© Billy Meier, UFO Photo Archives
Timp estimat de citire: 4 minute

Această ipoteză vine în sprijinul informaţiei găsite pe tăbliţele sumeriene, în care se spune că cei 8 regi sumerieni de dinainte de Potop au domnit vreme de 240.000 de ani, după ce au venit din cer.

Cu toate că actualmente există documentare TV serioase, care pun problema existenţei OZN-urilor dintr-o nouă perspectivă cu dovezi indubitabile, există încă reticenţă din partea forurilor oficiale guvernamentale, militare şi ştiinţifice în a accepta realitatea unor asemenea nave ce vin din alte lumi. Motivul? Se pare că omenirea nu este încă pregătită pentru un contact oficial în masă cu Ei.

Aceşti Ei provin din rase şi lumi diferite, deşi unele dintre ei aceste civilizaţii avansate cooperează între ele pentru un scop comun referitor la lumea noastră. Cercetătorii noştri, deşi au descoperit mecanisme cuantice care duc la ideea deplasării prin scurtături ale spaţiului şi timpului, nu admit că OZN-urile, dacă ar exista la modul real, ar putea să se deplaseze prin asemenea scurtături.

Se pare că prăbuşirea celor trei nave extraterestre ale celor de pe Serpo, la Roswell în iunie 1947, a avut drept cauză ieşirea greşită din tunelul spaţio-temporal sau gaura de vierme cum i se mai spune. Acest tunel mai are denumirea de “Puntea Einstein-Rosen” şi s-a dovedit că este posibilă manifestarea ei. În schimb, savanţii noştri nu cred, şi asta se datorează ideologiei celor care au bani şi-i finanţează în cercetările lor.

Să ne întoarcem la cazul Roswell.

Explicaţia anterioară este singura paluzibilă, conform incidentului, deoarece nu-i putem crede atât de naivi pe acei extratereştri încât să ofere gratis pământenilor o tehnologie de 1000 de ori superioară celei din anii 40-50. Începuse Războiul Rece şi o asemenea tehnologie, dacă era oferită cu scop precis, ar fi dus la distrugeri mari în lume. Mai degrabă acele echipaje venite de pe Serpo nu au putut menţine stabilă deschiderea tunelului spaţio-temporal de pe partea Pământului, şi au “muşcat” din marginea lui, lovindu-se de el şi prăbuşindu-se la ieşirea din el acolo la Roswell.

Desigur, unele OZN-uri pot fi sonde automate, trimise de cine ştie ce civilizaţii care au o vechime de sute de mii de ani. Nu este deloc imposibil, având în vedere că la stadiul în care ne aflăm noi, am reuşit să trimitem sonde automate pe Marte. Dar dincolo de aspectul concret al extratereştrilor capturaţi de către americani la Roswell, să continuăm ipoteza lansată la sfârşitul primei părţi a acestui subiect.

Următorul episod<< Sunt OZN-urile reale? – ISunt OZN-urile reale? – III >>
Articolul precedentRoswell – OZN şi Noua Ordine Mondială – VI
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 146 – Septembrie 2019
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile