Când vorbim despre regenerarea spirituală avem în vedere partea cea mai rafinată a ființei noastre.

În societatea noastră modernă ne-am obișnuit să folosim multe tehnici, prin intermediul cărora ne putem ajuta să ne reechilibrăm viața atunci când deviem de la traseul ei normal. Însă cum prea puțină lume își cunoaște menirea pentru care se află aici pe Pământ, rezultă că avem câteva miliarde de oameni destul de dezechilibrați, care caută zilnic să se mențină pe un curs de plutire de-a lungul propriei existențe.

În ultimele două-trei decenii știința a descoperit că celulele noastre se pot regenera, că tiparele emoționale și de personalitate se pot schimba pentru a fi optimizate, că depresia poate fi rezolvată astfel încât toate aceste părți ale ființei noastre să fie regenerate. Dar când este vorba despre Sinele nostru spiritual, în ce fel ar trebui să privim lucrurile? Este vorba despre mântuire? Sau despre evoluție?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

    
Articolul precedentCum stai, așa și ești
Articolul următorAvertismentele din vise de la cei de dincolo
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile