Arta in Carpati Bratara Cupru
© Arta în Carpaţi / Inspirație: cultura Cucuteni
Timp estimat de citire: 2 minute

Cuprul este un metal medicinal, care, totodată, ne ajută în a capta unde și energii din dimensiunile superioare.

Se știe că apa hidratează organismul, reglează temperatura corpului și are grijă de țesuturile pielii, însă dacă este depozitată în recipiente din cupru sau din sticlă în cadrul cărora au fost introduse piese de cupru și cristale, apa are mult mai multe efecte pozitive asupra corpului, decât dacă ar fi depozitată în sticle de plastic. Dacă țineți apa, de preferat 24 de ore, apa preia din proprietățile cuprului și ale cuarțului, care sunt extrem de benefice pentru organism. Și nu numai, beneficiile pot fi remarcate și la plante, dacă alegeți să le udați cu această apă.  

Cuprul are proprietăți și de stimulare a sistemului digestiv atât în digestia alimentelor, cât și în eliminarea toxinelor de la nivelul intestinelor prin defecație. Apa reduce inflamațiile, prevenind astfel apariția gastritei, a indigestiilor și a infecțiilor de la nivelul stomacului.

De asemenea, ca și brățările purtate pe piele, apa consumată din căni de cupru stimulează și buna funcționare a rinichilor și a ficatului. În cazul brățărilor, culoare pielii care a intrat în contact cu cuprul devine albastra-verzuie.

Dacă totuși, nu dețineți un vas de cupru, puteți amplasa și un pandantiv de cupru. În timp ce stați întinși în pat, îl așezați la spate, pe coloană, în dreptul chakrei de care aparține organul, uniți degetele de la mâini și formați romburi, le mențineți în dreptul coloanei cât mai mult timp; în timp ce sunteți atenți și la respirație, vizualizați și rugați-vă pentru eliminarea deșeurilor; după ce ați transpirat abundent, reveniți în poziția normală și vă spălați pe mâini. De asemenea, puteți amplasa și un cristal. Faceți acest exercițiu timp de cel puțin trei luni, la fiecare Luna în scădere organismul elimină toxinele și apoi se regenerează la fiecare Lună nouă. E posibil ca cei care au nisip la rinichi sau la ficat, să aibă dureri pe parcursul acestui proces. Mai mult, detoxifierea poate fi ajutată și de consumul plantelor specifice, de exemplu pătrunjel sau armurariu.

Tot mulțumită cuprului, apa capătă proprietăți antibacteriene, antivirale și antiinflamatoare, ajutând ca rănile să se vindece mult mai repede. Astfel, și sistemul imunitar este fortificat, anemia dispare, la fel și amețelile, și susține corpul în crearea de noi celule.

Potrivit Societății Americane de Cancer, cuprul și apa ajută și reglează tensiunea arterială, bătăile inimii și niveluri colesterolului și al trigliceridelor din sânge. Astfel, vă protejați inima de bolilele cardiovasculare ce vă pot pune sănătatea în pericol.

Mai mult, întrucât are proprietăți anti-inflamatoare, cuprul ușurează și simptomele artritei. Astfel, durerile și inflamațiile se reduc în mod considerabil dacă alegeți să beți în mod constant apă dintr-o cană de cupru.

În concluzie, cuprul este un metal medicinal, care, totodată, ne ajută în a capta unde și energii din dimensiunile superioare. Ține de fiecare dintre noi să îl purtăm, să îi simțim frecvența, să iubim, să ne ascultăm sufletul, vocea inimii.

Următorul episod<< Cuprul – dezvoltarea capacităților extrasenzoriale (IX)
Articolul precedentTrădarea de Sine
Articolul următorColecţionarii de opinii
Colaborator revista "COSMOS", cercetător și manager la "Arta în Carpați". Suntem ceea ce iubim, suntem ceea ce credem, suntem ceea ce învățăm, suntem ceea ce dăruim.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile