Timp estimat de citire: 3 minute

Rasa Ariană, cea din prezent, aparține corpului mental, deci această perioadă de evoluție ține foarte mult de felul cum ne folosim și ne dezvoltăm mintea!

E clar că trecem prin Apoca-lipsă. Ni s-a spus de vreo 2000 de ani încoace, de dinainte să se inventeze Programarea Predictivă. Dacă luăm în considere și faptul c-au mai fost cel puțin 4 civilizații înaintea noastră șterse de timp, am putea spune pe bună dreptate că aceste Cicluri Platonice de aproximativ 26.000 de ani sunt cumva programate în ADN-ul nostru. Doar mintea se împotrivește acestei metamorfoze naturale.

Nici măcar acum, în ceasul al 14-lea, mulți dintre noi nu credem că vin Mari Schimbări peste capu’ nostru. Majoritatea oamenilor speră că se vor întoarce la zilele lor normale de altădată. Hai că vine Dumnezeu și ne rezolvă toate problemele, sau dacă nu, măcar încercăm să controlăm haosul din jurul nostru prin „știință”. Că nouă ne place mult controlul, da, da. Vrem să controlăm aproape tot, mai puțin respirația pe negativ.

Maestrul Babaji spunea că în toate epocile s-a ajuns la mântuire prin diferite tehnici și sadhana (disciplină spirituală). Și acum, ca și altădată, e nevoie în mare parte de aceleași chestii. Diferența este, că acum, avem Internet! Haideți să vedem și partea bună a progresului. Pe vremuri, trebuia să construiești o piramidă megalitică de șase tone să treci în 5D. Această nouă eră are acum și-un avantaj. Spre deosebire de trecut, în această Eră-Cu-Multe-Nume, stelele ne sunt mult mai favorabile, iar cel mai important pas, este, să vrei!

După ce-ai stabilit concret ce vrei cu adevărat, începi și schimbi tiparele vechi, care nu te mai servesc nici măcar c-o felie de evoluție. Știi tu, tipicuirile și sistemele de credință pe care le-ai proclamat ca fiind adevăruri supreme și care acum, te împedică să vezi măreția care ți se așterne în fața Ochiului. E greu, nu? Hai că sunt și lucruri bune. Conștiința nu moare niciodată, ba mai mult, poate fi transferată dintr-un corp în altul!

În primul rând, mintea personală, intelectul, nu înțelege cu ușurință chestiile importante ale vieții. Explică iubirea de exemplu. Cuvintele sunt de multe ori un transfer informațional limitat. E ca și cum vrei să decupezi o formă dintr-o coală albă de hârtie (existența) folosind o foarfecă (limbajul cuvintelor). Numai în densitatea noastră 3D cuvintele capătă importanță mult mai mare decât trebuie. Toate ființele evoluate comunică telepatic (prin stări, impresii sau imagini) inclusiv balenele și delfinii.

Se spune că vom trece într-o altă dimensiune sau chiar pe o altă linie temporală. E greu de cuantificat. Aparent, pare că totul s-ar duce de râpă, dar în subtil, în nevăzut, se naște un nou ADN. Trecem de la Kali Yuga la Satya Yuga, de la Homo Sapiens la Homo Cuanticus. În doctrinele teozofice, noi suntem considerați a V-a Rasă Rădăcină. Ordinea Raselor ar fi așa:

1. Rasa Adamică (Planul Atmic/spiritul)

2. Rasa Hiperboreană (Planul Monadic/suprasuflet)

3. Rasa Lemuriană (Planul Buddhic/Christic/sufletul)

4. Rasa Atlantă (Planul Cauzal/conștiință)

5. Rasa Ariană sau cei de acum (Corpul Mental/gânduri)

6. Rasa ? (Planul Astral/emoții)

7. Rasa ? (Planul Fizic/eteric)

Tehnic vorbind, rasele 6 și 7 n-au un nume oficial, încă. Știm totuși căror corpuri subtile aparțin. Probabil la cât stăm pe internet va fi numită Rasa Hexadigitus. Nu știu… Voi ce denumire le-ați da următoarelor rase care vor moșteni Pământul?

Cele 7 rase

Având în vedere că sunt 7 rase, le putem asemui cu cele 7 corpuri subtile. Rasa Ariană, cea din prezent, aparține corpului mental, deci această perioadă de evoluție ține foarte mult de felul cum ne folosim și ne dezvoltăm mintea! Se poate spune că prăbușirea Atlantidei ca civilizație, a marcat începerea dualității și pervertirii liberului arbitru. Să învățăm să ne folosim mintea, este cea mai mare provocare pe care o avem în prezent!

Observați cum prima rasă, Rasa Adamică, a avut un traseu descendent, involutiv. Dacă în scrierile religioase se vorbește despre Păcatul Originar sau Căderea din Grație, putem asemui rasa primordială cu spiritul sau corpul atmic al umanității care „coboară” în materie. De-abia de la a 6-a rasă vom ajunge din nou rebelii divini ai galaxiei, adică să egalăm nivelul performanței rasei adamice, reintegrând din nou spiritul în experiența noastră de zi cu zi. Având în vedere că evoluția se „deplasează” întotdeauna în spirală, nu numai că vom egala performanțele Rasei Adamice, dar le vom și depăși!

Într-un final, urmărind ordinea corpurilor noastre subtile, ultimul Ciclu Galactic va fi marcat de însuși corpul nostru fizic. Asta nu înseamnă că vom pune accent doar pe corp și materie, înseamnă că monada, sau suprasufletul umanității, va infuza complet structura fizică la nivel cuantic. Probabil vom deveni eterici, cu structură cristalină și proprietăți de superconductibilitate, asemănătoare materialelor moderne care nu au rezistență electrică. Vom ajunge să „împământăm”, practic, toate acele frecvențe înalte, la care visăm cu ochii deschiși și pe care le transpunem acum, în filmele noastre cu supereroi. Cu alte cuvinte, vom stăpâni Qi-ul la voință. Ei bine, atunci să te ții nenică!

Articolul precedentConștientizarea gândurilor și emoțiilor din spatele bolilor – Urticaria și herpesul (IX)
Articolul următorAstrologie – Gradul 29, fatalitate sau destin?
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile