Coerenta Cardiaca
Câmpurile magnetice emise de inimă în stare coerentă produc o formă geometrică numită Torus.
Timp estimat de citire: 2 minute

Fizic vorbind, UniVersul este un mediu de compresie format din unde care se rotesc având sarcină și încărcătură electrică.

Sunt adeseori întrebat cum am putea să depășim cel mai bine această perioadă de transformări sociale și spirituale. Cred că în primul rând ar trebui să ne liniștim, să nu ne consumăm aiurea vitalitatea și energia cu lucruri pe care nu le putem controla. Când cazi la pace cu tine și cu lumea din jurul tău, acționezi dintr-o poziție de autoritate și putere, mai degrabă decât dintr-o poziție de disperare și judecată strâmbă.

Când transcenzi „binele” și „răul”, ai o imagine de ansamblu mult mai cuprinzătoare a vieții. Practic te poziționezi într-un Punct 0, echilibrat, având o perspectivă geometrică interconectată ce îți oferă infinite posibilități.

Trebuie să devii, efectiv, implozibil!

Fizic vorbind, UniVersul este un mediu de compresie format din unde care se rotesc având sarcină și încărcătură electrică. Atunci când rotația undelor devine „cuibărită” precum un fractal (identic cu expresia New Age „Dumnezeu e în interiorul fiecăruia”), creează o încărcătură implozibilă, centripetă, care dă naștere gravitației, masei, și nu în ultimul rând, conștiinței. Deci atunci când devii CENTRAT, devii fractalic și auto-sustenabil din punct de vedere electric, singura cale de a-ți propaga cu viteza luminii, în infinit și prin orice, aura/câmpul toroidal/corpul eteric (MER-KA-BA) în Spațiu (EMF longitudinal). De asemenea, este cea mai eficientă cale de a declanșa Coerența Cardiacă a inimii (conștiență rafinată, compasiune și empatie), visatul lucid, călătoriile astrale și de a-ți lua memoria cu tine după moarte! Cu alte cuvinte, geometria fizică a câmpului tău devine mai ușor de distribuit. Viața te distribuie la modul real împreună cu ceilalți!

Forma toroidă sau Torusul manifestă auto-susținere și auto-organizare pentru optimizarea energiei.

Bineînțeles, nu le răspund chiar așa oamenilor. Le spun ceva mai simplu.

În această lume a falsului le spun să rămână centrați și echilibrați în ființa lor, să-și asculte inima și să țină cont atât de sufletul lor, cât și de sufletul celorlalți. Să facă ceva efectiv pentru oameni, la modul bun, natural, onest.

Trebuie să-ți faci rost de un ideal, de ceva mai măreț decât propria ta persoană, apoi să găsești o comunitate conform propriei rezonanțe unde să-ți aduci contribuția într-un mod satisfăcător. De iubire nici nu mai zic, se știe.

În felul acesta vei deveni centrul tornadei!

Articolul precedentCe este coerența inimii? (III)
Articolul următorCufărul Imaginar
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile