Vizualizare Aura Cabinetul Cosmos
Vizualizarea Aurei și a corpurilor subtile inclusiv a Corpului Mental prin intermediul unei aparuturi speciale pe care le puteți testa la Cabinetul Cosmos. Acest sistem unic afișează atât echilibrul aurei cât și puterea chakrelor și nivelul energetic Chi disponibil.

Au fost persoane cărora Biospecterul le-a găsit aura albastră, iar Aura Video Station arăta o aură portocalie. De unde apare diferența?

O parte din observațiile din acest articol se bazează pe folosirea a două programe la cabinetul nostru Cosmos, un program de diagnosticare a aurei, care folosește o cameră video de înaltă rezoluție, și programul Biospecter care printre multe alte date oferă și culoarea aurei și lungimea ei de undă. Veți înțelege din explicații unde se află eroarea de interpretare pe care o fac mulți, pentru că această chestiune are legătură cu concepția despre propriul stadiu  de evoluție spirituală.

Fiecare ființă umană are un Sine spiritual, de la nivelul căruia radiază vibrația aurei sale. În funcție de cât a muncit pentru elevarea sa spirituală, fiecare individ vine la întrupare cu o anumită vibrație a aurei sale. Aceasta nu va rămâne de o singură culoare de-a lungul vieții terestre, dacă persoana se străduiește să evolueze. Dar dacă individul uman își va duce existența pe Pământ într-un stil de viață ignorant, atunci culoarea aurei sale va rămâne aceeași de când se naște până când pleacă de pe Pământ.

Să luăm exemplu celor care evoluează.

Trebuie spus că aura care există la nivelul Sinelui spiritual, să zicem că individul X are aura spirituală albastră, va fi filtrată de structura propriei personalități. Dacă persoana aceea este una sinceră de-a lungul vieții sale, culoarea aurei va fi albastră cu tendința de a vira către culoarea corespunzătoare eforturilor sale spirituale: fie către violet, fie către roz, fie către portocaliu etc. Au fost cazuri la cabinetul Cosmos cu persoane cărora Biospecterul și Aura Video Station le-au găsit aceeași culoare a aurei, să zicem galben. Dar au fost și persoane cărora Biospecterul le-a găsit aura albastră, iar Aura Video Station arăta o aură portocalie. De unde apare diferența? Pentru că Biospecterul analizează personalitatea în primul rând, dar și Indicele de Transcendență (nivelul de impregnare spirituală a structurii propriei personalități), rezultă că diferența de culoare a aurei de la Biospecter provine din filtrul mental al stării de moment. Sistemul Aura Video Station înregistrează tot prin senzori la nivelul palmei, ca la Biospecter, dar diferența e că Aura Video Station folosește și camera video pentru a reda imaginea cromatică a aurei. Ambele programe oferă informații exacte, dar diferența constă în starea de moment a persoanei și mai ales gândurile sale despre sine în acel moment.

Cabinetul Cosmos

Aici am ajuns la conceptul multora referitor la ideea că aura nu-și schimbă culoarea. Ba da, își schimbă culoarea în raport de starea noastră interioară. Iar explicația este că dacă în conștiință și în suflet suntem frământați de niște probleme dificile, culoarea aurei nu numai că se va schimba, de la cea normală conform nivelului de evoluție avut până la acel moment, dar va căpăta și o nuanță închisă. De altfel atunci când apar nuanțele închise în aură, e semn că vor apare și dezechilibrele anatomice în corpul fizic.

De exemplu, cineva care și-a propus să evolueze spiritual citind multe cărți și învățând diferite tehnici pe care le va aplica mai târziu, dar va avea mereu probleme relaționale sau financiare, va avea o aură cu o culoare spre nuanțe închise, și probabil undeva în spectrul verde-galben. Și degeaba s-ar duce la un clarvăzător să zicem, care-i zice „vai ce aură verde și frumoasă ai!”, dacă acel verde are în el nuanțe închise și tulburi. Căci orice nuanță închisă și tulbure, indiferent de culoarea aurei, arată simplu și clar probleme nerezolvate. Și printr-o diagnosticare a aurei se poate stabili care-s acele probleme și soluțiile la ele. Astfel vor putea fi deslușite aspectele care au provocat stagnarea și ca urmare se pot lua măsurile necesare redresării pentru un destin benefic și plin de reușite.            

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile