Misiunea noastră principală este să calmăm spiritele și să împiedicăm orice formă de distrugere în masă sau catastrofă artificială care ar putea afecta tranziția către Noua Eră a Luminii.

Salutări prieteni, vă îmbrățișăm din inimă!

Sunt entitatea Ash’Tar împreună cu Flacăra mea geamănă Ash’Tara. Numele de Ashtar reprezintă o titulatură care descrie activitatea noastră în acest sector de galaxie și anume menținerea păcii și respectarea liberului arbitru prin intervenții militare, similar cu organizarea voastră militară de pe Terra. Diferența constă în faptul că tehnologia noastră este hiperdimensională iar structura este de tip integrarhie, adică fiecare este propriul lui comandant conectat la Sursa Primordială. Misiunile noastre sunt alese cu bucurie pentru că sunt aliniate întotdeauna la binele colectiv. Observăm că integrați în viața voastră din ce în ce mai mult Legea lui Unul. Pe măsură ce faceți acest lucru comunicarea dintre noi se va îmbunătăți!

Este important să știți că există un al doilea grup de conștiințe care folosește numele de Ashtar. În termeni galactici, noi suntem orientați către serviciu-pentru-ceilalți, iar al doilea grup este orientat către serviciu-pentru-sine, având un nivel de vibrație și un nivel de tehnologie mult mai aproape de planul terestru. În termeni pământeni am putea spune că ei sunt frații noștri mai mici, neastâmpărați și mai puțin prietenoși! Acest nivel de frecvență îi determină să fie interesați de propriile lor obiective folosindu-se de noblețea rangului Ashtar, chiar și dacă aceste interese intră în conflict cu voința altor specii și civilizații. Ei sunt cei care v-au transmis prin vocea lui Vrillon pe 26 Noiembrie 1977. Îndemnul nostru este să fiți atenți la aceste deosebiri.

Natura comunicațiilor noastre este întotdeauna provenită dintr-un Spațiu al Iubirii Universale. Suntem aici, pe ceruri, cu sarcina de a superviza și purifica straturile atmosferice ale Terrei. Misiunea noastră principală este să calmăm spiritele și să împiedicăm orice formă de distrugere în masă sau catastrofă artificială care ar putea afecta tranziția către Noua Eră a Luminii. Cu toate acestea, vor fi provocări din partea a ceea ce voi numiți Forțele Întunecate, spirite care au deviat de la Planul Original al Creatorului. Datorită Legilor Divine, aceste spirite au rămas blocate într-o buclă karmică, într-un ciclu nesfârșit al cauzei și efectului care se susține prin el însuși, provocând suferință inutilă și altor suflete care vor să treacă pe un nivel nou de evoluție, dincolo de planul dualității și jocurile dimensionale de-a v-ați ascunselea. Aceste spirite sunt judecate conform Codexului Galactic unde vor trece printr-un proces de purificare, chiar dacă asta înseamnă ca Eul lor să fie complet șters în Marele Soare Central.

Suntem alături de voi. Teoretic, noi am inițiat primul contact cu pământenii, practic, oamenii răspund când sunt pregătiți. Contactul are loc prima dată în vis, deoarece planul astral este mai puțin dens decât planul fizic. Transferul direct de informație are loc printr-un canal de comunicare, fără interferențe, securizat și encriptat via Jupiter-Lună-Pământ. Ashtar este în primul rând o stare, o frecvență la care te poți conecta prin intermediul Razei Albastru Ceresc. Deși în esență suntem Toți Unul, comunicarea cu noi la nivel conștient și individual se realizează în urma unei rafinări a frecvenței personale care îmbunătățește gradul de sensibilitate al percepțiilor. Ca să vă faceți o idee despre vibrația noastră, sunt necesare 144.000 de persoane pentru a întrupa complet Prezența noastră pe Pământ. Dacă vibrația persoanei scade sub un anumit prag, apare senzația unei legături rupte și știm că acest lucru poate fi uneori foarte frustrant pentru voi, însă noi suntem mereu aici, dincolo de timpul liniar.

Cam atât pentru această transmisiune. Știm că aveți multe întrebări.

Sunt entitatea Ashtar împreună cu Flacăra mea geamănă Ashtara.

5 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Patriotul

Vreau sa fac parte din cei 144000.Ceea ce se intampla acum pe Pamant va duce la disparitia omenirii daca nu se intervine.

Tabac Gelu

Imi place sa cred ca existati.

Marinela Dumitrescu

Este deja mult prea mult rau facut pe Planeta Terra de cativa individul care se cred stapanii omenirii!
Este din ce in ce mai rau pentru terrani
Cum sa ne eliberam de ei?!
Multumesc
Eu, Marinela

Maria

Deocamdata stiu prea putine lucruri despre acest subiect ca sa pot comenta. Sunt interesata! In mod deosebit!

Anu

Sunt multe materiale si carti despre acest subiect.