© Billy Meier, UFO Photo Archives

Modelul Big Bangului trebuie complet revizuit, căci un Big Bang fără o cauză concretă şi motivată nu ar fi putut să se manifeste.

Încheiem miniseria aceasta despre realitatea unor asemenea obiecte ce nu aparţin lumii noastre, cu menţiunea că vom reveni asupra subiectului şi pe viitor cu şi mai multe informaţii.

Deocamdată să continuăm ideea începută în numărul trecut al revistei, cea referitoare la existenţa unor civilizaţii într-atât de avansate încât noi aici în revista Cosmos avansăm o ipoteză de-a dreptul halucinantă!

Dar înainte de a o expune în cele ce urmează, să definim şi să explicăm puţin aspectele civilizaţiilor de gradul 4 şi 5. Despre cele de gradul 4 am spus că ele pot controla orice formă de energie din univers, plasându-se în interiorul găurilor negre. Situate pe o treaptă superioară celor de tipul 4, civilizaţiile de gradul 5 sunt practic cele ale adevăraţilor Zei, nu cei din mitologii căci aceia erau simple fiinţe extraterestre din universul fizic. O civilizaţie de gradul 5 are capacitatea biotehnologică de a manevra universul însuşi, cu toate formele sale, dar şi alte universuri care există dincolo de acesta al nostru, aşa cum vrea şi poate chiar crea un univers întreg pe care, după ce a experimentat tot ceea ce se putea şi i-au folosit energiile, îl închid pur şi simplu şi-l resetează sau creează altul.

Ei bine înainte de a prezenta ipoteza halucinantă, vă reamintesc de îndrăgitul serial SF Star Trek – Generaţia următoare, în care a jucat celebrul actor Patrick Stewart în rolul Căpitanului Picard. Nu mai ştiu exact în care dintre episoade a apărut la un moment dat o Zeitate numită Q, care avea puterea de a muta nava lui Picard la zeci de mii de ani lumină sau chiar mai departe, de a o întoarce în timp sau de a o trimite în viitor. Logica acelui personaj Q depăşea mintea umană, pentru că-l testa pe Picard să vadă cât de sincer este în explorarea sa galactică. Şi în acelaşi timp acea zeitate din univers putea lua forma umană, îmbrăcându-se în ciuda lui Picard chiar în uniforma Flotei Stelare.

Dincolo de ceea ce s-a prezentat în acel episod, pot exista asemenea Zeităţi ca un fel de Conştiinţe Colective, care guvernează universurile sau Multiversul cu toate domensiunile sale posibile, şi am putea lua de exemplu Fondatorii lui Sal Rachele drept asemenea Conştiinţe Zeităţi. Iar ipoteza noastră, pe care o lansăm acum ca o provocare pentru voi toţi, este următoarea.

Dacă o astfel de civilizaţie poate crea universuri întregi cu tot ce există în ele, atunci cumva toate fiinţele şi spiritele din universul nostru – atât cel fizic, cât şi cel subtil – sunt doar nişte proiecţii generate de acea civilizaţie şi nu fiinţe vii?

Deşi astrofizicienii au intuit cu un deceniu în urmă că universul este unul holografic, totuşi cine l-a făcut astfel?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Sunt OZN-urile reale? – III

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?