Evoluţia OZN-urilor Pământene
Evoluţia OZN-urilor Pământene.
Timp estimat de citire: 3 minute

Gruparea Illuminati se reorientează, văzând că pierde teren în faţa eliberării spirituale a naţiunilor şi caută alte modalităţi prin care să-şi menţină supremaţia.

Deceniile Războiului Rece dintre Est şi Vest au avut la bază ca aspect fundamental factorul tehnologiei militarizate. De unde ar fi putut proveni dezvoltarea ştiinţifică inclusă în componentele armamentului militar, dacă în anii 60 cercetarea în domeniul fuziunii nucleare era încă destul de dificilă?

Chiar dacă fuseseră aruncate două bombe nucleare, la Hiroshima şi Nagasaki, formula completă a fuziunii nucleare era departe de a fi descifrată din perspectiva folosirii ei la potenţial maxim. Astfel că dezvoltarea tehnologiei americane în domeniul militar nu se poate explica decât prin prisma unei surse ţinută în secret vreme de câteva decenii, până când prin anii 2012-2013 NASA a considerat – cu acceptul dat de guvernul din umbră – să desecretizeze o parte a arhivelor despre OZN-uri şi extratereştri.

Ştim despre cazul Roswell şi despre ingineriile inversate pe baza cărora specialiştii de la NASA şi Pentagon, lucrând împreună sub oblăduirea celor de la Majestic 12, au putut descifra modul în care funcţionează tehnologia de zbor a unei nave spaţiale a Micilor Cenuşii. Este de aşteptat ca asemenea realizări să fie conectate şi la alte modele de nave spaţiale, care aparţin altor civilizaţii diferite de Micii Cenuşii, civilizaţii cu care guvernul secret american din umbră conlucrează în secret vreme de câteva decenii, aşa cum au afirmat diverşi martori – unii dintre ei foşti ofiţeri ai Forţelor Aeriene ale Statelor Unite, din Pentagon şi chiar din Marina americană.

Cazurile le-am relatat la vremea respectivă, nu mai e cazul să umplem aici spaţiul, doar că vom da un nume important al unuia dintre cei care au făcut asemenea dezvăluiri – fostul colonel Philip James Corso – care a declarat în cartea sa ”Ziua de după Roswell” apărută în 1997 (colonelul Corso a murit un an mai târziu, la vârsta de 83 de ani) că dintre multele invenţii ale ştiinţei moderne au fost posibile datorită descifrării pe inginerie reversibilă a tehnologiei extraterestre: fibra optică, microcipurile, laserul, aliajele metalice realizate în ultimele decenii, semiconductorii şi altele catalogate drept ”cuceriri ale ştiinţei”. În realitate nimic din toate acestea nu au fost inventate de oameni, cu excepţia celor inventate de către Tesla.

După ce au amplasat tehnologia extraterestră pe câteva prototipuri, la ordinul guvernului secret din umbră coordonat de Illuminati, şi reprezentat în secret de către Majestic 12, au fost testate asemenea modele.

Datorită unor declaraţii inedite ale şefilor de la companiile aerospaţiale Lockheed Martin şi Boeing că mare parte din tehnologia folosită la construcţia aparaturii de bord pentru noile modele de avioane de tip militar provine din tehnologia extraterestră. Astfel anul acesta s-a ”scurs” o informaţie despre un nou prototip de avion secret hipersonic, dezvoltat ca proiect de cei de la Lockheed Martin, la care se lucrează încă din anul 2000. Avionul hipersonic este prevăzut să zboare cu 7500 de kilometri pe oră, deci ar putea face înconjurul Pământului la Ecuator în doar 5-6 ore şi are o formă geometrică foarte aerodinamică.

SR-71
SR-71

Aşa cum puteţi vedea în fotografia alăturată, surprinsă cu Google Earth, noul model SR-71 este diferit de precedentul SR-71 Blackbird, aducând mai mult cu silueta unui OZN. Deci gruparea Illuminati se reorientează, văzând că pierde teren în faţa eliberării spirituale a naţiunilor şi caută alte modalităţi prin care să-şi menţină supremaţia. Iar una dintre ele este cea a OZN-urilor secrete construite sub directa îndrumare a guvernului secret din umbră, care speră că-şi poate recăpăta supremaţia dacă deţine supertehnologie de spionaj cu viteze de zbor apropiate de cele ale OZN-urilor autentice extraterestre.

Întrebarea este, dacă ei vor avansa cu aşa ceva, până unde vor merge…? Se pregăteşte guvernul din umbră de un război al OZN-urilor? În numărul următor încercăm să găsim un răspuns…

Articolul precedentMateria vie – spiritul divide celulele?
Articolul următorProtocoalele extraterestre – IX
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile