Războaiele intergalactice din Orion au început ca un război între două părți. Este sămânța războiului asupra conștiințelor dintre Hristos și Antihrist oriunde în galaxia noastră, nu doar aici pe Pământ.

Principalele bătălii din istoria galactică umană s-au dat în constelația Orion, și astfel aceste multe războaie sunt denumite Războaiele Orion. În matricea noastră universală a timpului 3D liniar, războaiele au început asupra teritoriilor din constelația Lira (Leagănul Lirei). Dar curând, războaiele Lirane s-au răspândit în constelația Orion, și a devenit un război între falsul rege al tiraniei și ideologiei false și ideologia Căii Servirii Celorlalți care urmează Legea lui Unul.

În esență, aceasta este sămânța războiului asupra conștiințelor dintre Hristos și Antihrist oriunde în galaxia noastră, nu doar aici pe Pământ. Principalele rase umanoide au fost dedicate Legii lui Unul și Căii Servirii Celorlalți. Grupurile opuse acestei inițiative galactice au fost amestecuri de umanoizi și rase reptiliene care au propagat Calea Servirii Sinelui și de aici, au apărut metodele antihristice. Aceste războaie asupra controlului tiranic și a ideologiei Serviciului pentru Sine își au originea în constelațiile Draco și Orion. Ura genetică generată de Grupul Orion s-a dezlănțuit în uciderea și distrugerea violentă în detrimentul altora, ceea ce a dus la propagarea controlului minții victimă-victimizator. Și dacă privim la ce se întâmplă acum în lumea noastră cu pandemia și vaccinarea, este exact același mecanism descris anterior…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile