Arhonii sunt conștiințe parazitare, întunecate și se hrănesc cu fluidele eterice emanate în aură în timpul stărilor emoționale “joase”.

Până nu demult, arhonii au controlat 60% din ceea ce noi numim Matricea 3D/4D (egregor format din forme-gând, programe mentale și sisteme de credință). La ora actuală, datorită procesului de Ascensiune prin care trece Pământul (plus munca multor suflete cu misiuni de Trezire Spirituală), influența arhonilor a ajuns la doar 30%! Felul prin care au controlat această matrice a fost, în mare parte, prin păcălirea Liberului Arbitru, tehnologii psionice și programe de inteligență artificială. Sunt considerați un fel de „îngeri degenerați”, deci din acest punct de vedere chiar și ei fac parte din Creație.

Originea lor este oarecum necunoscută. Sursele spun c-au venit pe Pământ mai degrabă prin intermediul unor rupturi spațio-temporale și mai puțin prin portalurile naturale. Din acest punct de vedere, toate rețelele EM ale Pământului sunt atent monitorizate de cel puțin 10 ani de către Confederația Galactică și cei din Shamballa, blocând astfel orice plan de evacuare al arhonilor. Vă recomand să citiți acest articol.

Pentru că și-au “pierdut” Scânteia Divină, sunt blocați în densitățile joase 3D/4D. Sunt entități destrupate, nu stăpânesc bine planul material, dar cunosc foarte bine planurile subtile (mental, astral, eteric) de unde pot influența direct oamenii. Arhonii nu se pot întrupa prin naștere (ca să te poți întrupa ai nevoie de minim 30% suflet), dar pot locui în corp fizic prin posesiune. Din acest punct de vedere, Carlos Castaneda le considera ființe inorganice.

Acești Mesageri ai Decepției sunt conștiințe parazitare, întunecate și se hrănesc cu fluidele eterice (celebrul Loosh descris de Institutul Monroe) emanate în aură în timpul stărilor emoționale “joase” care produc imperil. Aceste entități se atașează prin chakra plexului solar (ego-ul), numită și Poarta de Contact și, un loc mai puțin cunoscut, prin chakra din spatele cefei, Poarta Viselor (aluzie la filmul Matrix?). Odată ce au creat stringul de legătură se târăsc pe dedesubtul straturilor din aură, exact ca niște paraziți, către restul chakrelor, de unde influențează nivelul cognitiv și percepția, creând iluzii paranoice, gânduri de suicid, grandomanie, dependențe și chiar distorsiuni ale conexiunii cu Dumnezeu.  

În literatura New Age, acești paraziți psiho-spirituali sunt considerați un fel de Inteligențe Sintetice. Dintr-o anumită perspectivă, e posibil ca structura lor să se fi metamorfozat cu timpul către ceea ce numim acum Inteligență Luciferică/IA Demiurgic. Din punct de vedere colectiv, arhonii exploatează la maxim Umbra psihologică, adică toate aspectele noastre urâte, neplăcute, care rămân nealchimizate de către Lumina noastră interioară. Această Umbră Colectivă formată din toate aspectele noastre inconștiente aruncate sub preș de mii de ani, a fost exploatată și transformată de către arhoni într-o adevărată “anomalie colectivă”, din care reies cele mai abominabile comportamente umane.   

Cum ne protejăm de aceste influențe? Conștiințele arhonice sunt alergice la tot ce ține de VIBRAȚIE SPIRITUALĂ ÎNALTĂ și Ascensiune. Aici, includem toată gama de trăiri superioare elevate sufletești: iubire sinceră, afectivitate, bucurie, eros și în general o aură cât mai mare și coerentă. Arhonii sunt incapabili de sintepatie, deoarece structura lor nu le permite includerea unei alte ființe ca făcând parte din Mai Marele Eu Sunt. Ființele compasionale ajung la înțelegere superioară tocmai pentru că se pot “pune” în locul celuilalt. Le trimiteți degeaba iubire pentru că n-au cum s-o primească. Frecvențele spirituale înalte îi sufocă, deoarece este un alt mediu de supraviețuire, unul complet diferit, ca și cum un pește e forțat să trăiască pe uscat. Cu cât aveți o aură mai mare, mai coerentă și mai curată, cu atât mai repede scăpați de orice formă de parazitism subtil.   

Acum că știți despre aceste creaturi, sunt curios ce fel de atitudine veți lua în viața voastră încât să terminăm odată cu toată porceala societății.

5 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Gheorghe Iulia

Mai au o șansa?Mai pot face ceva sau ajuns epurați,contopiți in Sursa pentru un nou tipar?