Cum să reușiți să vă reamintiți cine sunteți cu adevărat, dincolo de numele din buletin?

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Acest mesaj se adresează doar vouă, cei ce sunteți cu adevărat urmașii noștri peste generații.

Ați fost cotropiți din toate părțile, hăituiți ca seminție, națiune pusă gaj între marile puteri ale vremurilor, vânați pentru neprețuitele voastre comori, cu conducători trădați din generație în generație, cu respect pentru această glie sacră oferită vouă de frații din spațiul galactic, cu har de bunătate care s-a încercat a fi stâlcit de-a lungul vremurilor, forțați să îndurați ceea ce n-au îndurat alte neamuri ale lumii, voi cei de atunci și cei de acum, care ați tot revenit pe acest teritoriu al Axei Lumii pentru a păstra echilibrul omenirii!

Este timpul să vă vedeți pe voi înșivă, indiferent că sunteți copii sau bătrâni, în lumina adevărului spiritual din fiecare dintre voi! Sunteți ființe umane, sunteți urmașii celor din Lira-Pleiade, nu doar niște simpli cetățeni cărora li s-a impus treptat o religie oarbă și avidă de putere și control asupra voastră! Aveți acum o viață în care folosiți multe lucruri inventate și fabricate, pentru a vă ușura existența, și chiar dacă nu dispuneți de resurse suficiente material și financiar, nu vă trebuie bani pentru a vă cultiva puterea și virtuțile sufletului! Aveți acum la îndemână multe surse de informație, așa că dispuneți de toate posibilitățile de a face saltul către trezirea voastră sufletească și de conștiință. Ceea ce vă lipsește însă multora dintre voi este Sensul. Este foarte important să știți cine sunteți, de ce sunteți aici și încotro este necesar să vă îndreptați. Foarte mulți dintre voi cei care citiți acest mesaj sunteți de mai multe vieți aici pe Pământ, veniți din Lira, din Pleiade, din Arcturus, din Vega și din alte sisteme stelare, și v-ați luat o serie de vieți pământești pentru a ajuta la evoluția acestei lumi! Nimeni dintre voi nu este neînsemnat, fiecare își are rolul său în Marea Tapiserie Divină la care lucrează multe civilizații din ordinul Creatorului!

Ceea ce vă lipsește însă multora dintre voi este Sensul.

Reveniți cu atenția în inima voastră și amintiți-vă! Sunteți Ființe provenite din lumi foarte elevate, și prin visele voastre uneori vi se arată semne care vă amintesc de legătura cu lumea din care veniți fiecare dintre voi. Cum să reușiți să vă reamintiți cine sunteți cu adevărat, dincolo de numele din buletin? Stați liniștiți în scaun sau așezați undeva, cu poziția în șezut dar confortabil. Uitați de exterior, practic decuplați-vă de exterior ca și când acesta nu mai există. Intrați în sufletul vostru unde simțiți acea stare de pace și de bine. Acolo e Poarta către Ființa voastră cea adevărată. Acceptați ceea ce simțiți acolo, pace și o stare de bine. În această stare de bine vă veți aminti cine sunteți fiecare dintre voi cu adevărat. Și în acel moment veți primi tot ajutorul necesar chiar fără să știți sau să simțiți asta. Iar viața voastră va cunoaște cele mai bune schimbări, chiar dacă la început vi se va părea că e ceva ciudat. Tot ceea ce vedeți că există la exterior este pentru că acest interior al sufletului vostru l-a creat. Amintiți-vă cine sunteți!

Noi suntem Stră-Bunii! Noi suntem cu voi întotdeauna!

Articolul precedentLuna și Secretului Numărului 108
Articolul următorTransumanismul – mima dusă la următorul nivel!
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4.8 5 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile