Terapia Holistica Core Inergetix
Sistemul CoRe (Inergetix-CoRe) este un sistem computerizat de tip radionic şi poate fi folosit la nivel clinic pentru testări şi evalulări bioenergetice. Funcția de bază a dispozitiviului CoRe este de a furniza o măsurare obiectivă a fluxului de energie la pacienţi și/sau blocaje sau potenţiale blocaje.
Timp estimat de citire: 5 minute

În cei 6 ani de utilizare a sistemului CoRe Inergetix am avut peste 3000 de cazuri unele foarte complexe și grave de la sinuzită cronică și astm bronșic până la cancere și depresii de toate categoriile.

Cercetătorii americani (Rife, Clark, Statford, etc) au evidențiat că frecvențele de rezonanță pot varia de la 0,1 Hz la milioane de Hz.

Toate organismele vii au tendința de acumulare de informații patologice, de aceea este întotdeauna necesar să fie distruse numai acele oscilații care există la un anumit moment și sunt influențabile.

Întrucât informațiile sunt acumulate într-un mod constant, vor apărea din nou alte informații patologice. În consecință, dacă o boală se află în stadiu acut, sunt necesare 3 – 7 ședinţe de terapie vibrațională, iar dacă boala este cronică sunt necesare 7 – 21 de ședințe. Numărul de ședințe depinde foarte mult și de implicarea pacientului în schimbarea stilului de viață și a atitudinii.

Spre deosebire de tratamentul cu impulsuri electrice, metoda de tratament cu frecvențe terapeutice are avantajul că nu apar senzații neplăcute și efecte negative și supradozarea tratamentului este imposibilă.

MORA
Terapia MORA se bazează pe un principiu cunoscut în fizică, conform căruia o formă-undă cu o anumită frecvență poate fi anulată prin inversarea formei-undă și readucerea lor la sistemul original.

Primul aparat de biorezonanță a fost creat în 1977 de către dr. Frantz Morell și Erich Raschel, și se numea MORA. De atunci și până în prezent au fost create și perfecționate o serie întreagă de aparate și sisteme cu softurile aferente.

Acum 6 ani după ce am făcut cursurile Anatecor Arad și prima serie de cursuri de biorezonanță, am achiziționat un sistem CoRe Inergetix inventat de fizicianul german Kiran Schmitdt, care se pretează cel mai bine terapiei holistice pe care o practicăm noi. Numele CoRe vine de la Coincidence Recognition (Recunoașterea Coincidenței), adică de la recunoșterea coincidențelor, similarităților și elementelor care sunt în rezonanță și care stau la baza echilibrării (armonizării) pe multiple planuri.

La baza sistemului CoRe Inergetix stă conceptul de DLE – Dynamic Labil Equilibrium (Echilibru Dinamic Labil), care spune că sănătatea  este o stare de echilibru dinamic sau armonie. Deoarece viața este energie și energia este în continuă mișcare și transformare, starea de sănătate nu poate fi un echilibru static, pentru că asta ar însemna stagnare și moarte.

Deci, conceptul DLE, descrie foarte bine faptul că sănătatea este defapt ARMONIE.

Acest sistem cu care lucrăm noi este un complex hardware și software, care poate analiza și apoi armoniza un client din punct de vedere holistic. Este singurul sistem de biorezonanță și radionică care cere să îi dăm un nume, ceea ce înseamnă că sistemul are un spirit propriu. Numele sistemului nostru este RAFAIL (Arhanghelul Vindecătorilor).

Sistemul CoRe Inergetix accesează câmpul informațional (cauzal), în care se află toate informațiile despre toate ființele de pe Pământ și din Univers sub formă de imagini, imaginea fiind un limbaj universal. Pentru aceeasta este nevoie de fotografia clientului, numele, data și locul nașterii. Sistemul găsește imediat vibrația proprie a clientului, datorită generatoarelor de holograme, concepute de inventator prin revelație divină.

După accesarea acestui câmp informațional (cauzal) pe principiul rezonanței se crează o imagine matriceală, holografică a situației clientului, matrice care este comparată cu matricile existente în baza de date a lui CoRe Inergetix (peste 175.000 de itemi) și apoi rezultă cele mai rezonante remedii personalizate necesare clientului analizat.

CoRe Inergetix poate analiza ființa clientului pe încă trei câmpuri: energetic, fizic și spiritual și este un sistem deschis ce permite upgradarea.

Terapia holistica
Cam aşa arată interfaţa de “interior.”

Datorită acestul fapt am putut introduce la domeniul „suplimente” produsele a 10 firme românești  din care sistemul alege pe cele care sunt compatibile bio-energo-informațional cu ființa clientului fără a fi nevoie de capsule sau pastile pe platanul aparatului. Evaluarea sau analiza se poate realiza pe 31 de domenii din care am ales 17 relevante iar rezultatele ne apar în procente de la 100% până 1%.

Foarte important în folosirea sistemelor de biorezonanță este utilizatorul (medic, psiholog, terapeut) care intervine în relația client-sistem prin mentalul său (mai bine zis prin câmpul său). Datorită acestui fapt putem vorbi aici și de radionică. Aceasta este de fapt chiar știința rezonanței, ea luând în considerare 2 din cele 3 legi fundamentale ale Universului și anume Legea Unității sau Unimii (totul este interconectat) și Legea Rezonanței sau a Atracției, există rezonanță între client, sistem și utilizator (practician).

Suportul de manifestare a fenomenelor radionice îl constituie undele longitudinale sau scalare descoperite de Nikola Tesla și care oscilează în lungul direcției de propagare și nu perpendicular, aşa cum știm cu toții.

Aceste unde scalare au o distribuție uniformă în spațiu deci practic nu se atenuează, se pot propaga prin orice fel de substanță, la orice distanță și pot atinge viteze mai mari decât viteza luminii.

În realitate aceste unde sunt cele care transmit informația de la un capăt la altul al Universului. Creierul uman emite unde și de această formă iar mintea se pare că funcționeză pe baza acestor unde scalare! De aceea este atât de important mentalul practicianului care folosește dispozitivele de biorezonanță și intenția lui de a ajuta cât mai mult pe aceia care ajung la el.

După evaluarea complexă pe 4 câmpuri și obținerea remediilor recomandate, care sunt cele mai potrivite cu ființa pacientului din punct de vedere bio-energo-informațional, toate vibrațiile acestor remedii sunt introduse într-o sticlă de apă de 2 litri timp de aproximativ 25 minute creându-se astfel un remediu informațional complex care va ajunge pentru aproximativ 2 luni de tratament.

Având în vedere că sistemul ne găsește cauzele profunde ale dezechilibrelor și problemelor pacientului (nu pune diagnostice – acestea sunt în corpul fizic), în timpul încărcării vibraționale a sticlei de apă, facem o serie de recomandări clientului pentru  corpul fizic, corpul emoțional, corpul mental, corpul spiritual și iertarea.

Aceasta înseamnă că persoana analizată va trebui să acționeze pe toate palierele ființei și acordăm o atenţie deosebită iertării, care arde 99% din karma sau păcate (conform Jasmuheen). Este de dorit ca pacientul să vină la câteva ședințe de terapie vibrațională (5-15) în timpul cărora facem și consiliere psihologică și oferim deverse tehnici de vindecare emoțională care îl vor ajuta pe client în rezolvarea mai rapidă a problemelor pe care le are.

În cei 6 ani de utilizare a sistemului CoRe Inergetix am avut peste 3000 de cazuri, unele foarte complexe și grave de la sinuzită cronică și astm bronșic până la hepatite, insuficiență renală cu dializă, rinichi polichistici, chisturi și fibroame, artrită și artroză, psoriazis, scleroza în plăci, cancere și depresii de toate categoriile.

La mai mult de jumătate din cazuri, cauzele principale ale bolilor depistate de sistem au fost atacurile energetice și metalele grele, care perturbă extrem de serios funcţionarea întregii ființe și pe fondul unui stil de viață haotic și stresant. Toți cei care au acționat conform recomandărilor primite, cu perseverență răbdare și credință și-au rezolvat problemele, au făcut schimbări majore în viața lor și se bucură acum de viață.

Informații suplimentare privind modul nostru concret de lucru găsiți în lucrarea noastră: Sistemul Imunitar – Cheia Sănătății, ed. a-2-a adăugită și revizuită, editura Dharana București.

Articolul precedentSistemul imunitar – II
Articolul următorContrariile Unimii – Timpul liniar
Mihăiță Toma este autor a patru lucrări apărute între 2009 și 2015 la Editura Dharana – Apa, miracolul vieții, Dezintoxicarea fizică și psihică, Sistemul imunitar – cheia sănătății și Vindecarea prin Iubire și Iertare. Cărțile au un nivel accesibil publicului larg și prezinta informații utile pentru viața de fiecare zi.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile