Timp estimat de citire: 4 minute

Ultimul slujitor al forțelor întunecate pe Pământ, principalul lider și strateg cunoscut cu numele de Satan, a decis să părăsească planul fizic la voință.

Planul Forțelor de Lumină e destul de simplu. Alianța are grijă să creeze o structură prin care să se manifeste adevărul. Nu e niciun plan complicat, ne-am obișnuit noi cu prea multe filme de spionaj. Lumina nu joacă decât cartea adevărului, fără să apeleze la giumbușlucuri. Adevărul nu este despre a interzice, este despre a îngădui. Cu timpul, Lumina atinge o masă critică, iar această masă critică permite adevărului să se rostogolească la vale, trăgând după el toți ciulinii și scaieții.

Forțele de Lumină se folosesc de sincronicități, de oportunități, pun la cale metode cheie, de bun simț, cu efort, dar fără forțare și căzneală. A fi vigilent nu e tot una cu a fi paranoic. Adevărul nu are nevoie de protecție, este de neclintit, el strălucește și luminează chiar și pentru cei orbi. Ca să treci cu bine printr-o furtună de minciuni și iluzii, trebuie doar să trăiești în adevăr și să ai un pic de răbdare. Atât! Nu trebuie să-ți faci griji ce face X sau Y, încât să joci la fel de murdar, cu aceleași subterfugii, pentru că mai devreme sau mai târziu, vei cădea în capcana diavolului.

În schimb, Forțele Întunericului, au avut mereu un plan elaborat. Decepții, iluzii și trucuri. Diferența dintre Întuneric și Lumină este una esențială. Întunericul nu respectă Viața și Viul, de aceea la prima vedere este mult mai seducător. Întunericul îți promite falsa iluzie a libertății, chiar și dacă această libertate presupune control total. Ce mai paradox! Se spune că doar lumina există cu adevărat, căci întunericul este lipsa luminii. Și totuși, simțim acest “întuneric” oriunde mergem, ca un fior pe șira spinării, care ne dictează pașii neîncrezători de-a lungul destinului neîmplinit. Dacă într-adevăr întunericul este absența luminii, cum te descurci cu o forță invizibilă care vrea să distrugă tot ceea ce iubești?

Aceste Forțe Întunecate își recrutează adepții din absolut orice strat social, fie că vorbim de politică, divertisment, armată, mass-media, ierarhii religioase, societăți secrete, roialități, justiție sau oameni care dețin cunoaștere. Vreme de mii de ani, societatea s-a împărțit în stăpâni și sclavi, acest joc nemilos continuând și în prezent. Stăpânul devine sclavul propriilor sale frustrări. Oricine este pregătit să facă un pact pentru a-și îndeplini dorințele personale – faimă, bani, lux, succes, putere – doar cu un pic de muncă, atât cât să frece duhul lămpii, primește titulatura de “Elită”. Diavolul îți promite rezolvarea problemei din exterior, din afara ta, pe când Dumnezeu, te încurajează să privești la interior, căci la tine se află toate răspunsurile.

Aliații Luminii precum și aliații Forțelor Întunecate, există în absolut toate țările. Fiecare este ales prin faptele și loialitatea față de o misiune dată. Diferența misiunilor este una critică. Lumina pune mai presus de toate nevoile celorlalți, pe când Întunericul își servește propriul interes, chiar și dacă acest interes este deghizat sub forma actelor de caritate sau al acțiunilor mesianice de salvare.

Deși majoritatea oamenilor înțeleg conceptul de “rău” ca fiind o polaritate universală a “binelui”, iar “întunericul” un fel de contra-parte a “luminii”, nu prea ne pică bine la stomac atunci când auzim de manifestarea unor atrocități odioase în lume. Metaforele sunt bune, dar realitatea ne dă mereu peste nas. Deși trecem cu vederea multe anomalii ale societății noastre – cum ar fi actele de corupție sau răutăți – atunci când sufletul ne este agresat, Dumnezeul din noi reacționează, pentru că scopul Lui este să protejeze viața cu orice preț.

Frontul de luptă nu mai este liniar și orizontal ca în războaiele trecute, ci non-liniar, de la suprafața Pământului către adâncul Cosmosului.

Forțele întunericului sunt întotdeauna într-o formă de război și dominare. Priviți ce se întâmplă în lume. Așa cum spuneam la începutul mesajului, Forțele Luminii n-au un plan super-elaborat, ei merg pe claritate și adevăr, chiar dacă nu e ușor. Fiecare mușchi flexat al întunericului, aduce mai multe victorii Luminii. Cantitatea de Lumină Spirituală care pătrunde pe Pământ, devine deranjantă pentru anumite personaje obscure. În Octombrie 2006, ultimul slujitor al forțelor întunecate pe Pământ, principalul lider și strateg cunoscut cu numele de Satan, a decis să părăsească planul fizic la voință, împușcându-se în cap cu un revolver de colecție, fără posibilitatea de a se mai reîncarna înapoi pe Pământ. Spun sursele. În dorința lor mesianică de a salva lumea de “rău” și de a se proclama stăpânii ei de drept, acest gest disperat marchează începerea unui alt tip te conflict. Frontul de luptă nu mai este liniar și orizontal ca în războaiele trecute, ci non-liniar, de la suprafața Pământului către adâncul Cosmosului.

De ce suntem avertizați de faptul că suntem supravegheați de-o anumită “Federație Galactică”? Se mută percepția noastră în spațiu? Ar trebui cumva ca umanitatea să încerce să privească situația planetară dintr-o perspectivă mult mai cuprinzătoare?

Poate în aceste vremuri, înțelepciunea constă nu doar în acceptarea Luminii, dar și în acceptarea întunericului din noi înșine, pentru a putea devenii Ființe Întregite, complete și pentru a putea îndeplini cu adevărat Voia lui Dumnezeu.

Articolul precedentHoții Destinelor
Articolul următorGenerația cu Cheia la gât
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile