Matricea Creaţiei
© Pixabay

Mecanismul creaţiei este foarte profund şi trebuie cercetat până în microcosmosul genetic, deoarece acolo se află răspunsul la întrebarea: cum a apărut Creaţia?

Suntem o civilizaţie tânără, aflată de abia la primul său pas către stele… Putem asemui asta cu nou născutul, care odată ce a deschis ochii, şi odată cu prima gură de aer, începe să perceapă mediul înconjurător. Pentru creierul său, în care încă nu a intrat nicio informaţie la modul conştient, mama sa, pe care o vede prima dintre toţi, este Dumnezeu pentru el. De aceea pentru orice om, indiferent dacă e femeie sau bărbat, mama rămâne imagine simbolică fundamentală, indiferent ce se întâmplă de-a lungul vieţii între copilul ce va deveni adolescent, apoi adult, şi mamă în cazul femeilor.

Am făcut această introducere ca să înţelegeţi cum funcţionează conştiinţa umană, deoarece fiecare individ uman are o mamă, şi chiar şi mamele au o mamă a lor şi dacă mergem înapoi pe fir spre vremurile ancestrale, când a apărut omul, putem constata conform Legii Vieţii că a existat o Mamă Primordială. Aceasta a purtat cu ea secretul Matricei Creaţiei, deoarece procreerea nu este doar un proces de înmulţire a unei specii, indiferent care este aceea, inclusiv a omului. Mecanismul creaţiei este foarte profund şi trebuie cercetat până în microcosmosul genetic, deoarece acolo se află răspunsul la întrebarea: cum a apărut Creaţia?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episodMatricea Creaţiei – II >>
Acest articol face parte 1 din 3 seria Matricea Creaţiei
Articolul precedentArhivele secrete ale omenirii
Articolul următorProtocoalele extraterestre – Declasificare CIA despre Zeta Reticuli (II)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile