Timp estimat de citire: 3 minute

Numele nostru corespunde unor arhetipuri din Tarot și aceste echivalențe rămân toată viața, cu excepția cazurilor când o persoană își schimbă numele de familie prin căsătorie.

După ce am parcurs toate cele 22 de Arcane Majore ale Tarotului, să trecem acum la o chestiune mai puțin folosită și cu atât mai puțin înțeleasă. Pentru cine nu știe, înainte de a se așeza cele 10 cărți ale etalării, atunci când persoana interesată să afle răspunsuri vine la consultația în Tarot, este întrebată de numele său. Uneori este suficient numele de botez, alteori – dacă este o problemă mai gravă pentru care este consultat Tarotul – se cere numele întreg.

Dacă admitem că în general alfabetul are 22 de litere, de exemplu în limba română fără literele Ă, Â, Î, Ș, Ț, X și Y, vom avea echivalența cu cele 22 de Arcane Majore. Acestea reprezintă, din totalul cărților de Tarot, numele, restul de cărți până la 78 putând fi considerate echivalențe ale datei de naștere, precum și a altor particularități secundare ale individului uman în general. În afară de etalarea cel mai des folosită de către tarotiști, numită Crucea Celtică, care are 10 cărți, tehnica descrisă aici se bazează pe echivalența Arcanelor Majore cu literele numelui. Această tehnică poate fi folosită ori de câte ori vreți să mai descoperiți câte ceva despre voi înșivă, dar ea rămâne neschimbată în ceea ce privește echivalența literelor din nume cu Arcanele Majore corespunzătoare.

De exemplu, litera A fiind prima, în Tarot Nebunul este prima carte. Și ca să înțelegeți, să dăm și un exemplu total la întâmplare. O persoană cu numele de Anca Bălan.

Articolul precedentRegăsirea iubirii
Articolul următorDespre boli autoimune
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile