Mediul online al internetului, cu rețeaua de socializare a Facebook-ului, este ideal pentru culegerea de informații în acest sens.

În ultimii ani, frontul cosmic al bătăliei dintre lumină și întuneric s-a mutat cu preponderență pe Pământ. Odată cu dezvăluirile din ultimii ani referitoare la dedesubturile Statului Paralel/Deep State-ul cum mai e numit, dezvăluiri făcute posibil datorită eforturilor conjugate ale unor Lucrători în Lumină precum Corey Goode, David Wilcock, Cobra, David Icke, Randy Cramer și alții ca ei, au apărut și atacurile energetice asupra unor asemenea Lucrători în Lumină. Dezvăluiri au făcut și alți Lucrători în Lumină din Europa, inclusiv din România. Lucrătorii în Lumină, mai ales cei care ies mai în față și au curajul să prezinte opiniei publice din domeniul respectiv informațiile primite de la frații noștri din spațiu (s-ar putea să vă bucurați aflând că există și în civilizațiile evoluate așa zise servicii de contraspionaj), care monitorizează activitatea întunecaților sau a lucrătorilor în întuneric cum le mai spunem noi.

Asemenea atacuri pot fi diverse, în funcție de nivelul Lucrătorului în Lumină implicat. De la cele mai simple și aparent neobservabile, până la forme insidioase și îndreptate direct pe țintă spre Lucrătorul în Lumină respectiv. Să nu credeți că întunecații nu au oameni plătiți în serviciul lor, persoane înzestrate cu abilități paranormale care pentru bani, privilegii sau alte promisiuni de fală deșartă acceptă să-și folosească propriile abilități pentru a face rău altui semen de-al său. Acești vânduți urmăresc ținta – Lucrătorul în Lumină vizat – și culeg în secret informații despre el.

De exemplu, mediul online al internetului, cu rețeaua de socializare a Facebook-ului, este ideal pentru culegerea de informații în acest sens. Postările unui Lucrător în Lumină pe pagina sa de Facebook sunt suficiente pentru un atacator și stăpânii acestuia pentru a stabili în ce fel să trimită atacul energetic. Nu sunt necesare antene psihotronice, nici măcar instrumente similare, este de ajuns să se identifice din anturajul de pe Facebook al unui Lucrător în Lumină o persoană sau alta care se află în imediata apropiere a acestuia. Să nu credeți că Facebook-ul nu e monitorizat în acest sens!

Cum reușesc ei să lanseze atacul energetic? Simplu! Se stabilește dacă în apropierea Lucrătorului în Lumină, adică în aceeași locuință de exemplu, se mai află cineva cu care acesta se află în contact sau relație directă. Apoi persoana aceea e analizată psihic pin percepția lucrătorului în întuneric. Se stabilește apoi, pentru că telefoanele moderne au sisteme de urmărire, dacă telefoanele celor doi se află în aceeași zonă, bloc sau încăpere. Și dacă se constată că sunt în aceeași locație conform datelor GPS, se lansează atacul. Acesta vine banal sub forma unor pretenții, critici, ciondăneli iscate din te miri ce, și inflamate prin discuții purtate aiurea în contradictoriu. De obicei, așa ceva se reușește acolo unde există minți mai slabe, care nu sunt aliniate Sinelui spiritual, deoarece pot fi ușor influențate de la distanță prin inducție telepatică. Și astfel, Lucrătorul în Lumină e atacat prin persoana de lângă el, nivelul care este vizat a fi destabilizat fiind cel emoțional. Și mai rău este atunci când pe unda psiho-mentală indusă, e trimisă și informația modulată care conține comenzi de declanșare a unor microorganisme care așteaptă ca sistemul imunitar să slăbească datorită dezechilibrului emoțional indus în acest fel.

Soluția la toate acestea este detașarea calmă și lucidă, având deplină liniște interioară, ceea ce duce la stabilitate, vitalitate și încredere în forțele proprii.

Articolul precedentPentagonul recunoaște oficial existența OZN-urilor!
Articolul următorIluzia civilizației – Apa e a sufletului, focul e al minții
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile