Divinaţia – un mecanism cuantic? – III
© Flickr

Să vedem cum se produce acest mecanism, al relaţiei problemă-răspuns, având în vedere că în planul 6D răspunsul există dinainte de a apărea problema.

Modul în care se realizează o consultaţie are legătură directă cu nivelul de conştiinţă al divinatorului, adică cel care oferă informaţiile solicitate de către consultant. Astfel este uşor de înţeles că nu oricine poate ţine o asemenea consultaţie, deoarece în funcţie de nivelul de conştiinţă, să zicem că divinatorul are un nivel de 5,50D, se extrage şi informaţia necesară răspunsului pentru problema în cauză. Pe acest considerent se poate înţelege de ce nu oricine are abilitatea de a fi divinator. Căci oricine de exemplu ar putea să dea în Tarot, învăţând dintr-o carte, dar fără a fi medium. Este evident că modul în care va oferi informaţia va fi net inferioară faţă de cea oferită de către divinator.

În numărul trecut explicam faptul că mintea-conştiinţa divinatorului se comportă precum cursorul radio pe scala de frecvenţe, căutând postul adecvat. În cazul nostru caută frecvenţa energetică a celei de-a 6-a dimensiuni, corespunzător nivelului de conştiinţă 6D…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Divinaţia – un mecanism cuantic? (II)
Acest articol face parte 3 din 3 seria Divinaţia – un mecanism cuantic?
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile