Salvarea noastră este Dumnezeu
© CC BY-ND 2.0 / Andrea Donato Alemanno / Flickr
Timp estimat de citire: 3 minute

Suntem de vânzare fiindcă conștiința noastră nu este în stare să se ridice deasupra mentalului colectiv, împotriva anomaliilor atât de vizibile și totuși „nevăzute”!

Niciodată oamenii pe Terra n-au trăit ce trăiesc acum, pentru că niciodată nu au avut acces la atâta informație și cu un așa nivel de conștiință.

Suntem produsul genetic al mai multor rase, și manifestăm pregnant caracteristicile rasei din care ne tragem, dar mai ales conștiința acelei rase.

Apanajul divin al fiecărui om este conștiința spirituală din „dotare”. Toți oamenii se tem de banalitate, dar toți se aliniază mai mult sau mai puțin mentalului colectiv. În aceste vremuri de modificări drastice de climă care aduc cu ele foamete, nesiguranță și moarte, o parte din lume se distrează aberant, iar cealaltă parte se zbate zilnic între viață și moarte.

Numai conștiința spirituală îți dă valoarea și te poziționează pe partea rea sau bună a lucrurilor.

Rasele agresive vor avea întotdeauna conștiință egoistă, limitată, aducătoare de război. Evident că din punct de vedere omenesc, nimeni nu are de câștigat nimic bun din războaie, în afară de „guvernele jandarm” ale lumii care vând armament ambelor părți implicate în conflict.

Vă imaginați ce puteam fi noi acum, dacă ne respectam și păstram valorile geto-dace cu legile lui Zamolxis?

Suntem de vânzare fiindcă conștiința noastră nu este în stare să se ridice deasupra mentalului colectiv, împotriva anomaliilor atât de vizibile și totuși „nevăzute”! Semănând zilnic „gogoși” pline de ură, frică, lipsuri inventate, și nu intuim cine fabrică această realitate haotică.

Știrile s-au transformat în anunțuri mortuare, anomaliile sunt ridicate la rang de cinste, iar marea majoritate a populației visează la îmbogățire peste noapte prin orice mijloace.

Oamenii devin sclavii propriilor dorințe pentru că atât le permite conștiința. Omul nu se naște plin de dorințe, dar familia și societatea cultivându-le până la absurd, oamenii devin sclavul lor. Într-o societate absurdă ca cea americană, dorința unor copii este să câștige unul sau altul alegerile, vi se pare normal? Societățile s-au debarasat de rădăcinile lor, de strămoși, devenind frunze în vânt, fără valori puternice.

Oare unde am fi ajuns, și ce exemplu de corectitudine și înțelepciune pentru întreaga lume am fi fost?

„Cineva” ne vrea dezbinați și împrăștiați în vântul soartei. Și imperiul geto-dac a fost mare, curajos și viteaz, însă „ne-au ajutat alții” să ne dezmembrăm, așa cum au făcut-o cu toate imperiile din praful istoriei. Numai  că, acum acel „cineva” care dirijează „jocurile foamei și ale morții”, ne vrea uitați, zdrobiți, spulberați. Dacă nu intervine credința noastră fermă în Dumnezeu și strămoși, ne vom pomeni ca atâția alții fără țară și nume!!

Ne fură de sub nas demnitatea, unitatea, străbunii, viața, pentru a nu mai fi pentru ei un pericol… Nu observăm, și ne lăsăm păcăliți și adormiți de iluzia unui occident plin de promisiuni. Am devenit fascinați de lumea poleită, plină de violență a altora, și numai suntem în stare să ne apărăm „sărăcia și nevoile, și neamul”.

Am dat cinstea pe rușine, ne-am înregimentat în turma prostiei, a superficialității, a minciunii poleite, a promisiunilor deșarte. Suntem fascinați de mirajul abundenței altora, dar nu și de munca de sclavi care o fac aceștia! Și nici de sacrificiul de-a renunța la viața lor pentru bani!!

„Munții noștri aur poartă, noi cerșim din poartă-n poartă”, de cele mai multe ori primind firimituri și resturi de la alții, nu onoruri! Separat, românii sunt de excepție, la grămadă devin masă de manevră, ușor de păcălit.

„Zboară vești contradictorii, se-ntretaie știrile”, apar informații noi pline de inedit, dar și informații greoaie greu de înțeles într-o lume foarte grăbită, care nu are timp nici să asculte, nici să verifice, și nici să aprofundeze.

Rasele care ne-au creat sunt foarte mirate de degringolada în care trăim, de hărmălaia de trăiri contradictorii, de informațiile atât de contorsionate și controversate. Pentru că nu suntem în stare să gândim singuri, să fim creativi, să ne descurcăm în orice situație dată (așa s-a vrut!), ne complacem în tot felul de neputințe și frici.

Atâta timp cât ne va fi frică, și vom considera că noi nu putem face nimic, suntem vulnerabili și ne merităm soarta!

Din păcate ce spun eu nu este citit de tineret, ci de oameni care știu deja asta, dar merg spre apus, dar care în ultimă instanță încă pot face câte ceva împotriva anomaliei.

Tineretul prins ca-n clește de tot felul de puerilități și lucruri lipsite de valoare, nu mai citește o carte sau o revistă, și nu-și ia informația decât din sursele de socializare.

Și cum vă spuneam, salvarea noastră este Dumnezeu și numai Dumnezeu!

SURSĂFlickr
Articolul precedentMai avem modele de urmat?
Articolul următorPharma Dacica – Beneficiile detoxifierii
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Salvarea noastră este Dumnezeu? […]