Minte Personalitate Biospecter Hawkins
Personalitatea umană are peste 30 de parametri prin care se manifestă.
Timp estimat de citire: 3 minute

Una dintre rapoartele Biospecter este Scala Eysenck, care conține trei nivele: Sinceritatea, Stabilitatea și Atitudinea.

Ne vom ocupa în acest articol de o altă fațetă a personalității, și anume devierea de comportament. Conform unei statistici a Organizației din 2007, deci de acum 13 ani, unul din patru oameni în lume suferă de tulburări de personalitate. Cauzele pot fi diverse evident, de la nemulțumiri nerezolvate din perioada copilăriei/adolescenței și până la chestiuni profesionale, relaționale sau financiare.

Desigur că psihologia a studiat asiduu asemenea devieri de comportament, pentru a le înțelege și a găsi soluții la manifestarea lor. Astfel aproape toate categoriile au fost integrate în tipare pentru a putea fi explicate. Aceste tipare au fost numite tipare de personalitate și categoriile incluse în ele sunt interschimbabile din când în când, adică se rotesc în interiorul nostru în funcție de situațiile prin care trecem.

Așa cum ați citit în revistă în numărul trecut, dispozitivul Biospecter identifică acele zone ale personalității care apar cu probleme. Fie că este vorba de o vulnerabilitate emoțională – emisfera dreaptă, ori de una ce ține de raționament – emisfera stângă, ori de o deformare de caracter, cert este că aproape toți oamenii prezintă disfuncții ale tiparului de personalitate. Biospecterul le identifică și din acel punct se poate porni analiza obiectivă, pentru a oferi soluția redresării. De cele mai multe ori s-a observat la Biospecter, atunci când persoana își făcea evaluarea la cabinetul Cosmos, că descoperea aspecte despre care nu avea cunoștință. Unii intuiau vag câte ceva dar nu erau siguri. Ei bine, Biospecter aduce certitudinea în această privință!

Una dintre secțiunile Biospecterului este Scala Eysenck, care conține trei nivele: Sinceritatea, Stabilitatea și Atitudinea. Se măsoară printr-un punctaj. Pe Atitudine avem de la 1 la 3 Introvertul, între 4-5 Ambivertul și de la 6 la 9 Extrovertul. La Stabilitate și Sinceritate avem de la 1 la 6, 1 fiind extrema valorii pozitive a Adevărului, în timp ce 6 este extrema negativă a Falsului.

Să oferim un model ca exemplu, al unei persoane oarecare care vine să-și evalueze personalitatea cu Biospecter la Cabinetul Cosmos.

Următorul episod<< Mintea – fațetele personalității (II)Mintea – fațetele personalității (IV) >>
Articolul precedentCauzele spirituale ale bolilor: Nasul – Polipii și Sinuzita
Articolul următorOmenirea nu este încă pregătită
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile