Matricea Creaţiei
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Mecanismul creaţiei este foarte profund şi trebuie cercetat până în microcosmosul genetic, deoarece acolo se află răspunsul la întrebarea: cum a apărut Creaţia?

Suntem o civilizaţie tânără, aflată de abia la primul său pas către stele… Putem asemui asta cu nou născutul care odată ce a deschis ochii, şi odată cu prima gură de aer, începe să perceapă mediul înconjurător. Pentru creierul său în care încă nu a intrat nicio informaţie la modul conştient, mama sa pe care o vede prima dintre toţi, este Dumnezeu pentru el. De aceea pentru orice om, indiferent dacă e femeie sau bărbat, mama rămâne imagine simbolică fundamentală, indiferent ce se întâmplă de-a lungul vieţii între copilul ce va deveni adolescent, apoi adult, şi mamă în cazul femeilor.

Am făcut această introducere ca să înţelegeţi cum funcţionează conştiinţa umană, deoarece fiecare individ uman are o mamă, şi chiar şi mamele au o mamă a lor şi dacă mergem înapoi pe fir spre vremurile ancestrale, când a apărut omul, putem constata conform Legii Vieţii că a existat o Mamă Primordială. Aceasta a purtat cu ea secretul Matricei Creaţiei, deoarece procreerea nu este doar un proces de înmulţire a unei specii, indiferent care este aceea, inclusiv a omului. Mecanismul creaţiei este foarte profund şi trebuie cercetat până în microcosmosul genetic, deoarece acolo se află răspunsul la întrebarea: cum a apărut Creaţia?

Dacă am călători prin microcosmos şi am ajunge undeva la o destinaţie de unde putem vedea cum a început Creaţia, vom constata că aceasta a fost pregătită mai întâi într-o Matrice. Exact cum dintr-un ovul va ieşi într-o zi un om, în urma fecundării. Vi se pare ciudată exprimarea? Haideţi să descifrăm taina noastră, a fiecărui om. Pentru că vrem, nu vrem, ne place sau nu, de acolo începe Viaţa umană.

Atunci când ovulul se află în starea sa normală, înainte de procesul fecundării, acolo în interiorul său există forma vie şi miniaturală a corpului uman. Acolo se află doar o masă amorfă, probabil înzestrată din nivelul ADN cu o anumită informaţie care va face ca această minusculă masă amorfă să se dezvolte după un model conţinut la nivel de ADN. Probabil undeva în zona cuantică a ADN-ului, şi nu neapărat în partea anatomică subcelulară.

Aici avem o întrebare interesantă.

Unde se află în masa aceasta amorfă modelul viitorului corp uman, care va creşte şi va avea trăsături specifice până la detaliu? În ce secţiune atomică din ADN există proiectul în forma atât de minusculă? Căci dacă ne gândim la partea fizică, anatomică, este clar că nu se află acolo. Şi atunci trebuie să căutăm în partea cuantică, adică în zona universului energetic-dimensional.

Este foarte interesant acest mecanism al Creaţiei, care dintr-o formă extrem de minusculă, practic invizibilă cu ochiul liber, face ca această formă să crească la dimensiuni de sute de mii de ori mai mari, devenind o formă cu aspect precis, cum este în cazul nostru corpul uman.

Forma reală ca dimensiune, aşa cum este corpul uman în realitatea fizică, există în dimensiunile cuantice, şi modul în care din acea dimensiune este înfăşurată holograma în ovul este încă o enigmă. Pentru că ceea ce este mare, ca imagine şi aspect, printr-o lege a Creaţiei încă necunoscută nouă, poate deveni minuscul şi după ce omul se naşte, acea formă holografică se calibrează pe partea anatomică şi de aici începe procesul de creştere a corpului. Şi creşte din nou holograma cuantică, dar şi corpul fizic. Ceea ce duce la ideea că holograma cuantică are în ea însăşi o formă de inteligenţă care determină micşorarea, la trecerea din dimensiunea cuantică în cea fizică în ovul, pentru ca apoi ajungând în partea fizică, odată ce se produce fecundarea, această hologramă care se combină cu partea anatomică începe să crească din nou, şi prin conexiunea energetică celulară determină înmulţirea celulelor corpului, de la stadiul de nou născut din primele luni de viaţă, până la stadiul de adult în forma maximă de dezvoltare a corpului fizic.

Dar despre cum acţionează această Matrice a Creaţiei, comentăm în numărul următor…

Articolul precedentArhivele secrete ale omenirii
Articolul următorProtocoalele extraterestre – V
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile