este vorba de prima activitate constructivă de ordin divin, pe când nici Îngerii nu existau.( Este vorba de o extracție pe model nederanjabil, fără a rămâne goluri ăn Univers)
Creația pe model constructiv unic a rămas și v-a rămâne pentru întotdeauna, dar atunci au fost discutate pentru prima dată noțiunile de frunusețe constructivă și de utilitate a frumuseților elementelor constructive de ordin ceresc. Tot atunci a fost înițiată ideea de Cer, de constructivitate cerească și de realizare unică.
Voința unitară a fost o necesitate de prim ordin Divin.
Suportul tehnico-ceresc (proiectul) a fost scris (și desenat pe model spectral pentru prima dată), iar unitatea ideilor conlucrative a fost confirmată cu acest prilej de început(constructiv).
O singură remarcă ar trebui făcută și anume: Scrisul și desenul ceresc erau deja puse la punct în conceptul unitar divin.( Deci erau în forma perfectă de folosire, în acel moment de început cinstructiv)

CONSTANTIN DOGARU DIN TECUCI – ROMÂNIA
FACEREA ÎNGERILOR
CAPITOLUL AL DOILEA

SFÂNTUL PALAT AL LINIȘTII ȘI AL CONCEPȚIILOR SUPREME. SPAȚIILE DE ACTIVITATE SUPREMĂ.
Realizarea palatului a fost făcută în conformitate cu planul Sfintei voințe a Sfintelor Personalități ( din elementele Universului).
Spațiile palatului sunt destul de mari și fiecare dintre ele, are câte o denumire specifică ( în funcție de utilitatea lor de ordin suprem).
Primul spațiu este al primirilor confidențiale divine și are culoarea soarelui pe timp de vară, dar cu o intensitate a strălucirii de două mii de ori mai intensă. În acest spațiu se primesc Prealuminații din Sfânta Ramă Divină (actuală), precum și cei din Sfânta Pertuție Divină. Acest prim spațiu este pentru consfătuiri de ordin înalt.
Al doilea spațiu este pentru consfătuirea Domnului Dumnezeu Savaot cu Preasfântul Tată ceresc ori cu Preasfântul Duh. Acest al doilea spațiu are o strălucire mai mare ca a celui dintâi. Toate consfătuirile sunt înregistrate (pe model suprem) și analizate, ori reanalizate.
Al treilea spațiu este pentru analiza Sfintelor activități și a Sfintelor consfătuiri de ordin divin. Rezultatele analizelor rămân scrise pentru întotdeauna. Rezultatele pot fi aplicative sau neaplicative, în funcție de concept și de situație ( este vorba de situația de moment).
Al patrulea spațiu este pentru proiecte supreme, cât și pentru analiza Sfintelor proiecte de ordin suprem. Rezultatele analitice se pot face cunoscute Sfintelor Personalități cerești, sau nu se pot face cunoscute, dacă nu există prerogativele Divine în acest sens.
Al cincilea spațiu este pentru analiza situațiilor contradictorii care se ivesc în Sfânta Împărăție a Cerurilor sau chiar în cadrul Divinității. Analiza se poate executa în peste 120 de modalități diferite, incluzându-se toate aspectele interioare, exterioare și adiacente. O astfel de analiză poate dura mai mult de un veac întreg. Concluziile analitice se aplică imediat, după ce analiza a fost realizată în întregimea ei condiționată. În acest caz nu rămâne nici un aspect neanalizat complet.
Al șaselea spațiu este cel al analizelor profunde și de ordin conceptual. Aici se analizează cele mai înalte sau cele mai grele concepții cerești sau cele mai grele programe de ordin divin.
Oricare civilizație și orice orânduire își are un program specific al ei. Aplicarea analitică sau aplicarea directă nu se poate face, decât după ce au fost stabilite toate conceptele aplicative. Este vorba de aplicarea capacitivă și nu de aplicație rezonabilă în timp.
Al șaptelea spațiu este cel de urmărire aplicativă a înfăptuirii Sfintelor programe cerești la orice nivel în Ceruri sau în Univers.
Există analize și înregistrări specifice în acest sens.
În palat nu vin decât Sfintele Personalități invitate, iar în rest nimic și nimeni nu poate pătrunde( este vorba de atitudinea supremă).
În Sfântul palat al liniștii și al concepțiilor supreme au fost puse la punct programele de creație ale tuturor Îngerilor. Dar tot de aici este urmărită activitatea de creație și de instruire a tuturor Sfintelor Personalități cerești.
Conceptul și programele de creație au fost realizate în totalitate de către Domnul Dumnezeu Savaot, iar procesul de creație și de evoluție îngerească au fost realizate de către Preasfântul Tată ceresc, împreună cu Preasfântul Duh.
Înainte de a se începe procesul de creație al Îngerilor, Divinitatea a trebuit ca să facă o instruire a Prealuminaților care acum sunt în Sfânta Ramă Divină.
Dar iată numele cerești ale Prealuminaților: 1. Izmor (acum fiind Domnul Iisus, care are acest nume de la nivel pământesc), 2. Prealuminatul HORIUS. 3. Prealuminatul NORIUS. 4. Prealuminatul MARCIUS. 5. Prealuminatul MARCINIUS. 6. Prealuminatul ANGIUS. 7. Prealuminatul SERVIUS. 8. Prealuminatul SEPTIMUS. 9. Prealuminatul HARISS-BRADD. 10. Prealuminatul HONORIUS. 11. Prealuminatul SAMPDALUS. 12. Prealuminatul SERVIMITIUS-SERCTUS. 13. Prealuminatul HARPSANDARIUS. 14. Prealuminatul ANGELICUS-FORTUS. 15. Prealuminatul NORIMUS-NORIGUS DE AVINO. 16. Prealuminatul SENDELUS. 17. Prealuminatul SERȚIUS. 18. Prealuminatul SECUS. 19. Prealuminatul HORIANUS-STELL. 20. Prealuminatul HORIANUS BRADD DE AVINO. 21. Prealuminatul AVINIUM. 22. Prealuminatul GHESTUS. 23. Prealuminatul GIBAEL. 24. Prealuminatul NEMUS. 25. Prealuminatul ORIMUS. 26. Prealuminatul NORIGUS CEL FRUMOS ( ADELAID). 27. Prealuminatul DIVIGATUS-SERT. 28. Prealuminatul FESTUM – DIUM. 29. Prealuminatul DIOSUS. 30. Prealuminatul DINARIUM. 31. Prealuminatul DIMINARIUM-STEL(STELEA). 32. Prealuminatul ARPAGONIUS-STEN. 33. Prealuminatul TRISTAN-LOIUS. 34. Prealuminatul ARPIMFICOXED-DIOS.
( Actualmente există în Sfânta Ramă Divină și Prealuminatul LIGURDA, care a fost promivat din cadrul Sfintei Pertuții Divine).
Prealuminații împreună cu Preasfântul Tată și cu Preasfântul Duh, au început instruirea Îngerilor din generația întâi.( Instruirea a început cu învățarea mișcărilor îngerești la nivel înalt și de ordin divin.
Deci toți Prealuminații, inclusiv Izmor au fost profesorii cerești ai Îngerilor din prima generație, cât și a acelora din prelungirea primei generații( au învățat mișcările pe Îngeri, apoi gândirea și obiectele).
Acum în acest an, adică în 2015, după nașterea pământească a Fiului Iisus pe Pământ, în cadrul Sfântei Împărății a Cerurilor se crează cea de a patra generație de Îngeri din Sfinți și Sfinte, precum și a cincea generație, care sunt Îngerii cu șapte aluete în ființele lor cerești.
După cea de a patra generație de Îngeri care au cinci aluete, au fost creați o mie șapte Îngeri de ordin superior, care au șapte aluete.
Deocamdată se execută programul de concepție al Îngerilor de ordin superior, iar creația lor va începe după ce programul va fi gata, dar și instructorii specifici în acest sens, trebue să aibă toate pregătirile specifice cerești pentru a-i instrui.( În luna august a anului 2015, cei o mie șapte Îngeri de la începutul generației a cincea au început ca să fie instruiți de către Prealuminatul Avinium din Sfânta Ramă .)

CONSTANTIN DOGARU DIN TECUCI – ROMÂNIA
FACEREA ÎNGERILOR
CAPITOLUL AL TREILEA
PREGĂTIREA PREALUMINAȚILOR
După creație toți Îngerii trebuiau instruiți și de aceea a fost și este nevoe de instructori cerești în acest sens.
Instruirea Îngerilor creați o puteau face Preasfântul Tată împreună cu Preasfântul Duh, dar procesul ar fi durat prea mult, deoarece numai în prima generație au fost creați peste zece miliarde de Îngeri. Toți acești Îngeri ai câte cinci aluete, adică: Conștiință, Voință, Rațiune, Stabilitate și Forță capacitivă cerească.
Toți Îngerii au fost și sunt creați din aluete îngerești. Aluetele îngerești sunt diferite de aluetele sufletelor omenești. Toți oamenii sunt cu ceva mai prejos de Îngeri, din motive de concepție cerească, cât și din motive creative.
Toți Prealuminații au fost creați din aluete superioare și fiecare dintre ei au câte douăsprezece aluete de ordin superior.
Deci se vede diferența de ordin concepțional cât și de ordin creativ.
Există și acum programele creative de atunci, chiar dacă ei (adică Prealuminații) nu v-au spus nimic despre așa ceva.
Prealuminații au fost creați în Palatul creațiilor conceptive. Acest palat a fost realizat tot de către noi (deci este o altă construcție realizată la nivel extrem de înalt din elementele pure ale Universului). Dar spre sfârșitul realizării acestui palat de ordin divin a participat și Izmor pentru că fiind primul dintre Prealuminați, care a primit cele mai multe învățături, atât din partea Preasfântului Tată, cât și din partea Preasfântului Duh. Câteva perfecționări de ordin divin a primit și din partea mea. (adică din partea Domnului Dumnezeu Savaotși acelea au fost cu privire la creație, la conceptivitate și la realizări cerești).
Palatul creațiilor conceptive are un spațiu foarte mare pentru instruiri și conferințe, apoi un alt spațiu de arhivare a tuturor scrierilor și ale programelor de creație și de perfecționare.
Spațiul de creație este de o calitate supremă, iar alături există un spațiu în care au fost așezate aluetele Prealuminaților și apoi ale Îngerilor în vederea realizării procesului divin de creație.
Acum acel spațiu este amenajat pe o modalitate superioară ( este vorba de sala creației supreme, rearanjată la nivel extrem de înalt).
Există și un spațiu de analiză și de cercetare a Îngerilor creați.
Toate elementele matriceale ale Îngerilor au rămas în acel spațiu de ordin superior ( pe motive de control și de evidență creativă).
Programele de perfecționare ale Prealuminaților au fost realizate în Palatul liniștii și al concepțiilor absolute (de Domnul Savaot).
Prealuminații au început destul de greu perfecționările pentru că au trebuit ca să învețe pe lângă vorbire și scriere, toate atributele de ordin divin și ceresc pe care le aveau de îndeplinit fiecare în parte. ( deci atributele dumnezeești sunt foarte greu de învățat, ca să nu mai vorbim de aplicarea lor la nuvel ceresc și Universal).
Dacă scrierea și desenul ceresc le-au învățat ușor sau chiar destul de repede, mai grele li s-au părut programele de cercetare și de dezvoltare cerească. Nu era vorba atunci, de o Sfântă Împărăție a Cerurilor, cum este cea de acum, ci era vorba doar de partea opalică, precum și de cunoștințele despre Universul pur în care existau cele 3257 de elemente primare în stare necombinată.
După ce au asimilat cunoștințele specifice, Prealuminații au trecut la învățarea matematicilor cerești de atunci și care erau doar cinci la număr, adică aritmetica cerească, geometria plană, geometria în spațiu, trigonometria și algebra simplă. Mai târziu a fost creată trigonometria cerească și universală, matematica diferențială, apoi matematica superioară de ordin ceresc.
În domeniul fizicii nu erau decât fizica cerească primară și fizica elementelor universale, iar când am început chimia, se studia doar chimia elementelor universale. Studiile de fizico-chimie și de electro-chimie cerească au început ceva mai târziu.
Pentru a putea face deosebiri tehnice a trebuit ca să se pună la punct fizica spectrală și teoria spectrelor universale. Acest fapt ne-a pus înainte un alt studiu despre fizica luminii. Fiecare element emite un anumit spectru de ordin specific, iar dacă se impune un anumit spectru luminos de o intensitate mare, spectrele elementelor se modifică destul de repede. A trebuit ca să realizăm mai multe categorii de spectre luminoase cu diferite intensități și să aplicăm reflexiile lor asupra mai multor categorii de elemente uninersale și am văzut că obținem o modificare fizico-chimică substanțială.
Pe lângă toate acestea a trebuit ca să dezvoltăm chimia moleculară și chimia atomică. Numai după aceste studii și experimentări am reușit ca să transformăm elementele universului în elemente cerești. Poate că aceste studii au durat mai mult de un miliard de ani, dacă am face o aproximație în raport cu timpul terestru. Dar noțiunile de timp și de accelerație încă nu existau, nici după ce am trecut la electro-chimia cerească.
Toate studiile de atunci au fost scrise și arhivate. Ne-a trebuit ca să realizăm o mare bibliotecă cerească în care să așezăm toate înscrisurile cu studiile de atunci. (Deci biblioteca cerească din Cerul Suprem este o altă realizare constructivă a Dumnezeirii).
Preasfântul Tată ceresc a făcut primul aranjament al bibliotecii cerești. A fost un eveniment de care ne-am bucurat.
La început au fost 24 de compartimente ale bibliotecii, iar acum sunt peste 50 de mii de compartimente în biblioteca opalică, însă fiecare Cer în parte are biblioteci și sisteme complexe de arhivare.
Prealuminații începuseră să folosească din plin biblioteca, iar pentru ce nu găseau scris (atunci) ne puneau întrebări.
ELEMENTELE VIEȚII VEȘNICE.
Studiul elementelor fine și capacitive ale Universului îl făceam cu toții( spune Domnul Dumnezeu Savaot). Sunt trei categorii de astfel de elemente universale ( care au viață veșnică).
Prima categorie o formează elementele Bernium, care sunt de șase feluri.
A doua categorie sunt elementele Plenyumm, care sunt de trei feluri.
A treia categorie sunt elementele Dovyass, care sunt de două feluri. Toate aceste elemente au forme structurale(diferite) de viață, dar nu se poate folosi una sau două, ci minumum trei pentru o aluetă.
Se găsesc sub formă de particole extrem de fine, în anumite zone ale Universului și nu peste tot. Îngerii nu le văd, ci numai Dumnezeirea.
Deci există Bernium 1, Bernium 2, Bernium 3, Bernium 4, Bernium 5 și Bernium 6. Dar aceste elemente sunt diferite între ele, chiar dacă au forme structurale de viață. Se deosebesc prin mărime și forță capacitivă de coeziune primară (care se pot măsura numai de Persunalitățile de ordin Divin în condiții cerești) .
Elementele Plenyumm sunt următoarele:
Plenyumm 1 sau Advantidis,
Plenium 2 se numește Karetum.
Plenium 3 care are denumirea Novias.
Se deosebesc între ele prin mărime, capacitate de coeziune și de asociere rapidă. Cea mai rapidă este Karetum, care se poate asocia doar cu Plenyum 1 și cu Dovyas 1 sau Kandelem.
Acest element( Kandelem) este pentru întărirea conștiinței.
Dovyas 2 este pentru stabilitatea voinței. Este denumit Vanium.
Voința nestabilizată duce la impreviziune.
Bernium 1 sau Incepytyss are particularitatea de a stimula conștiința, fie umană sau fie de ordin îngeresc.
Bernium 2 se mai numește Akepsytyss și se folosește o singură dată, la un singur concept. Este pentru unitate și întărire. Două elemente de acest fel reacționează întotdeauna pe o modalitate imprevizibilă.
Bernium 3 se mai numește Domenn și este un element de austeritate creativă, de aceea nu poate fi folosit întotdeauna.
Bernium 4 se mai numește Elamymuss, care activează conștiința și voința, dar se poate asocia cu Kandelem și cu elementul Karetum.
Bernium 5 este cel mai asociabil element și se numește Asomytyss.
Are calitatea de a se conforma în orice structură combinativă. Nu se pun niciodată două elemente structurale Asomytyss într-o aluetă, ci numai una ( din motive de raționament divin).
Bernium 6 se mai numește Assemm. Este un element structural de asemănare și nu de diferențiere conceptivă.
Aluetele sunt diferite între ele și este foarte greu ca să realizezi două aluete identice, deoarece particolele sunt și ele diferite.
O aluetă se formează din minim trei elemente, dar poate avea și nouăsprezece elemente( uneori chiar și mai mult, dar aceasta numai pentru cazuri deosebite sau extreme). Toți Prealuminații din Sfânta Ramă Divină au câte 19 aluete a câte 19 elemente fiecare. De aceea au capacități divine (și extrem de mari, în raport cu Îngerii).
Programul lor de creație a fost diferit de programele îngerești.
Așezând aluete identice (în procesul de creație), rezultă gemeni perfecți, care uneori nu se deosebesc între ei.
De aici a început realizarea aluetelor îngerești și ne-am ferit de a realiza aluete îngerești identice (pentru a nu crea Îngeri identici).
A trebuit ca să facem studii de interacțiune ale aluetelor îngerești, înainte de a fi creați Îngerii. Procesul de creație trebuia să fie foarte bine pus la punct și ne interesa stabilitatea și recorectarea.
Stabilitatea aluetelor îngerești a fost studiată mai bine de un miliard de ani, dacă facem din nou o referință la timpul terestru.
Am scris fizica stabililității aluetelor( pe o carte realizată din elementul Kynestos), după ce am făcut acest studiu îndelungat și am ajuns la concluzia reală a reunirii aluetelor folosind energia pură a fericirii cerești și nu energia complexă cerească.(Fericirea pură are 15 elemente caracteristice, iar energia complexă cerească are peste două sute de elemente, din care unele, foarte greu detectabile).
Însă fericirea, în starea ei pură apare destul de simplă, dar are multe elemente ascunse. Inversând elementele fericirii apare discordanța și apoi nefericirea. După nefericire își face apariția groaza și dezastrul. Energia fericirii trebue dirijată extrem de bine.
(Energia fericirii este scânteia Duhului Sfânt, despre care vorbea Sfântul apostol Pavel la începutul creștinismului. Dar pe lângă scântee, care este energia fericirii Divine aplicată pe model creativ, mai trebuesc elementele care dau viața și o întrețin. Aceste elemente sunt aluetele pe care teologii creștini nu le acceptă. Pentru ei, sufletul este doar o mică părticică creată prin puterea Sfântului Duh și atât. Dar pe Pământ nu sunt mulți interesați în creația Sfântă)
În aceste situații trebuia să facem cercetări speciale pentru a menține starea de echilibru. Dar nu există numai o stare de echilibru, ci mai multe astfel de stări specifice, adică șaptesprezece în total. Există un volum scris în acest sens care se numește Stările de echilibru. Îl folosesc Prealuminații, savanții cerești și Sfinții Arhangheli. Este foarte greu de lucrat cu stările dezechilibrate, dar nimic nu este imposibil.( Șocarea dezechilibraților pe o modalitate de revenire este un proces greu, care poate avea consecințe iremediabile uneori și atunci este nevoe de redresare completă)
Cu toții a trebuit ca să învățăm situația stărilor simple și complexe.
Nu este ușor ca să faci parte din Divinitate, deoarece trebue să rezolvi tot felul de situații care apar, fie în Ceruri, fie în Univers sau în civilizațiile Universului întreg.( este vorba de situații grele)
În cazul în care apar situații complexe sau extrem de grele se impune cercetarea foarte atentă din foarte multe unghiuri ori atribute cerești. Și din nou se cercetează situațiile de bază, până când se deslușește mecanismul situației complicate.
Rațiunea, claritatea și calitatea conlucrării Divine s-au impus întotdeauna, ca fiind reale și perfecte.
La un moment dat a trebuit ca să introducem în învățare Studiul analitic al situațiilor grele și foarte grele, la care Prealuminații au rămas impresionați de multitudinea stărilor situaționale ce puteau apărea în multe ocazii ( cerești cât și universale).
După toate aceste studii, elucidări și cercetări(divine de ordin înalt) am spus (Personalităților Divine) că putem începe procesul de creație al Îngerilor( fără greșeli).
Înainte de a începe marele proces de creație îngerească, am făcut cu toții un Consiliu în care am arătat multitudinea necesităților și a dezvoltărilor cerești. În acest consiliu fiecare și-a exprimat părerile și au pus întrebări. Dar întrebările au fost mai multe decât părerile de la început. Consiliul Divin a durat destul de mult, până când am găsit cu toții, toate răspunsurile posibile.
În scriptura voastră de ordin pământesc scrie că Dumnezeu a făcut pe Îngeri, înaintea oamenilor și atât. Este prea puțin pentru voi, dar lucrarea a fost imensă pentru întreaga Divinitate.
Sper ca acest volum să aducă măcar câtuși de puțină lumină în mințile celor interesați de acest mare proces al creației divine.

CONSTANTIN DOGARU DIN TECUCI – ROMÂNIA
FACEREA ÎNGERILOR
CAPITOLUL AL PATRULEA
ÎNCEPUTUL PROCESULUI DE CREAȚIE AL ÎNGERILOR DIN GENERAȚIA ÎNTÂI.
După ce am făcut multe și imense studii în vederea realizării procesului de creație al Îngerilor și după ce am terminat cu toții conferința cerească cu privire la acest fapt, am făcut o revizuire a spațiului de creație și respectiv a aluetelor care erau gata pregătite atunci. Eram siguri că procesul reunificării aluetelor prin programul aplicat al fericirii cerești din acel moment v-a da roadele la care ne așteptam cu toții. Am făcut un experiment cu prima sută de Îngeri, adică cinci sute de aluete au fost arajate în marea sală a creației de atunci și li s-a aplicat programul fericirii cerești controlate direct de către Preasfântul Tată și de către Preasfântul Duh. Ne așteptam cu toții la un proces rapid de creație, dar aluetele reacționau încet la conformarea creației îngerești, deoarece așa era programul.
În acest sens Preasfântul Tată și cu Preasfântul Duh au accelerat procesul de creație folosind o aluetă suplimentară de ordin creativ.
Programul a reușit destul de bine, deci procesul de creație s-a accelerat.
Procesul de creație al Îngerilor s-a accelerat și a rezultat prima sută de Îngeri pe care am început cu toții ca să îi învățăm vorbirea cerească.
Îngerii au primit fiecare câte un nume și un număr de ordine.
După vorbire i-am învățat mișcările, dar nu toți se mișcau la fel, ci unii mai repede, iar alții mai încet, deși programul de creație a fost același. A trebuit ca să le aplicăm un program de uniformizare.
A rezultat prima sută de Îngeri cu șase aluete, care au fost scoși din sala de creație. după care au fost învățați să rostească alfabetul și să înceapă scrierea cerească.
Am pus Prealuminații ca să le dea câte o lecție cerească de citire, de scriere, de desen, de comportament, apoi de aritmetică.
Fiecare Înger de atunci se comporta diferit în procesul de învățare. Deși aluetele erau realizate în aceleași condiții, iar procesul de creație același, ei se comportau diferit. Apăruse procesul diferențierii personale, la care noi cu toții trebuia să luăm aminte și să facem studii speciale.(Studiu în raport cu Îngerii creați)
Am făcut imediat un studiu al caracterelor individuale, dar era prea puțin la acel nivel de atunci. Însă studiul de atunci a folosit și se folosește și acum. Din acei Îngeri de la început au rezultat mai târziu (prin evoluție), Prealuminații Sfântului Consiliu de Administrare a Universului, iar alții sunt la Sfântul Tron Divin.
Ne-am bucurat cu toții că primul experiment al creației noastre de ordin Divin a avut succes rapid. Am lăsat pe acești o sută de Îngeri în grija Prealuminatului Orimus ca să îi instruiască și am trecut din nou la procesul de creație, începând cu aranjarea aluetelor în spațiul de creație și cu aplicarea programului specific. Am început cu numerele de ordine de la 101 înainte până la un miliard, apoi am așezat cu toții cel de al doilea miliard de aluete. Ca să nu așteptăm prea mult, la fiecare miliard de aluete îngerești aranjațe pentru creație am pus câte un program identic ( de ordin creativ, extrem de bine concepționat, la nivelul de atunci.)
Miliardele de aluete au fost așezate într-o ordine perfectă de creație, după formula unitară progresivă, iar pentru fiecare miliard de Îngeri, au necesitat cinci miliarde de aluete gata aranjate.
Când a fost terminat de aranjat cel de al zecelea miliard de aluete pentru Îngeri în vederea creației, cei din primul miliard, începeau să vorbească.( deci miliardul întâi de Îngeri era creat definitiv). A fost un avantaj de aranjament divin. Rândurile care începuseră vorbirea, au fost scoase din sala de creație, apoi le-am pus la învățarea alfabetului ceresc și la scris, după ce au învățat mișcarea.
De data aceasta, spațiul pentru învățare și instruire devenise insuficient, așa că am extins spațiul imediat împreună cu Prealuminații, iar cei care învățau scrierea ne-au întrebat pe noi, ce anume facem? Le-am explicat faptul că lucram pentru ei în vederea perfecționării lor. Mulți dintre ei au fost bucuroși de răspuns, dar unii dintre Îngerii care abia învățau atunci, au spus că vor să lucreze și ei pentru binele cel Sfânt. Din nou, ne-am bucurat pentru că am văzut inițiativa lor. Deși nu știau construcții și elemente cerești, ei cereau insistent ca să conlucreze cu noi. ( Erau râvnitori și interesați)
Am oprit procesul de extindere și i-am pus pe cei care ceruseră să conlucreze cu noi, la un mic examen. Le-am cerut ca să execute fiecare câte ceva, așa cum se pricep ei, fără ca să fi primit lecții de extracții și de execuție. Primii zece dintre ei au fost: Constantin, Mihail, Rafell, Gavriil, Evgudiil, Varahil, Uriil, Salatiil, Alfred și Tyendell.
Constantin a făcut o căsuță mică. Mihail a realizat o sabie aurie, fără ca să îi arate cineva așa ceva. Gavriil a făcut o floare albă. Evgudiil a făcut o farfurie alb-aurie, Varahil a făcut o carte mică din foi. Uriil a făcut un scut, Salatiil a făcut un vas frumos transparent, Rafaell a făcut un potir, Alfred a făcut o suliță, iar Tyendell a făcut un obiect de forma unui ban strălucitor.
Obiectele lor există și acum. A fost primul examen practic la care au participat Îngerii care abia învățau să scrie. Deci ei nu știau nimic despre elementele cerești, nu știau chimie și nici fizica cerească atunci, dar au făcut câte ceva din proprie inițiativă, fără ca să fi învățat atunci ceva cu privire la exctracții și la construcții.
Am zis că aceștia vor evolua strașnic de bine, dar îi vom învăța împreună cu ceilalți și nu diferit. ( Așa a fost în decursul timpului, atemporal ceresc. Timp atemporal, adică timp fără de timp)
După scriere au avut program de desen și apoi de comportament.
Diferențierile au început să apară după ce au început exercițiile de comportament și de dicție cerească. Foarte greu li s-au părut la toți exercițiile de stabilizare a gândurilor și a mișcărilor.
Am făcut o lecție cu ei în Univers pentru cunoașterea elementelor în vederea aprofundării lor. Am spus fiecăruia că poate pleca oriunde și în orice direcție, numai cu condiția ca fiecare să își memoreze drumul, pentru a se putea întoarce înapoi.
Nu era atunci scrisă geografia cosmică, pentru că nu existau planetele. Au fost atunci mai mult de o jumătate de miliard de Îngeri, care au cutezat ca să plece în direcții diferite, după cum au socotit fiecare dintre ei. Nu i-am chemat prea repede, pentru că am vrut să văd pe fiecare ce anume îi interesează.
Foarte mulți erau impresionați de culorile spectrelor pure din Univers, de culorile și de starea elementelor, sau de zonele multicolore, care fascinau prin frumusețea lor.
Eram foarte atent la ceea ce făceau Îngerii atunci. Era foarte frumos ca să îți analizezi creația și să o vezi activând din proprie inițiativă. A fost prima lecție în libertatea lor de la începuturile existenței îngerești. (lecția aceasta a fost scrisă mai târziu de Mine și există în palatul liniștii absolute. Este scrisă pe foi de Kynestos și așa a rămas). Îngerii vorbeau între ei, discutau, arătau, sau mă întrebau pe mine despre anumite elemente sau despre aumite structuri elementare de atunci( din cadrul Universului primar). Mă bucuram căci sunt interesați de existența elementelor Universului, de culorile spectrelor, de anumite structuri și de multele frumuseți de atunci. Dar Constantin, Mihail și Rafaell mă întrebau despre felul în care am realizat Sfântul palat al liniștii, iar eu le-am explicat câte ceva pe înțelesul lor și ei au fost mulțumiți, dar mai mulțumit eram eu, pentru că ideile noastre conceptuale au creat viață și inteligență folositoare. ( Îi intersau construcțiile frumoase și foarte mari).
Rafaell și Constantin au spus că vor să plece mai departe, la o asemenea distanță, încât palatul liniștii absolute, abia să se vadă.
Am încuviințat și i-am lăsat să plece amândoi. Au mers mai bine de o mie de ani lumină amândoi, dar îi auzeam, vorbind. Le plăceau elementele strălucitoare și spectrele universului de atunci. După ce au trecut de o mie de ani lumină distanță, i-am chemat înapoi, dar ei au spus că Sfântul palat încă se mai vede din poziția în care erau ei, atunci. Le-am zis că trebue să se întoarcă pentru ca să nu deranjeze situația. Au înțeles și au revenit foarte repede. Credeam în sinea mea că ei au descoperit viteza și accelerația, dar când i-am întrebat, au spus că au venit repede din motivul unui impuls pe care și l-au impus ei singuri. Aveau noțiunea de autocontrol și asta mă bucura. I-am pus pe amândou ca să explice tuturor ce au văzut și ce au simțit în drumul lor. Au explicat amândoi faptul că au avut o bucurie de nedescris, iar palatul tăcerii și al liniștii absolute se vede extrem de frumos ( de la distanța de o mie de ani lumină).
De ce ați spus că este palatul tăcerii, i-am întrebat?
– Pentru că nu se aude nimic de acolo, au răspuns ei, nevinovați.
Le-am dat dreptate. Așa era. În palat nu mai era altcineva.
Am întrebat pe Gavriil ce îi place, dar el a răspuns că îi plac sunetele frumoase și culorile deosebite. Gavriil este un sensibil, un bun slujitor și acum un Arhanghel deosebit, care poate cânta foarte frumos. Este un mare admirator al lucrurilor frumoase și sensibile, dar sensibilitatea lui s-a văzut încă de atunci.
L-am întrebat pe Îngerul Tănase, care acum este marele realizator al Cerului Universal, ce îi place și a răspuns că îi plac luminile virtuoase ale Universului, care se văd din toate direcțiile. Era atunci un Îngeraș frumușel și aproape timid, dar în realitate este un deștept și un perseverent. Desigur că evoluția și faptele lucrative și-au pus amprenta pe fiecare dintre ei.
Nu știu cât am stat în Univers cu această primă generație, dar lecția de analiză, a fost de folos, fiecăruia dintre ei.
Am auzit la un moment dat pe Tatăl ceresc, spunând că al doilea miliard de Îngeri începe să vorbească.
Am spus Îngerilor căci trebue să ne întoarcem, dar fără de nici o comandă s-au așezat cu toții în rânduri compacte și ne-am întors.
Am zis Fiului Izmor ca să le dea Îngerilor care au fost cu mine, o lecție de fizica elementelor universale. El i-a chemat și a început ca să le dea explicații verbale, adică le-a făcut o lecție vorbită, după care le-a pus întrebări. Era mulțumit că Îngerii învățaseră explicațiile lui pe de rost.( deci erau inteligenți și interesați de a învăța).
După lecția de fizică, am apus Fiului Angius ca să le dea o lecție de algebră cerească. De data aceasta era nevoie de scriere.