Întrupările sufletului
© Pixabay

Întrupările în cazul maeştrilor spirituali urmează coordonatele stabilite dinainte de venirea în lumea terestră.

La ora actuală suntem 7.680.000.000 de fiinţe umane, după statisticile ţinute la zi. În fiecare zi se nasc şi mor oameni, astfel încât s-ar spune, cel puţin aparent, că balanţa omenirii rămâne în echilibru. Să fie oare chiar aşa…? Haideţi să vedem…

Faptul că ne-am înmulţit aproape exponenţial în ultimii 100 de ani demonstrează că din punct de vedere karmic omenirea are ceva de plătit.

Miliarde de oameni îşi duc existenţa între datorii şi drepturi, între cele două fiind multe aspecte ale vieţii personale care se cer a fi rezolvate.

De multe ori unele lucruri din viaţa noastră rămân nerezolvate şi mulţi oameni îşi încheie existenţa pământeană fără a-şi fi împlinit menirea pentru care s-au reîntrupat. Şi vin iar la întrupare, şi iar uită sau nu reuşesc să-şi ducă menirea la îndeplinire şi tot aşa. Asta se numeşte karmă.

Dar când ne îndeplinim menirea, ce se întâmplă…?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Întrupările sufletului – Maestrul spiritual (IV)Întrupările sufletului – Cele 7 Porți (VI) >>
Acest articol face parte 5 din 10 seria Întrupările sufletului
Articolul precedent„Cine se ia după muscă, ajunge la bălegar”
Articolul următorTelomerii şi secretul nemuririi – I
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile