Precogniţia şi undele Gamma
© CC0 / Pixabay

Practicantul spiritual accesează viitorul cu toate informaţiile acestuia, ştiind în procent de 95% ce va urma să se întâmple în viaţa personală sau în lume.

Civilizaţia umană are la ora actuală o rată de progres uluitoare, datorită tehnologiei şi descoperirilor din variate domenii ale ştiinţei. Cu toate acestea există încă multe „zone albe” care trebuie minuţios cercetate pentru a fi înţelese în manifestările lor.

Unul dintre aceste domenii care încă prezintă „zone albe”, deci necunoscute, şi care este investigat la ora actuală în detaliu este activitatea cerebrală.

Creierul uman fiind un sistem extrem de complex, neuroştiinţa studiază funcţiile cognitive dar şi pe cele non-cognitive cum ar fi intuiţia şi alte abilităţi care pot fi manifestate în diferite stadii alterate ale conştiinţei.

Când ne referim la stare alterată de conştiinţă vorbim despre un alt nivel de frecvenţă cerebrală, diferit de nivelul undelor Beta cunoscut ca fiind caracteristic stării de veghe şi gândirii conştiente.

În Occident în multe laboratoare aceste stadii diferite de frecvenţă cerebrală sunt studiate cu multă atenţie, pentru a putea fi identificate anumite caracteristici ce ţin de manifestări ce depăşesc normalul.

Oamenii de ştiinţă intenţionează să descifreze care sunt acele zone responsabile de astfel de procese paranormale cum ar fi telepatia, precogniţia, retrocogniţia şi altele, pentru a oferi un răspuns la alternativele cunoaşterii prin mijloacele clasice.

Dintre toate acestea precogniţia este cea mai interesantă, pentru că despre trecut – retrocogniţia – ştim, despre telepatie s-a scris mult şi se va mai scrie, despre clarviziune la fel dar despre precogniţie – descifrarea viitorului s-a scris mai puţin. Pentru că este foarte important să ştim cam ce ne aşteaptă, ca să putem evita dacă este posibil aspectele neplăcute din viitorul apropiat, folosindu-le ca pe nişte lecţii ce trebuie învăţate şi adăugate la experienţa noastră evolutivă ca civilizaţie.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?