Salvarea noastră este Dumnezeu
© CC BY-ND 2.0 / Andrea Donato Alemanno / Flickr

Suntem de vânzare fiindcă conștiința noastră nu este în stare să se ridice deasupra mentalului colectiv, împotriva anomaliilor atât de vizibile și totuși „nevăzute”!

Niciodată oamenii pe Terra n-au trăit ce trăiesc acum, pentru că niciodată nu au avut acces la atâta informație și cu un așa nivel de conștiință.

Suntem produsul genetic al mai multor rase, și manifestăm pregnant caracteristicile rasei din care ne tragem, dar mai ales conștiința acelei rase.

Apanajul divin al fiecărui om este conștiința spirituală din „dotare”. Toți oamenii se tem de banalitate, dar toți se aliniază mai mult sau mai puțin mentalului colectiv. În aceste vremuri de modificări drastice de climă care aduc cu ele foamete, nesiguranță și moarte, o parte din lume se distrează aberant, iar cealaltă parte se zbate zilnic între viață și moarte.

Numai conștiința spirituală îți dă valoarea și te poziționează pe partea rea sau bună a lucrurilor.

Rasele agresive vor avea întotdeauna conștiință egoistă, limitată, aducătoare de război. Evident că din punct de vedere omenesc, nimeni nu are de câștigat nimic bun din războaie, în afară de „guvernele jandarm” ale lumii care vând armament ambelor părți implicate în conflict.

Vă imaginați ce puteam fi noi acum, dacă ne respectam și păstram valorile geto-dace cu legile lui Zamolxis?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?