Timp estimat de citire: 4 minute

Războaiele intergalactice din Orion au început ca un război între două părți. Ele au fost Imperiul pe de o parte, iar armatele de Lumină pe de altă parte.

Principalele bătălii din istoria galactică umană s-au dat în constelația Orion, și astfel aceste multe războaie sunt denumite Războaiele Orion. În matricea noastră universală a timpului 3D liniar, războaiele au început asupra teritoriilor din constelația Lira (Leagănul Lirei). Dar curând, războaiele Lirane s-au răspândit în constelația Orion, și a devenit un război între falsul rege al tiraniei și ideologiei false și ideologia Căii Servirii Celorlalți care urmează Legea lui Unul.

În esență, aceasta este sămânța războiului asupra conștiințelor dintre Hristos și Antihrist oriunde în galaxia noastră, nu doar aici pe Pământ. Principalele rase umanoide au fost dedicate Legii lui Unul și Căii Servirii Celorlalți. Grupurile opuse acestei inițiative galactice au fost amestecuri de umanoizi și rase reptiliene care au propagat Calea Servirii Sinelui și de aici, au apărut metodele antihristice. Aceste războaie asupra controlului tiranic și a ideologiei Serviciului pentru Sine își au originea în constelații lui Draco și Orion. Ura genetică generată de Grupul Orion s-a dezlănțuit în uciderea și distrugerea violentă în detrimentul altora, ceea ce a dus la propagarea controlului minții victimă-victimizator. Și dacă privim la ce se întâmplă acum în lumea noastră cu pandemia și vaccinarea, este exact același mecanism descris anterior.

Orion Black League – Liga Neagră din Orion

Orion Black League este un termen bine cunoscut folosit pentru a descrie rezistența în timpul războaielor intergalactice Orion.

Războaiele intergalactice din Orion au început ca un război între două părți. Ele au fost Imperiul pe de o parte, iar armatele de Lumină pe de altă parte. Mai târziu, rebelii au intrat și ei în scenă, ca o terță parte. Unii autori folosesc termenul de “liga neagră” pentru a indica trupele Imperiului, în timp ce alți autori – cum ar fi Lyssa Royal – se referă la rebeli ca fiind „liga neagră”.

Războaiele Lirane

Pe baza vârstei Sorilor și a planetelor din galaxia noastră, s-a decis ca forma de viață umană să fie creată în sistemul Liran, care este timpul primordial pentru specia umană din punct de vedere cronologic în Matricea Universală a Timpului. Rasa umană a trăit acolo timp de aproximativ 40 de milioane de ani, evoluând. Evoluția de bază a rasei umane în sistemul stelei Lira a fost bazată pe ciclurile agricole. Aparent, rezultatele au dus la belșug și abundență, și rasele umane au trăit în pace evoluând pe baza Căii Servirii Celorlalți ce derivă din Legea lui Unul. Apoi, într-o zi, pe cerul uneia dintre planetele din Lira a apărut o ambarcațiune uriașă.

O navă mare a ieșit din ambarcațiunea uriașă și s-a apropiat de planeta Bila, iar reptilienii veniți din Alpha Draconis au debarcat. Se pare că acești draconieni se temeau de lirani, însă și aceștia au fost foarte îngrijorați de apariția draconienilor. Alpha Draconienii au fost aparent prima rasă din galaxia noastră care a putut susține călătorii spațiale interstelare pe distanțe de zeci și sute de ani lumină la vremea aceea, și au avut această capacitate timp de 4 miliarde de ani. Când draconienii au venit și au văzut planeta lirană Bila, cu toată abundența și hrana și resursele ei naturale, au vrut să o acapareze și s-o controleze.

Speciile umane sunt create pentru a distruge rasele draconiene și pe aliații acestora.

Se pare că a existat o comunicare greșită sau o neînțelegere între draconieni și lirani. Aceștia au vrut să știe mai multe despre draconieni înainte ca specia aceea perfidă să vină cu un fel de propunere a unui fel de “asistență”. Draconienii au confundat cerința ca pe un refuz și ca pe un răspuns beligerant, și ulterior, au trecut la ofensivă armată distrugând trei din 14 planete din sistemul Liran. Liranii au fost practic lipsiți de apărare împotriva acestui război. Planetele Bila, Teka și Merck au fost distruse.

Peste 50 de milioane de oameni din sistemul Lira au fost uciși. În acest moment al istoriei, draconienii au început să privească oamenii ca pe o sursă de hrană. Și ca să înțelegeți, atât de veche este lupta dintre rasele reptiliene și cele umane. Acum, trebuie specificat că nu toate rasele reptiliene sau umane sunt “întunecate”. Există un amestec. Când rasele umane și reptiliene bune se vor reîntâlni, vor trebui să aibă încredere reciprocă în propriile instincte naturale.

Este înrădăcinată în ierarhiile draconice atitudinea de a nu avea încredere niciodată în rasele umane. Acești draconieni și reptilieni sunt învățați versiunea draconiană/reptiliană a istoriei “Marelui Război Galactic”, care le învață pe aceste rase că oamenii sunt vinovați pentru invadarea universului și că oamenii doreau în mod egoist ca societatea draconică să moară de foame și să ducă războaie pentru materialele de bază care le-ar fi permis să existe și despre care credeau că li se cuvin lor, draconienilor/reptilienilor.

Războiul prin modificare genetică

Acum, guvernul ocult al Statelor Unite, care este simbolizat practic prin Noua Ordine Mondială – vrea să introducă implanturi la toată lumea prin vaccinare. Din perspectiva andromedană asta înseamnă sclavie și înrobire prin Controlul Minții și modificarea ADN-ului. Draconienii și reptilienii apreciază genetica. Ceea ce fac ei este să vină, să cucerească o rasă și să o modifice genetic cu tehnologia bio-neurologică. Din acel moment, acea rasă este modificată genetic. Modificările genetice modifică frecvența, sunetul și modelele de gândire ale rasei dacă se deplasează într-o formă fizică și sunt moștenite prin liniile de sânge în viitorii descendenți. Și asta este exact ceea ce vor să facă prin lansarea pe tot Pământul a falselor pandemii. Doar că ceea ce acești extratereștri răuvoitori nu știu, este că speciile umane sunt create tocmai pentru a distruge rasele draconiene și pe toți aliații acestora. Cineva a prevăzut cu miliarde ani în urmă un asemenea teribil deznodământ…

Articolul precedentOrizontul și Calea
Articolul următorReacțiile Emoționale și Vitalitatea pe Fondul P(l)andemiei
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile