Evoluţia OZN-urilor Pământene
Evoluţia OZN-urilor Pământene.

Gruparea Illuminati se reorientează, văzând că pierde teren în faţa eliberării spirituale a naţiunilor şi caută alte modalităţi prin care să-şi menţină supremaţia.

Deceniile Războiului Rece dintre Est şi Vest au avut la bază ca aspect fundamental factorul tehnologiei militarizate. De unde ar fi putut proveni dezvoltarea ştiinţifică inclusă în componentele armamentului militar, dacă în anii 60 cercetarea în domeniul fuziunii nucleare era încă destul de dificilă?

Chiar dacă fuseseră aruncate două bombe nucleare, la Hiroshima şi Nagasaki, formula completă a fuziunii nucleare era departe de a fi descifrată din perspectiva folosirii ei la potenţialul maxim. Astfel că dezvoltarea tehnologiei americane în domeniul militar nu se poate explica decât prin prisma unei surse ţinută în secret vreme de câteva decenii, până când prin anii 2012-2013 NASA a considerat – cu acceptul dat de guvernul din umbră – să desecretizeze o parte a arhivelor despre OZN-uri şi extratereştri.

Ştim despre cazul Roswell şi despre ingineriile inversate pe baza cărora specialiştii de la NASA şi Pentagon, lucrând împreună sub oblăduirea celor de la Majestic 12, au putut descifra modul în care funcţionează tehnologia de zbor a unei nave spaţiale a Micilor Cenuşii. Este de aşteptat ca asemenea realizări să fie conectate şi la alte modele de nave spaţiale, care aparţin altor civilizaţii diferite de Micii Cenuşii, civilizaţii cu care guvernul secret american din umbră conlucrează în secret vreme de câteva decenii, aşa cum au afirmat diverşi martori – unii dintre ei foşti ofiţeri ai Forţelor Aeriene ale Statelor Unite, din Pentagon şi chiar din Marina americană.

Cazurile le-am relatat la vremea respectivă, nu mai e cazul să umplem aici spaţiul, doar că vom da un nume important al unuia dintre cei care au făcut asemenea dezvăluiri – fostul colonel Philip James Corso – care a declarat în cartea sa ”Ziua de după Roswell” apărută în 1997 (colonelul Corso a murit un an mai târziu, la vârsta de 83 de ani) că dintre multele invenţii ale ştiinţei moderne o mare parte dintre acestea au fost posibile datorită descifrării pe inginerie reversibilă a tehnologiei extraterestre: fibra optică, microcipurile, laserul, aliajele metalice realizate în ultimele decenii, semiconductorii şi altele catalogate drept ”cuceriri ale ştiinţei”. În realitate nimic din toate acestea nu au fost inventate de oameni, cu excepţia celor inventate de către Tesla.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episodOZN-urile secrete ale guvernului din umbră – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?