Solstiţiul de iarnă 2018 şi Luna Plină
Timp estimat de citire: 3 minute


Odată cu această fază de Lună Plină a solstiţiului de iarnă 2018 avem acces la o linie temporală a viitorului plină de aspecte spirituale de anvergură.

Pe 22 Decembrie, ora 00:23 a avut loc solstiţiul de iarnă, Soarele intrând în semnul Capricornului.

Pe parcursul zilei de 22 Decembrie Luna va fi în opoziţie cu Soarele, având loc faza de Lună Plină la ora 19,35 ora României. Este foarte interesant că de data aceasta atât Luna cât şi Soarele, la această fază de Lună Plină, se vor afla la gradul 0 şi 50 de minute în Capricorn – Soarele şi în Rac – Luna. Corespunzătoare acestor poziţii, din perspectiva sistemului Cheile Genelor, sunt Cheile 15 – pentru poziţia Lunii şi 10 – pentru cea a Soarelui.

Haideţi să vedem ce ne aduce o asemenea combinaţie de forţe şi energii, având în vedere că începând de azi ziua se măreşte puţin câte puţin.

Cheia 10 are următoarele caracteristici:

Umbra – Obsesia de sine, Darul – Naturaleţea şi Siddhi-ul – A fi.

Cheia 10 vine cu aspectele Contactului, Inteligenţei, Convingerii ceea ce ne spune că faza de Lună Plină va aduce pe partea de personalitate lucruri concrete în plan personal, dar şi profesional. Din punct de vedere al energiilor implicate, Cheia 10 influenţează inima la această fază a Lunii Pline, mai ales că Luna se va afla în Rac, semnul familiei, al protecţiei şi al chestiunilor ce ţin de buna relaţionare afectivă între membrii familiei. Este foarte posibil să existe împăcări după ani întregi de separare şi lipsă de comunicare între unii membrii ai familiei sau între prieteni care nu şi-au mai vorbit de mult. De asemenea încep unele relaţii noi ce vor avea un trend ascendent şi foarte satisfăcător în anul următor. Pe de altă parte Cheia 10 vine şi cu o altă caracteristică, aceea de A Fi în largul tău, iar din acest punct de vedere Siddhiul Cheii 10 se pare că va influenţa major evenimentele în plan personal până la următoarea fază de Lună Plină. Este o fază transformatoare care ţinteşte partea emoţional-afectivă a oricărei persoane.

La rândul ei Cheia 15 specifică poziţiei Soarelui vine cu aspectele redate de cele trei nivele:

Umbra – Lâncezeala, Darul – Magnetismul şi Siddhiul – Înflorirea.

Fiind Cheia care include Modestia şi Ritmul, putem privi energiile aduse de Cheia 15 drept leit-motivul imprimat de Cheia 10, care oferă calea pentru această transformare. Partea biologică aflată în conexiune cu energiile Cheii 15 este ficatul, deci credinţa, şi atunci avem un tablou destul de clar referitor la ce ne aduce faza de Lună Plină din seara acestei zile. Căci una din caracteristicile Cheii 15 este O Eternă Primăvară Înfloritoare, deci vorbim de o chestiune legată şi de regenerarea unor părţi ale corpului.

Trecând acum la partea cea mai importantă a explicaţiilor, putem spune că faza aceasta de Lună Plină va oferi o conexiune între energiile inimii şi cele ale ficatului, respectiv între Credinţa ca trăire la nivelul inimii şi Credinţa ca manifestare concretă a ei la nivelul ficatului. Foarte mulţi vor putea experimenta azi, dar şi pe parcursul zilelor următoare, experienţe personale prin trăiri ce li se pot părea ciudate, bizare, stranii, extravagante, dar şi revelaţii care ţâşnesc practic din profunzimea ADN-ului propriu, ca o fântână a vieţii care se redeschide după ce multă vreme a stat închisă datorită unor aspecte ale ego-ului. De asemenea vor putea fi trăite fenomene interioare ce ţin de contactul cu alte dimensiuni, multora li se va părea că, deşi cu ochii fizici vor vedea că sunt aici pe Pământ, în mediul lor binecunoscut, vor avea accentuata impresie că se mai află şi în alte tărâmuri dimensionale, de unde pot primi percepţii ce le-ar putea schimba punctul de vedere asupra vieţii.

Se poate spune în concluzie că faza de Lună Plină de la acest solstiţiu de iarnă va aduce un început de infuzare a propriilor energii în tiparele dimensionale 5D, 6D şi chiar 7D – 7D pentru aceia care deja au parcurs drumul de întoarcere către propria Unime! Şi prin asta înţelegem că avem acces odată cu această fază de Lună Plină a solstiţiului de iarnă 2018 la o linie temporală a viitorului plină de aspecte spirituale de anvergură, care ne trimit deja către acest prezent semnale de accesare a prosperităţii, abundenţei şi armoniei în viaţa noastră.

Hai, să aveţi un solstiţiu luminos şi fericit!

Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 137 – Decembrie 2018
Articolul următorLumea în 2019
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile